E hoʻopau i ke ala pale ma Samsung

I kēlā me kēia lā, loaʻa kaʻike nui i ka poʻe loea. ʻO kēia hanana eʻae i nā'ōpili hale e hoʻohui i kahi pūnaewele, hoʻololi i nāʻikepili a hoʻohana i ka pūnaewele. I kēia lā, e hoʻolohe mākou i nā mea hoʻokele waʻa mai ka hui TRENDnet, e hōʻike iāʻoe pehea e komo ai i ka hoʻonohonohoʻana o ia mau lakohana, a hōʻike pono i keʻano o ka hoʻokumuʻana iā lākou no ka hana kūpono. Ponoʻoe e hoʻoholo i kekahi mau palena a mālama pono i nā kuhikuhi i hāʻawiʻia.

E hoʻonā i ke alalai TRENDnet

Pono muaʻoe e wehe i nā mea hana, heluhelu i nā kuhikuhi no ka pilina a hana i nā mea a pau e pono ai. Ma hope o ka hoʻohuiʻia o ke alalai i ka kamepiula, hiki iāʻoe ke holo i kona hoʻonohonoho.

Ka Papa 1: Komo

ʻO ka hoʻololiʻana i ka papa hoʻonohonoho no ka hoʻonui houʻana o ka mea ke hanaʻia ma o nā pūnaewele pūnaewele maikaʻi. Ponoʻoe e hana i kēia mau mea:

  1. E wehe i ka polokalamu kele pūnaewele a hoʻokomo i ka IP i loko o ka pākuhi helu. ʻO ia ke kuleana no ka hoʻololiʻana i ka papa hoʻonohonoho:

    //192.168.10.1

  2. Eʻikeʻoe i kahi kiʻi e komo ai. Maanei, ponoʻoe e hōʻoia i kou inoa inoa a me kāu hua'ōlelo. E kākau i ka hua'ōlelo ma nā lainaʻelua.Luna(i nā hua liʻiliʻi).

E kali no kekahi manawa a hiki i ka hoʻomahaʻana o kaʻaoʻao. Ma mua ou eʻikeʻoe i ka Pae Mana Mana,ʻo ia hoʻi, ua holo pono ka login.

Ka Papa 2: Ka Hoʻohui Kū

Hoʻonohonohoʻia kahi mea hoʻonohonoho hoʻonohonoho i loko o ka polokalamu kelepona TRENDnet, a ke manaʻo nei mākou e komo koke i ka wā e komo ai. ʻAʻole ia e hoʻokō i nā hana o ka'ōnaehana piha o ka pūnaewele pūnaewele, akā, e kōkua ia i ka hoʻonohonohoʻana i nā māhele koʻikoʻi. Ponoʻoe e hana i kēia mau mea:

  1. Ma ka papa ma ka hema ma ka lalo, e huli a kaomi i ke pihi. "Wizard".
  2. E nānā i ka papa inoa o nā alapiʻi, koho e hoʻokuʻu i ka Wizard Setup i ka manawa aʻe, a laila e hele.
  3. E hoʻopaʻa i kahi hua'ōlelo hou e hiki ai i ka papa kuhikuhi. Ināʻaʻohe mea e hoʻohana i ke kalaika ma mua aʻe oʻoe, hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu i kēia hana.
  4. E koho i kahi kahi manawa e hōʻike pono i ka manawa.
  5. I kēia manawa, ua hoʻonohonohoʻiaʻoe "LAN IP Address". E hoʻololi i nā palena i kēia kaomi wale nō inā'ōleloʻia e ka mea hāʻawi iāʻoe, a hōʻikeʻia nā kumukūʻai kūikawā i loko o kaʻaelike.

Ma hope aʻe, e hāʻawi ka Wizard Setup e koho i kekahi mau meaʻoi aʻe'ē aʻe, akāʻoi aku ka maikaʻi no ka hoʻokuʻu iā lākou a neʻe i kahi hōʻuluʻulu hoʻonohonoho kūpono hou aku i mea e pono ai e hoʻopaʻa i kahi pilina maʻamau i ka pūnaewele.

Ka Papa 3: Kūkulu i Wi-Fi

Paipai mākou e hoʻonohonoho koke i kaʻikepili pūnaewele, a laila e hoʻomau i ka hoʻonohonohoʻana o kaʻike pūnaewele. Pono e wehewehe i nā palena pāʻaniʻole e like me:

  1. Ma ka'āpana hema, koho i kahiʻano. "Kelepona" ae hele i ka paukū "Papa". I kēia manawa, ponoʻoe e hoʻopiha i kēiaʻano:

    • "Kelepona" - E kau i ka helu ma "Hoʻoponopono". ʻO ka mea kuleana ke kuleana no ka hoʻolakoʻana i kaʻike o kaʻike.
    • "SSID" - ma kēia laina e hoʻokomo i kahi inoa kikowaena kūpono. E hōʻikeʻia me kēia inoa ma ka papa inoa o nā mea i loaʻa i ka wā e ho'āʻo ana e hoʻohui.
    • "Kahua Pūnaewele" ʻAʻole pono ka hoʻololiʻana i kēia koho, akā ināʻoe e kau i kahi sila ma kahi e pili ana, e hōʻoia i kahi kikowaena paʻa.
    • "Hoʻolaha SSID" - e like me ka helu mua, e hoʻonoho i ka marker ma kaʻaoʻao o ka waiwai "Hoʻoponopono".

    Hoʻoholo wale ia no ka mālamaʻana i nā kikowaena a hiki iāʻoe ke hele i ka hana e hiki mai ana. ʻAʻole pono e hoʻololiʻia nā paepae i koe i kēia koho.

  2. Mai ka māhele "Papa" hele i "Ka maluhia". I ka papa pop-up, koho i kaʻano o ka pale. "WPA" aiʻole "WPA2". Ke hana nei lākou i kahi algorithm hoʻokahi, akāʻo ka lua ua hāʻawi i kahi pilinaʻoi aku.
  3. E hoʻonoho i ka hōʻailona koho PSK / EAP ma ke alo "Malaka"a "Momo Kope" - "TKIP". ʻO kēia keʻano o nā hoʻopunipuni. Ua hāʻawi mākou iāʻoe e koho i ka mea kūpono loa i kēlā manawa, akā, hiki iāʻoe ke kau i nā hae ma kahi āu iʻike ai.
  4. E komo i ka hua'ōlelo e makemakeʻoe e hoʻonohonoho no kāu pūnaewele iʻelua manawa, a laila e hōʻoia i nā pūnaewele.

Hoʻonui ka papahana TRENDnet i nā polokalamu WPS. Hiki iāʻoe ke hoʻohui i kahi pūnaewele ahoʻole me ka komoʻole i kahi hua'ōlelo. Ke makemakeʻoe e hoʻololi, aia ma ka paukū wale nō "Kelepona" hele i "Hōʻoia Paʻi Paena Wi-Fi" ae hoʻonoho i ke kumukūʻai "WPS" i "Hoʻoponopono". E hoʻonoho paʻaʻia ke code, akā inā i ho'ākākaʻia i loko o kaʻaelike, hoʻololi i kēia waiwai iāʻoe iho.

Hoʻopiha kēia i ke kaʻina hana hoʻonohonoho pūnaewele. Eia kekahi, ponoʻoe e hoʻonohonoho i nā palena maʻamau a ma hope o ka hiki iāʻoe ke hoʻomaka e hoʻohana i ka pūnaewele.

Ka Papa 4:ʻIke pūnaewele

I ka hoʻoholoʻana i kahi palapala aelike me kāu mea hāʻawi, e loaʻa iāʻoe kahi pepa kūikawā a iʻole palapala paha e komo ana i nāʻike kūpono a pau, a mākou e komo i kēia hana hope loa. Ināʻaʻohe āu palapala ma ka lima, e hoʻokaʻaʻike i nāʻaha kūkā a noi aku i kahiʻaelike mai lākou. A laila e hahai i kēia mau hana:

  1. I ka papa hana e hele i ka mahele "Main" ae koho i kahi mahele "WAN".
  2. E koho i keʻano o ka hui i hoʻohanaʻia. ʻO ka hana maʻamau "PPPoE"akā, heʻanoʻokoʻa paha kāu i loko o kaʻaelike.
  3. Maanei, ponoʻoe e nānā i kaʻaelike. Inā loaʻa iāʻoe kahi IP ma kahiʻulaʻula, e kau i kahi marker ma kahi kokoke "Loaʻa iā iaʻo IP". Inā loaʻa kekahi mau waiwai i nā palapala, e hoʻopihapiha i kahi puka kūikawā. E hana pono e hōʻole i nā kuhi hewa.
  4. Ua hoʻopihaʻia nā pae inoa DNS e like me nā palapala i hāʻawiʻia e ka mea hāʻawi.
  5. Hoʻonohoʻiaʻoe i kahi leka uila MAC hou, aiʻole ua hoʻololiʻia mai kahi mea hoʻopuka pūnaewele kahiko. Ināʻaʻohe āuʻike e pono aiʻoe e komo i ka laina kūpono, e hoʻokaʻaʻike i ka lawelawe kākoʻo o kāu mea hāʻawi.
  6. E hōʻoia hou i hōʻoia pono i nāʻikepili a pau, a laila e mālama i nā wae.
  7. E hele i ka paukū "Mea Hana"koho i ka māhele "Hoʻomanaʻo hou" ae hoʻomaka hou i ke alalai no ka hoʻololi i nā loli.

Ka Papa 5: Hoʻomanaʻo Pūnaewele me ka Pūnaewele

Hiki iāʻoe ke nānā i nāʻikepili koʻikoʻi e pili ana i ka hoʻonohonoho kūwaho i kēia "Kūlana". Hōʻike ia i ka pūnaewele pūnaewele, ka manawa hana o ka router, nā pūnaewele pūnaewele, nā loka a me nāʻikepili hou.

Hiki iāʻoe ke mālama i nā koho i kohoʻia. Hana ka hanaʻana i kēiaʻikeʻaʻole eʻae wale i ka hoʻololi wikiwikiʻana i waena o nā hoʻopuka, akā, e hoʻihoʻi i nā palena i ka hoʻololi a me ka hoʻoneʻe i nā hoʻonohonoho o ka mea hoʻopuka. No kēia ma ka māhele "Mea Hana" wehe i ka koho "Papa" ae kaomi i ke pihi "Hoʻopakele".

Hoʻopiha kēia i ke kaʻina hana no ka hoʻonohonohoʻana i ka mea hoʻopuka mai ka hui TRENDnet. E like me kouʻike, hiki ke hana maʻalahi,ʻaʻole ponoʻoe eʻike i nāʻike a me nāʻike. Ua lawa ka hahai i nā kuhikuhi i hoʻolakoʻia a e hōʻoia i ka loaʻaʻana o nā waiwai i loaʻa ma ka hoʻopau hopeʻana i kahi berita me ka mea hāʻawi.