ʻO ka'ōkuhi nick history ma ke kaʻa

Ināʻoe e hoʻohana ana i ka Steam no nā makahiki, maopopo paha iāʻoe aia kekahi manaʻo i loko o kēiaʻoihana e like me ka moʻolelo o nā nicknames. He aha kēia? Inā makemakeʻoe e hoʻokomo i kahi inoa inoa ma kāuʻikepili a laila hoʻololi paha, a laila. Hiki ke nānāʻia nā mana mua o kou nicknames ma ke kaomiʻana i ke kī pākuhi kokoke i kēlā. He nui nā mea hoʻohana e makemake e hūnā a wehe i ka moʻolelo o ko lākou inoa inoa, keʻoleʻoe e hoʻohana i nā'ōlelo hilahilaʻole i loko o lākou aʻaʻole makemakeʻoe i nā mea hoʻohana e noʻonoʻo i kekahi meaʻino e pili ana iāʻoe. E heluhelu e aʻo i ka pehea e hoʻopau ai i ka moʻolelo nick ma ke kaʻa.

E wehe i ka moolelo o nā nicknames ma ke kaomi waleʻana i ke pihi ke hikiʻole ka Steam. Ponoʻoe e huli i nā hana hoʻopunipuni. ʻO ke kumu o ka holoiʻana i nā nicknames e kū nei i kaʻikeʻole o Steam i ka moʻolelo piha o nā nicknames. E hoʻopakele ana i nā huahana hou loa o kou nicknames, e like me nā 10 hou loa. No laila, ināʻoe e kau i kahi inoa inoaʻole i ka manawa 10 i ka lālani,ʻo ka moʻolelo o kou inoa inoa e komo pū wale nō nā huahelu wale nō. ʻO ka moʻolelo o ka nicknames iho keʻano penei:

Inā makemakeʻoe e hoʻopau i kēia moʻolelo, e ho'āʻo i kēia mau kohoʻelua.

Ke hoʻomaʻemaʻe i ka moʻolelo nick ma o ka hoʻololiʻana i nā pūnaewele'ōnaeho

Hiki iāʻoe ke pani i kou inoa inoa kahiko me nā mea pūnaewele. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e hele i kaʻaoʻao hoʻoponopono kākau, hiki iāʻoe ke hana i kēia mau mea penei: e hele mua i kouʻaoʻaoʻaoʻao, e hana i kēia, e kaomi i kāu inoa ma ka papa kiʻekiʻe a laila koho i ka mea kikowaena.

Ma kēiaʻaoʻao, ponoʻoe e kaomi i ke pihi hoʻoponopono hoʻoponopono, a weheʻia ka puka hoʻoponopono kākau.

E like me kāu i koho ai, ponoʻoe e hoʻololi i nā māhele kiʻekiʻe i kāinoaʻia e like me ka inoa inoa. E hoʻokomo i nā hua'ōlelo maʻamau i kēia māla, a laila e kaomi i lalo e hoʻopaʻa i nā loli a kaomi i ke pihi hoʻololi pāʻoihana. Hana i kēia mau hana e pili ana i nā manawa he 10 ma hope o kēia, eʻike i keʻano e like ai kou moʻolelo pilina: e hoʻopihaʻia me ka pūʻulu maʻamau āu i komo ai. Aia kekahi ala e hoʻopau i ka moʻolelo ma ka hoʻopihaʻana i ka'ōlohelohe.

Ke hoʻopiha nei i ka moʻolelo o nā nicks me ka'ōlohelohe

I mea e hana ai nā mea hoʻohanaʻole i kekahi mea, ponoʻoe e hana like me keʻano ma mua, ma kahi o ka hoʻokomoʻana i nā huahelu maʻamau e ponoʻoe e hoʻokomo i kahi hōʻailona o ka'ōlohelohe, e like me kēia: "឵". Hoʻokomo i kēiaʻano i waena o nā hua'ōlelo, akāʻaʻole pono e hoʻokomoʻia nā kumumanaʻo. ʻO ka mea mua, e hoʻokomo i kekahiʻanoʻano, a laila e mālama i nā loli. Ma hope o kēlā, e hoʻohui i kekahi i kēia hōʻailona a e mālama hou i nā hoʻololi. E hana hou i kēia kaʻina hana i nā manawa a hiki i ka'ōloheʻana o kāu nick history. I kēiaʻano, hiki iāʻoe ke hoʻolei aku i nā inoa inoa i hoʻohanaʻia eʻoe ma mua.

I kēia manawa,ʻikeʻoe pehea e hoʻopau ai i kāu moʻolelo nick ma Steam. E hoʻohana i ke ala i hāʻawiʻia e hūnā i kāu leʻaleʻa i hala. Ināʻikeʻoe i nāʻano'ē aʻe e hōʻopau i ka moʻaukala o nā nicknames ma ka Steam, a laila e kākau e pili ana iā ia ma nā'ōlelo.