Pehea e hoʻololi ai i ka faika VKontakte

ʻO ka HP Laserjet M1120 MFP pūnaehana mulipili, i ka wā i hoʻohuiʻia ai i ke kamepiula, pono ka hoʻonohonohoʻana i kahi mea hoʻokele kaʻawale, no ka mea, me kaʻole o ia mea,ʻaʻole hiki ke hoʻohana pono nā mea hana maʻamau. Paipai mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me nā alaʻelima e loaʻa ai e hoʻokomo i nā faila i kēia MFP a koho i kahi mea e maʻalahi.

Hoʻoiho i ka mea hoʻokele no ka HP Laserjet M1120 MFP

Hoʻoholo mua mākou e hoʻolohe i ka hoʻonohonoho piha. E hoʻopaʻa i ka pahu no kahi pahu mele. ʻO ka mea maʻamau, ua loaʻa i kēia mau disks nā polokalamu pono a pau, ponoʻoe e hoʻopili iā ia ma kāu PC. Eia naʻe, ua nalowale nā'auka aʻaʻohe puka ma ka kamepiula. A laila e pae i kēia mau mea e hiki ai ke hoʻopakele.

Hanana 1: Kamupene Pūnaewele

ʻO ka mea mua, e noʻonoʻo mākou i ke alaʻoi loa - ke laweʻana i nā waihona mai ka pūnaewele official o ka mea hana. Ponoʻoe e hana i kēia mau mea:

E hele i kaʻaoʻao kākoʻo HP

  1. E kipa i kaʻaoʻao home HP ma kahi pūnaewele kūpono.
  2. Hōʻike ka papa luna i nā māhele. E koho "Pūnaewele a me nā mea hoʻokele".
  3. Hoʻokaʻawaleʻia ka'ilihana Multifunctional "Mea Paʻi"No laila, ponoʻoe e kaomi ma luna o kēia kiʻi ma kahi laha i weheʻia.
  4. Ma ka pākuhi huli eʻikeʻia, e hoʻomaka i ke kākauʻana i ka inoa o kāuʻano hoʻohālike. Kaomiʻia ma luna o ka hopena kūpono e hele i ka huahana huahana.
  5. ʻO ka hopena hou e koho i ka pūnaewele hana. Ua hoʻonuiʻia ka mea i nīnauʻia no ka hoʻoholoʻana i ka pūnaehana hana hoʻohanaʻia e ia iho, akā naʻe,ʻaʻole pono kēia hana, no laila ke'ōlelo nei mākou e nānā i kēia koho ma mua o ka hoʻounaʻana.
  6. Ke hoʻomau nei e hoʻomāhuahua "Nā Kikohi Kiʻi" ae kaomi i ka pihi kūpono e hoʻomaka ai i ka download.

Ke pau ka hana, wehe i ka mea i hoʻokumuʻia a me ka hoʻokomoʻana i nā kuhikuhi o ia mea, e kau i nā faila kūpono a pau ma ka pūnaewele pūnaewele o ka māka.

Hanana 2: Manaʻo hoʻoponopono pūnaewele

Ma waho aʻe o nā mea paʻi, hoʻolālā HP i kahi nui o nā lako kamepiula a me nā mea kikowaena. No kaʻaeʻana i nā mea nona nā huahana he nui e mālama i nā mea a pau i ka manawa like me ka pilikiaʻole, ua hoʻolālāʻia kekahi kōkua kōkua kōkua HP kūikawā. Hoʻopuka pūʻia nā mea hoʻokele. Hiki iāʻoe ke kiʻi iā ia i kāu PC e like me kēia:

E kiʻi i ke kōkua kōkua HP

  1. E hele i ka palapala hoʻohana pono kūikawā a e kaomi i ka pihi kūpono e hoʻomaka ai i ka download.
  2. E holo i ka mea hoʻokele a laila e kaomi "'Aʻe".
  3. E heluhelu pono i ka palapala laikini a, ināʻaʻohe kānalua, e hōʻoia, a laila e hoʻomaka ai ka hoʻolālā.
  4. I ka hopena, e hoʻomaka ka mea kōkua i ke kaʻawale. I loko o laila, e kaomi "E nānā no nā hōʻoi a me nā pou".
  5. E kali i ka polokalamu e nānā wikiwiki. ʻO ka mea wale nō āu e makemake ai he Internet punaewele, no ka laweʻiaʻana o nāʻikepili mai ka pūnaewele.
  6. Ma kahi o ka puka me ka MPP e kaomi "Nā hola hou".
  7. E ho'āka i nā faila āu e makemake ai e kiʻi, a laila e kaomi i ka LMB ma "Download a Hoʻouka" (download a hoʻokomo).

A laila, hoʻomau e pani a hōʻemi paha i ka pono a holo i ka hana me ka HP Laserjet M1120 MFP.

Māhele 3: Polokalamu kūikawā

ʻO kekahi o nāʻano o ke ao holoʻokoʻa i manaʻoʻia he dripak. Hoʻopili ponoʻo ia i nā mea a pau a me nā pelekane, a laila hoʻoihoʻo ia i nā mea hoʻokele mai ka pūnaewele. Me ka hoʻohanaʻana i kēia papahana, hiki iāʻoe ke lawe i nā faila a i nā mea āpau a pau ma ka hoʻohuiʻana i kahi PC. E hui i nā luna o kēia pūnaewele i kā mākou mau mea'ē aʻe.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Eia mākou e'ōlelo iāʻoe e hoʻolohe i ka Solution DriverPack. ʻO kēia 'elele kekahi o nā mea kaulana loa a me nā kākākau me kānaʻoihana. Hiki iāʻoe keʻike i keʻano o ka laweʻana i nā polokalamu ma DriverPack i loko o ka puke ma ka loulou ma lalo nei.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula e hoʻohana ana i ka Solution DrickPack

Ka Papa Hana 4: ID Device

ʻO kekahi kumu maikaʻi'ē aʻe,ʻo ka huliʻana i nā mea hoʻokele ma kahi pahuhopu pono pūnaewele, i ho'ākākaʻia ma ka pūnaehana hana. No kēiaʻoihana,ʻoihana maikaʻi nā lawelawe hana pūnaewele. ʻO ka HP Laserjet M1120 MFP ID e like me kēia:

'O'ī VV_03F0 & PID_5617 & MI_00

ʻO ke alakaʻi e pili ana i kēia kumuhana i loko o kaʻatikala mai ko mākou mea kākau ma lalo nei.

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Hanana 5: Pūnaehana Pūnaewele i hoʻokomoʻia

I ka Windows OS, aia kekahi mea hana i hanaʻia e hoʻohui pono i ka lakohana. ʻO ka hoʻohanaʻana me ka loaʻaʻole o nā pilikia e like me ka mea hoʻohanaʻole i kaʻike e hiki iā ia ke hoʻohui i kāna puke pai'ī, scanner aiʻole MFP. Makemakeʻoe e neʻe i "Nā Pūnaewele a me nā Mea Paipalapala"e hoʻouka i ke pihi "E hoʻokomo i ka mea paʻi" ae hahai i nā kuhikuhi o ka nānā.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

E hana ponoʻo HP Laserjet M1120 MFP inā hoʻokomoʻoe i ka mea hoʻokele me kahi o nā mea i ho'ākākaʻia ma kēiaʻatikala ma luna nei. Akā, ua maikaʻi lākou a pau, akā, ua kūpono lākou i nāʻano likeʻole a ua makemake lākou e hana i kekahi mau hana.