Eʻike i ka uku o kahi pūnaewele Steam

Inā loaʻa iāʻoe kahi pūnaewele Steam me ka nui o nā pāʻani a makemakeʻoe eʻike i kona waiwai, a laila, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā lawelawe kūikawā e helu ai i ke kālā i hoʻohanaʻia i kāu mea hoʻonani. Ma kēiaʻatikala, e aʻo houʻoe i kēia.

Pehea eʻike ai i ka uku o kahi pūnaewele Steam?

No kaʻikeʻana i nā kumukūʻai o ka helu, nui nā helu helu o nāʻike Steam. Aia ma kahi pūnaewele kahi punahele i hoʻomaopopoʻia e nā mea hoʻolālā Steam, a hiki i ka heluʻana i nā kumukūʻai piha o kāu moʻokāki e mālama ana i nā kūʻai a me nāʻikepili kūpono.

Ka Heluhelu Pūnaewele Pūnaewele

Ke hana wale nei ka'ōnaehana. No ka hōʻauliaʻana i ke kālā i loaʻa iāʻoe i kāu hoʻokipa, ua lawa ka hoʻokomoʻana i kāu inoa inoa Steam a iʻole e pili i kāuʻike Steam ma kaʻaoʻao hema hema, e koho i ke kālā ma ka'āpana ma ka'ākau a e kaomi i ka pihi ma lalo e helu i ka uku.

Pehea eʻike ai i ka kumukūʻai o kaʻikepili waiwai?

No ka heluʻana i ke kumukūʻai o nā'ōlepa Stim, hiki iāʻoe ke hoʻohana pū i ka heluhelu helu pūnaewele.

E helu i ka kumukūʻai o ka'ōpena waihona waiwai

E like me ka helu helu mua, maanei e ponoʻoe e hoʻokomo wale i ka ID o kouʻikepili a koho i ka papa inoa no kēlā me kēia mea āu e makemake ai e helu i ke kumukūʻai.

E nānā!

ʻAʻole pono e hoʻohanaʻia kēiaʻikepili no nāʻoihana kolohe. E hoʻomanaʻo i ka hoʻopaʻiʻana i ke kumukūʻai e Valve a hiki i ka pāpā mau loa. Pono e hoʻohana ponoʻia nāʻike no kaʻike pilikino a me ka hoʻokiʻekiʻeʻana i nā hoaaloha.

No laila, ua aʻoʻoe i ka hoʻolālāʻana i ka waiwai o kāu moʻokāki a me nā waihona puke. E hoʻokaʻawale i kaʻatikala me nā hoaaloha a me ka hoʻokūkû,ʻo ka meaʻoi aku kaʻoi aku o kaʻoi o nā pāʻani a me kaʻoihana.