Pehea e ho'ōki ai iā SuperFetch

Ua hoʻokomoʻia kaʻenehana SuperFetch i Vista a aia ma Windows 7 a me Windows 8 (8.1). I ka hana 'ana, hoʻohana' o SuperFetch i kahi hūnā mālama-mālama no nā papahana āu e hana pinepine ai, a laila e wikiwiki ana i kā lākou hana. Eia hou, pono e hoʻohana i kēia hiʻohiʻona no ReadyBoost e hana (aiʻoleʻoe e loaʻa i kahi hua'ōlelo e hōʻike anaʻaʻole e holo anaʻo SuperFetch).

Eia nō naʻe, ma nā kamepiula hou,ʻaʻole pono kēiaʻoihana, no ka SSD SuperFetch a me PreFetch SSDs, ua'ōleloʻia e hoʻokahuli iā ia. A i ka hopena, me ka hoʻohanaʻana o kekahi o nā pūnaewele pūnaewele,ʻo kaʻoihana SuperFetch i hoʻokomoʻia e hiki ke hana i nā hewa. Kōkua kūpono: Ka hoʻonuiʻana i ka Windows no SSD

E wehewehe kēia alakaʻi i kahi e hoʻopau ai i SuperFetch maʻelua mauʻaoʻao (me ka'ōlelo pokole e pili ana i ka hōʻinoʻana i Prefetch, inā e hoʻonohonohoʻoe i Windows 7 aiʻole 8 e hana me SSD). Pono, inā ponoʻoe e hoʻololi i kēia hiʻohiʻona ma muli o ka "Superfetch e holoʻole" ana, e hana wale i kaʻaoʻao.

Hoʻopi i ka lawelawe SuperFetch

ʻO ka mua, ka wikiwiki a me ka maʻalahi e hoʻopau ai i kaʻoihana SuperFetch e hele i ka Papa Mana Mana Windows - Nā Mea Manawaho - Hoʻokele (aiʻole e paomi i nā kī Windows + R ma ka papa keyboard a me keʻano nā lawelawe.msc)

Ma ka papa inoa o nā lawelawe mākou eʻike iā Superfetch a laila e kaomi pinepine i kaʻiole. Ma ka pahukū e wehe ana, e kaomi i ka "Stop", a ma ka "Startup type" koho i ka "Meaʻaiʻole", a laila e hoʻohana i nā wae a hoʻomaka hou (koho) i ka kamepiula.

Hoʻoholo i ka SuperFetch a me Prefetch ma ka hoʻohanaʻana i ka Luna Hoʻoponopono

Hiki iāʻoe ke hana like me ka Luna Hoʻoponopono Windows. E hōʻike koke ana a pehea e hoʻopau ai i Prefetch no SSD.

  1. E hoʻomaka i ka Luna Hoʻoponopono, e hana i kēia, e kaomi i nā kī Win + R a e hoʻokomo regedit, a laila e kaomi i.
  2. E wehe i ke kiʻi kī piha HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Mana Mana Pūnaewele Mana Pūnaewele PrefetchParameters
  3. Hiki iāʻoe keʻike i ka hoʻoponoponoʻo EnableSuperfetcher, aʻaʻole pahaʻoe eʻike ia ma kēia māhele. Ināʻole, e hana i kahi waiwai DWORD me kēia inoa.
  4. No ka hoʻopau i SuperFetch, e hoʻohana i ka helu o ka helu 0.
  5. No ka hoʻopau i Prefetch, hoʻololi i ka waiwai o ka helu EnablePrefetcher i ka 0.
  6. E hou hou i ka kamepiula.

Nā koho a pau no nā koina o kēia mau palena:

  • 0 - pilikia
  • 1 - Hoʻoponoponoʻia no nā kāpili pūnaewele wale nō.
  • 2 - no nā papahana wale nō
  • 3 - komo

Ma keʻano maʻamau,ʻo kēia a pau e hoʻopau ana i kēia mau hana ma nāʻano hou o Windows.