Pehea e hoʻouka ai i nā hōʻoia Windows 7 a pau e hoʻohana ana iā Microsoft Convenience Rollup

ʻO keʻano maʻamau e loaʻa i nā kānaka he nui ma hope o ka hoʻokomo houʻana i ka Windows 7 aiʻole ka paʻi houʻana i kekahi pona me nā'ōkuhiʻehiku i hoʻonohonohoʻia i ka papahanaʻoihana,ʻo ia hoʻi e hoʻouka a hoʻokomo i nā hoʻopuka hou o Windows 7, hiki ke hoʻohana i kahi lōʻihi loa,ʻaʻole e hoʻopau i ka computer ke hoʻohanaʻia a me nā aʻalolo.

Eia naʻe, hiki i kahi manawa e lawe i nā hōʻano hou (kokoke i nā mea a pau) no Windows 7 ma keʻano he hoʻokahi leka a hoʻokomo iā lākou a pau i ka manawa hoʻokahi i loko o ka hapalua hola - Hōʻoia Hōʻoia Rollup no Windows 7 SP1 mai Microsoft. Pehea e hoʻohana ai i kēia hiʻohiʻona - i kēlā me kēia lā ma kēia papa. Kō koho: Pehea e hoʻohui ai i ka Rolemup i loko o kahi kiʻi ISO o Windows 7.

E hoʻomākaukau ana e hoʻokomo

Ma mua o ka hoʻokomo pololeiʻana me ka hoʻokomoʻana i nā hōʻailona a pau, e hele i ka menu "Hoʻomaka",'ākau-'ākau ma ka "Computer" a koho i nā "Āhua" i loko o ka papahana papahana.

E hōʻoia iāʻoe ka Pūnaewele Pack 1 (SP1) Ināʻole, ponoʻoe e hoʻokomo iā ia i kahi kaʻawale. E nānā pū hoʻi i ka iki o kāu pūnaewele: 32-bit (x86) aiʻole 64-bit (x64).

Inā hoʻokomoʻia ka SP1, hele i ka http://support.microsoft.com/ru-ru/kb/3020369 ae kiʻi i ka "Palepa hoʻolālā hana maiʻApelila 2015 no Windows 7 a me Windows Sever 2008 R2" mai ia mea.

ʻO nā loulou e kiʻi i nā 32-bit a me nā 64-bitʻoihana e kokoke ana i ka hopena o kaʻaoʻao ma ka mahele "Pehea e loaʻa ai kēia hōʻoia."

Ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka loiloi hōʻoia lawelawe, hiki iāʻoe ke hoʻouka i nā hoʻopiʻi Windows 7 a pau.

Hoʻouka a hoʻokomo i ka hōʻoiaʻo Windows 7 Convenience Rollup

Loaʻa ka polokalamu hōʻano hou o Windows 7 Convenience Rollup no ka hoʻoukaʻana ma ka pūnaewele Microsoft Update Catalog ma KB3125574: //catalog.update.microsoft.com/v7/site/Search.aspx?q=3125574

Maanei, e noʻonoʻoʻoe e hiki iāʻoe ke wehe wale i kēiaʻaoʻao ma kahi pepa hana ma Internet Explorer (nā huahana hou loa,ʻo ia hoʻi, inā weheʻoe i IE, i hoʻonohonohoʻia i ka Windows 7, e noiʻiaʻoe e hoʻomaikaʻi hou i kāu polokalamu kelepona a laila e kōkua i ka mea hoʻomoʻi. e hana me ka papahana hōʻano hou). Hoʻololi: hōʻike mai i kēia manawa, mai ka mahinaʻoʻOkakopa 2016, ke hana nei ka papahana ma o nā mea'ē aʻe (akā,ʻaʻole e hana i Microsoft Edge).

Inā hiki ke kumu o ka hoʻoukaʻana mai ka papahana hōʻano hou, aia ma lalo nā loulou loulou (i ke kumumanaʻo, hiki ke loli nā wāwae - inā pau kāna hana, eʻoluʻolu e hoʻomaopopo mai iaʻu i nā manaʻo):

  • No Windows 7 x64
  • No Windows 7 x86 (32-bit)

Ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka loiloi (he hoʻokahi o ka pūnaewele hōʻano hou), e hoʻomaka a hoʻomaha wale a hiki i ka hoʻopauʻana o ka hoʻonohonohoʻana (e pili ana i ka hana a ka'ōnaehana, hiki ke hana i kekahi manawa'ē aʻe, akā, ma nā hihia heʻoi aku ka emi ma mua o ka hoʻoukaʻana a me nā hoʻokomo houʻana i kekahi me kekahi).

I ka hopena,ʻo kāu mea wale nō e hana hou, e hoʻomaka hou i kāu kamepiula a kali i ka hoʻonohonoho hou e kū i ka wā e hoʻololi ai i kahi aʻoi aku, aʻo ia hoʻi kekahi manawa pōkole.

Hoʻomaopopo: ua hoʻokumu kēia hana i nā hōʻailona Windows 7 i hoʻokuʻuʻia a hiki i ke kau waena o Mei 2016 (he mea kūpono eʻikeʻaʻoleʻaʻoleʻo ia kekahi o nā hōʻoia, aia ma kaʻaoʻaoʻo http://support.microsoft.com/en-us/kb/3125574, Microsoft no kekahi mau kumu,ʻaʻole i hoʻokomoʻia i loko o ka pōʻai) - nā haʻawina hou e kauʻia ana ma kēia pūnaewele Update.