E alakaʻi i ka hanaʻana i kahi pū puhi lele me Mac OS

Ua hoʻohana pinepine ka hapanui o nā mea i ka leka uila mai mail.ru. A no ka lawelaweʻana i ka leka uila i kēia lawelawe, akā ua makemake kekahi poʻe e hana me Outlook. Akā, i hiki iāʻoe ke hana me ka leka mai ka leka uila, ponoʻoe e hoʻonohonoho pono i kāu mea leka uila. A i keia la, e nana kakou i ka mail ru i Outlook.

No ke kākoʻoʻana i kahi helu ma Outlook, ponoʻoe e hele i nā hoʻonohonoho pūnaewele. No ka hanaʻana i kēia, e hele i ka papa "Kōnae" a ma ka mahele "Details" e hoʻonui i ka papa inoa "Mau Pūnaewele".

I kēia manawa, e kaomi i ka'ōkuhi kūpono a me ka puka o ka "Account Setup" e weheʻia i mua o mākou.

Ma kēia ke kāomi nei mākou ma ka pākuhi "Create" a hoʻomaka i ka wānana hoʻonohonoho pūʻali.

Maʻaneʻi, koho mākou i ke ala no ka hoʻonohonohoʻana i nā kuhi pūnaewele. Elua koho e koho mai - - a me ka manual.

Ma keʻano he kūlana, ua hoʻonohonoho ponoʻia ka heluʻana i ka pololei, no laila, kēiaʻano e manaʻo mua ai mākou.

ʻO ka hoʻonohonoho pūnaewele pūnaewele

No laila, haʻalele mākou i ke kī i ka pane "Account Account" a hoʻopiha i nā kahua a pau. I kēia hihia, ponoʻoe e hoʻolohe i kaʻoiaʻiʻo ua hoʻokomoʻia ka leka uila. Ināʻole, hikiʻole iā Outlook keʻike i nā koho.

Ma hope o ka hoʻopihaʻana i nā māla a pau, e kaomi i ke pihi "Next" ae kali a hiki i ka hoʻopauʻana o Outlook i ka hoʻonohonohoʻana.

Ke kohoʻia nā koho a pau, eʻike mākou i ka memo e pili ana (e nānā i ka hoʻonikili ma lalo), a laila hiki iāʻoe ke pāomi i ke pihi "Finish" a hoʻomaka ka loaʻa a me ka hoʻounaʻana i nā leka.

ʻO ka hoʻonohonoho waihona pūnaewele

ʻOiai kaʻoiaʻiʻoʻo kaʻomi pūnaewele e hoʻonoho i kahi moʻokāki ma ka hapanui o nā hihia e hiki iāʻoe ke hana i nā papa kūpono a pau, aia kekahi mau hihia i ka wā e pono aiʻoe e haʻi i nā maʻamau me ka lima.

No ka hanaʻana i kēia, e hoʻohana i ka hoʻonohonoho papa.

E hoʻonoho i ka hoʻololi i ka "Kaʻina hana a me nāʻano kikowaena'ē aʻe" a kaomi i ke pihi "Next".

Ma muli o ka lawelaweʻana o ka mail mail Mail.ru me ka protocol IMAP a me POP3, i laila mākou e haʻalele i ke kuhi i ka hoʻonohonoho kahi e waihoʻia ana a holo i ka hana hou.

I kēia manawa, makemakeʻia e hoʻopiha i ka papa inoa.

Ma ka māhele "Mana Pūnaewele", e hoʻokomo i kāu inoa iho a me ka helu kuhi piha piha.

ʻO ka paukū "Nānā e pili ana i ka kikowaena" e hoʻopihapiha i kēia mauʻaoʻao:

Keʻano o ka helu e koho i "IMAP" aiʻole "POP3" - inā makemakeʻoe e hoʻonohonoho i kahiʻike e hana ma lalo o kēia protocol.

Ma ka papa "Ke kikowaena mail pūnaewele" mākou e hoʻomaopopo: imap.mail.ru, ke kohoʻia kaʻano mele IMAP. No laila, no ka paneʻana o ka POP3 e like me kēia: pop.mail.ru.
ʻO ka helu o ka pūnaewele mēka i waho e smtp.mail.ru no IMAP a me POP3.

Ma ka "Login", e hoʻokomo i kāu inoa inoa a me kāu inoa mai ka leka uila.

A laila, hele i nā hoʻonohonoho kūʻokoʻa. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka pihi "ʻOihana'ē aʻe" a me ka puka "Internet Settings Mail", e hele i kaʻaoʻao "Advanced".

Maanei, ponoʻoe e kuhikuhi i nā awa no IMAP (a iʻole POP3, ma muli o keʻano o ka helu) a me nā kikowaena SMTP.

Inā hoʻonohonohoʻoe i kahi moʻokūkiho IMAP, a laila 993 ka helu o ke kikowaena o kēia kikowaena, no POP3 - 995.

ʻO ka helu o ke kikowaena o ka pūnaewele SMTP ma nāʻanoʻelua e 465.

Ma hope o ka ho'ākākaʻana i nā huahelu, e kaomi i ka pākuhi "OK" e hōʻoia i ka hoʻololi o nā māhele a e kaomi "Next" ma ka puka "Add account".

Ma hope o kēlā, e nānāʻo Outlook i nā mea a pau a ho'āʻo e hoʻohui i ka kikowaena. Inā lanakila, eʻikeʻoe i kahi leka e holomua ana ke kahua. Ināʻole, ponoʻoe e hoʻi e nānā i nā mea i hanaʻia.

No laila, hiki ke hana i kahi moʻokāki ma ka lima a iʻole ma kahi pūnaewele. ʻO ka koho o keʻano e pili i ka mea e pono aiʻoe e komo i nā palena keu'ē aʻe aʻaʻoleʻole, a me nā mea i hikiʻole keʻike i nā palena.