Hoʻonoho mākou i nā widget ma kaʻaoʻao hoʻomaka o Yandex

No nā poʻe hoʻohana he nui, i ka wā e hoʻokomo ai i AutoCAD, hiki i kahi hanana hoʻonohonoho nāna e hāʻawi i ka leka: "Kaʻana 1606ʻAʻole hiki keʻike i ka helu kikowaena Autodesk". Ma kēiaʻatikala e ho'āʻo mākou e noʻonoʻo pehea e hoʻoponopono ai i kēia pilikia.

Pehea e hoʻololi ai i ka hewa 1606 i ka manawa e hoʻokomo ai i AutoCAD

Ma mua o ka hoʻoukaʻana, e hōʻoiaʻoe e holo i ka pūnaewele ma keʻano he luna hoʻomalu.

Inā ua hāʻawi ka hoʻonohonohoʻana ma hope o ka hāʻawiʻana i kahi kuhi, e hahai i ka papahana i ho'ākākaʻia ma lalo nei:

1. Kaomi "Hoʻomaka" a ma ka laina kauoha e hoʻokomo i "regedit". Hoʻoponopono Registry Editor.

2. E hele i ka HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Explorer Pūnaewele Kōnae Keʻena.

3. Hele i ka "File" a koho "Export." E nānā i ka pahu "lālā koho". E koho i kahi ma kāu pūnaewele no ka hoʻokuʻuʻana a kaomi iā "Save".

4. E huli i ka faile āu i lawe wale aku ai, e kaomi pono i luna a koho i ka hoʻololi. E wehe i kahi pūnaewele puka i loko o kaʻikepili palapala.

5. Ma kaʻaoʻao o ka waihona kikokikona, eʻikeʻoe i kahi alanaewele hoʻopaʻa inoa. Hoʻololi hou ia me HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Explorer Hauʻoli Kōkua (ma kā mākou hopena, wehe wale i ka hua'ōlelo "Mea hoʻohana." E pale i nā hoʻololi i ka faile.

Hoʻoholo i nā Haʻawina Hulina AutoCAD:ʻAʻohe hewa ma ka AutoCAD

6. E hoʻoholo i ka faile a mākou i hoʻololi ai. Ke lele muaʻia, hiki ke hoʻoneʻe. Mai poinaʻoe e hoʻomaka hou i kāu kamepiula ma mua o ke kauʻana iā AutoCAD.

Aʻo Hoʻohālike AutoCAD: Pehea e hoʻohana ai iā AutoCAD

I kēia manawa uaʻikeʻoe i ka mea e hana ai ināʻaʻoleʻoe i hoʻokomo iā AutoCAD. Inā pilikia kēia pilikia me nāʻano kahiko o ka papahana, he mea kūpono ke kauʻana i kahi mea hou. ʻO ka hopenaʻo Avtokad i kēia manawa, e hoʻonele iāʻoe i nā pilikia.