Hoʻohui i nā kiʻi i Odnoklassniki


Nui ka hapanui o mākou e hauʻoli e launa pū me nā hoaaloha a me nā hoa noho ma ka pūnaewele kaiaulu Odnoklassniki. Ma kēia haʻawina, hiki iāʻoe ke hoʻouna i nā leka i nā mea hoʻohana'ē aʻe, e pāʻani i nā pāʻani, e hoʻokomo i kahi hui hoihoi, e nānā i nā wikiō a me nā kiʻi, e kiʻi i kāu kiʻi. Pehea e hiki ai iaʻu ke hoʻohui i kahi kiʻi i koʻuʻaoʻao?

Hoʻohui i kahi kiʻi ma Odnoklassniki

Mai keʻanoʻike o kaʻike, i ke kaʻina o ka hoʻoukaʻana i nā kiʻi i kāu moʻokūkiʻiʻaʻohe mea paʻakikī. Hoʻoihoʻia ka kiʻi kiʻi mai kāu polokalamu i nā kikowaena Odnoklassniki a lilo i mea no ka nānāʻana e nā mea'ē aʻe o ka pūnaewele e like me nā kūlohelohe pilikino o kāuʻikepili. Akā, makemake mākou i ka papa o nā hana a kekahi mea hoʻohana maʻalahi e makemake nei e kiʻi i nā kiʻi no kaʻikeʻana o nā lehulehu. ʻAʻole kūpono nā pilikia e hiki ke hoʻouluʻia.

Ke Kumu Hana 1: Ke kiʻi ma ka pakuhi

ʻO ka wikiwiki a māmā loa eʻoluʻolu i nā lehulehu me kāu kiʻi, e hoʻohana i nā memo. E ho'āʻo pū mākou e kau i kahi kiʻi hou ma kāuʻaoʻao ma kēia ala, a laila e hāʻule koke iho i ka hānai hānai o kāu mau hoaaloha.

  1. Hoʻopuka mākou i ka pūnaewele odnoklassniki.ru i kēlā me kēia polokalamu kele pūnaewele, ke waiho nei mākou i ka hōʻoiaʻana, ma kaʻaoʻao ma luna o kaʻaoʻao ma luna aʻe o ka Ribbona eʻike mākou i ka poraka. "E kākau i kahi leka". Ma laila mākou e kīkiʻi ai i ke pihi "Kiʻi".
  2. I ka Explore i weheʻia, e huli i ka kiʻi i makemakeʻia, e kaomi me ka pāʻani hema hema a kaomi "Wehe". Hiki iāʻoe ke kau i kekahi mau kiʻi i ka manawa hoʻokahi ma ka paʻaʻana i ke kī Ctrl i ke kohoʻana i nā pūnaewele.
  3. Ma kaʻaoʻao e hiki mai ana, kākau mākou i nā hua'ōlelo e pili ana i ke kiʻi i hōʻikeʻia a kohoʻia ka mea "E hana i kahi memo".
  4. Hanaʻia! Ua kākoʻo maikaʻiʻia ka kiʻi i kohoʻia. Hiki i nā mea hoʻohana a pau ke komo i kāuʻaoʻao ke nānā i ia, hāʻawi i nā manaʻo a me nā'ōlelo kākau.

Hanana 2: Hoʻouna i kahi kiʻi i kahi kiʻi

Hiki iāʻoe ke hele iki i kahi ala'ē aʻe,ʻo ia hoʻi, e hana i nā leka uila me nāʻenehana a me nā hoʻolālā pilikino. A e kau i nā kiʻi i loko o lākou, e hoʻoulu i kahiʻano ohi. Hiki iāʻoe ke heluhelu hou e pili ana i keʻano e hana ai i kēia ma kekahiʻatikala'ē aʻe ma kāu pūnaewele ma ke kaomiʻana i ka loulou ma lalo.

Heluhelu hou: Hoʻohui i nā kiʻi mai kāu kamepiula iā Odnoklassniki

Māhele 3: Hoʻonohonoho a hoʻololi i ka kiʻi nui

I kekahi manawa e makemakeʻoe e hoʻonoho a hoʻololi i ka kiʻi nui ma kāuʻaoʻao, kahi eʻike ai nā mea hoʻohana'ē aʻe iāʻoe. Hiki ke hana i kēia i nā hananaʻelua.

  1. Ma kāuʻaoʻao, hoʻokuʻu mākou i kaʻiole ma ke kahua no ka kiʻi nui. Ma muli o ka mea e hoʻonoho ana i ka avatar no ka manawa mua a iʻole e hoʻololi i ka mea kahiko, e kaomi i ke pihi ma muli. "Hoʻoulu i kahi kiʻi" aiʻole "Hiki i ke kiʻi".
  2. Ma ka pukapihi iʻikeʻia, hiki iāʻoe ke koho i kekahi kiʻi mai nā mea i hoʻokahe muaʻia i kāuʻaoʻao.
  3. A iʻole e hoʻohui i kahi kiʻi mai ka paʻakiki pa'ū o kahi kamepiula pilikino.

Papa 4: Hoʻokomo i nā kiʻi i nā polokalamu kelepona

Hiki iāʻoe ke hoʻohui i kekahi kiʻi i kāuʻaoʻao Odnoklassniki ma nā polokalamu Android a me iOS e hoʻohana ana i nā polokalamu keleponaʻokoʻa, ko lākou hoʻomanaʻoʻana a me nā kamepiula i kūkuluʻia.

  1. E wehe i ka noi, e hele ma kaʻaeʻana, ma kaʻaoʻao'ākau hema o ka pākuhi, e kaomi i ke pihi lawelawe a me nā kīʻaha paleʻekolu.
  2. Ma kaʻaoʻao'ē aʻe, e koho i ka hōʻailona "Kiʻi". ʻO kēia ka mea e pono ai mākou.
  3. Ma kaʻaoʻao o kāu mau kiʻi ma kaʻaoʻao'ākau o ka pahu eʻike mākou i kahi ākea a puni me ka mea i loko.
  4. I kēia manawa, koho mākou i kahi album a mākou e hoʻokuʻu i ka kiʻi hou i ka, a laila koho i hoʻokahi kiʻi aʻoi aku paha e hoʻohuiʻia i kā mākouʻaoʻao. Kuhi wale ia e kaomi i ke pihi Hoʻoili.
  5. Hiki iāʻoe ke waiho i kahi kiʻi ma pololei ma Odnoklassniki mai ka kamepiula o kāu pūnaewele puni honua. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ke kiʻi ma keʻano o kahi kamepiula ma kaʻaoʻao'ākau i lalo o kaʻaoʻao.


No laila, i ko mākou hoʻohui pūʻana, hiki iāʻoe ke hoʻohui i kekahi kiʻi i kāuʻaoʻao Odnoklassniki ma ka pūnaewele pūnaewele pūnaewele a me nā polokalamu pūnaewele o ka punawai. No laila eʻoluʻolu i kou mau hoaaloha a me kou pilina me nā kiʻi hou a kiʻi aku i ka leʻaleʻa maikaʻi a me ka hoʻolimalima.

E nānā pū: E huli i ke kanaka ma ka kiʻi ma Odnoklassniki