ʻEhia ka mokuna kaʻawale e laweʻia e Windows 10

ʻO ka'ōuli kaiapuni (ka honua) ma nā Windows e hoʻolālā i nāʻike e pili ana i nā mea a OS a me nāʻikepili hoʻohana. Hōʻikeʻia e ka hōʻailona hōʻailona. «%»e like me kēia:

% USERNING%

I ka hoʻohanaʻana i kēia mau hoʻololi, hiki iāʻoe ke hoʻololi i kaʻike kūpono i ka'ōnaehana hana. Eia kekahi laʻana % PATH% mālama i ka papa inoa o nā papa kuhikuhi i kahi a Windows e nānā ai i nā kōnae i hiki ke hoʻopiliʻia ināʻaʻole i hōʻike pololeiʻia ke ala e pili ai iā lākou. % TEMP% nā waihona waihona manawa lōʻihi, a % APPDATA% - nā hoʻolālā hoʻonohonoho mea hoʻohana.

No ke aha e hoʻololi ai i nā kānana

Hiki iāʻoe ke hoʻololi i nāʻikepili o ke kaiapuni inā makemakeʻoe e hoʻoneʻe i kahi waihona. "Keʻena" aiʻole "AppData" i kahi'ē aʻe. Hoʻoponopono % PATH% e hāʻawi i ka manawa e hoʻomaka ai nā polokalamu mai "Ke Kānāwai Pono"me ka weheʻole i kahi ala lōʻihi i ka faile i kēlā me kēia manawa. E nānā i nāʻano e kōkua i ka hoʻokōʻana i kēia mau pahuhopu.

Nānā 1: Nānā Kiko

No keʻano o ka papahana makemake e holo, e hoʻohana i Skype. Ke ho'āʻo nei e ho'āʻo i kēia noi mai "Ke Kānāwai Pono"Loaʻaʻoe i kēia kuhi:

ʻO kēia no kou kohoʻoleʻana i ke ala piha i ka pūnaewele hiki ke hoʻopiliʻia. I ko mākou kūlana,ʻo ke ala piha e like me kēia:

"C: Nā Pūnaehana Pūnaewele (x86) Skype Lelepona Skype.exe"

No ka paleʻana i kēia hana i kēlā me kēia manawa, e kākoʻo i ka papa kuhikuhi Skype i ka mea helu % PATH%.

  1. I ka papa koho "E hoʻomaka" kaomi'ālou "Computer" ae koho "Āhua".
  2. A laila hele "Nā hoʻonohonoho pūnaewele kiʻekiʻe".
  3. Kaomi "Kūlana" kaomi ma "Nā Variables Kūlohelohe".
  4. E weheʻia kahi puka me nāʻano likeʻole. E koho "Ala" ae kaomi "Hiki".
  5. I kēia manawa, ponoʻoe e hoʻohui i ke ala i kā mākou papa kuhikuhi.

    Pono e hoʻokaʻawaleʻia ke alaheleʻaʻole i ka waihona pūnaewele, akā i ka waihona kahi e waihoʻia ana. Eʻoluʻolu e wehewehe i ka mea hoʻokaʻawale i waena o nā leka hoʻomaopopo he ";".

    Hoʻonui mākou i ke ala:

    C: Nā Pūnaewele Polokalamu (x86) & Skype Waea

    ae kaomi "OK".

  6. Inā pono, ma keʻano like mākou e hoʻololi ai i nā mea'ē aʻe a kaomi "OK".
  7. Hoʻopau i ka papa helu hoʻohana i hiki ke hoʻololiʻia nā hoʻololi i loko o ke kikowaena. Eia hou, e hele i "Ke laina kauoha" a ho'āʻo nei e holo i Skype ma ke kākauʻana
  8. lanipe

Hanaʻia! I kēia manawa, hiki iāʻoe ke holo i kekahi papahana,ʻaʻole Skype wale nō, i loko o kekahi papa kuhikuhi ma "Ke Kānāwai Pono".

Hanana 2: "Ke Kaulana Liona"

E noʻonoʻo i ka hihia ke makemake mākou e hoʻokomo % APPDATA% i ka disk "D". Kuhiʻia kēia mealoli "Nā Variables Kūlohelohe"nolaila, aole hiki ke hoololiia ma ke ala mua.

  1. No kaʻikeʻana i ke kumukūʻai o kēia mau mea i kēia manawa, "Ke Kānāwai Pono" komo:
  2. ekiho% APPDATA%

    I kā mākou hihia, aia kēia waihona ma:

    C: nā mea hoʻohana 'Nastya AppData ' āla

  3. No ka hoʻololiʻana i kona waiwai, komo:
  4. Hoʻopaʻa APPDATA = D: APPDATA

    E nānā! Eʻike ponoʻoe i ke kumu e hana aiʻoe i kēia, no ka mea,ʻo ka hana hewaʻole hiki ke alakaʻi i ka manaʻole o Windows.

  5. E hoʻopaʻa i ka helu o ka wā % APPDATA%Ma ka hanaʻana:
  6. ekiho% APPDATA%

    Ua hoʻololiʻia ka maikaʻi.

ʻO ka hoʻololiʻana i nā koina o nā hoʻololi kūwaho ka mea e pono ai kekahiʻike ma kēia wahi. Mai pāʻani me nā kumukūʻai aʻaʻole hoʻi e hoʻoponopono iā lākou i ka pōpō, iʻole e hōʻino i ke OS. E noʻonoʻo pono i nā mea papaʻole, a laila e hoʻomaka i ka hana.