Mz Ram Booster 4.1.0

ʻO ka hikiʻana mai o Android ua hanaʻo ia i nā polokalamu noi kūikawā - nā lawelawe kūikawā kahi hiki i nā mea hoʻohana ke kūʻai a iʻole e kiʻi wale i kekahi noi a lākou e makemake ai. ʻO kaʻoihana nui o kēiaʻanoʻo ia nō ka Google Play Market -ʻo ka "ʻoihana" nui loa o nā mea a pau. E kamaʻilio kākou i kēia lā e pili ana i konaʻano.

Loaʻa loaʻa

Ua pau ka wā ma Google Play Market i kahi lawelawe no ka kūʻaiʻana i nā noi. I loko o laila, hiki iāʻoe ke kūʻai, no ka laʻana, nā puke, nā kiʻiʻoniʻoni a me nā mele.

Ka'āina maʻamau

Hoʻopukaʻia ka pūnaehana pūnaeweleʻo Google e Google, aʻo ka Play Marketʻo ia wale nō ke kumu hoʻokumu no nā polokalamu no nā polokalamu ma kēia OS. E hoʻokuʻu waleʻia kekahi mau polokalamu ma ka "robot" me ka loaʻaʻole o kahi waihona punaewele i hoʻokomo muaʻia (e like me kēia, he laʻana, ka Haina, i hāʻawiʻia no ka mākele'āina). No laila, me ka loaʻaʻole o kahi moʻokāki Google i hoʻonāukiʻia aʻaʻole hiki ke loaʻa kaʻike ma luna o ke kikohana o nā lawelawe pāʻaniʻo Market Market.

E nānā hoʻi i ka hoʻoponoponoʻana i ka hapa "Ponoʻoe e hōʻailona i kāu moʻokāki Google"

Eia naʻe,ʻaʻole e like me ka App Store i iOS,ʻaʻohe mea makaikai nui loa o ka Pāʻani Play Market - he mau hanana'ē aʻe no ka Android: e like paha, Blackmart a iʻole F-Droid.

Ka nui o nā mea i loaʻa

Ua hoʻokomoʻia nā tausani a me nā pāʻani i ka Google Play Market. No kaʻoluʻolu o nā mea hoʻohana, ua hoʻonohonohoʻia lākou ma ka lālā.

Aia kekahi mau loea i kapaʻia - nā papa inoa o nā noi kaulana loa.

Ma waho o nā poʻo, aia nō "Bestellelers" a "Loaʻa ka kaulana". In "Bestellelers" nā polokalamu a me nā polokalamu i hoʻouka houʻia no ke ola holoʻokoʻa o ka Pāʻani Play.

In "Loaʻa ka kaulana" Aia kekahi polokalamu i kaulana i waena o nā mea hoʻohana, akā no kekahi kumu i komoʻoleʻia i loko o kekahi o nā'ōpala noi.

E hana me ka noi

ʻO ke kāpena o Google kahi hiʻohiʻona kūpono o ka hoʻonaʻauao o kaʻahahui -ʻoi aku ka maʻalahi a me keʻano o nā mea. Aia nā māmā a pau ma kahi o kaʻikeʻole, no laila,ʻo ka mea hoʻohanaʻole iʻike mua i ka noi, e aʻo wikiwikiʻo ia i ka hoʻokeleʻana i ka Market Market.

Hiki a maʻalahi ka hoʻokomoʻana i nā polokalamu me ka Market Market - koho i kahi āu e makemake ai a pēhi i ke pihi "E hoʻokomo"ʻO keʻano ia.

E hoʻopaʻa ana i nā noi i kāu moʻokāki

ʻO kahi hiʻohiʻona hoihoi o ka Play Store ke hiki aku i nā polokalamu a me nā pāʻani i hoʻonohoʻia ma ia mea ma kekahi pūnaewele Android i hoʻohuiʻia kāu pūnaewele Google. Eia kekahi laʻana, ua hoʻololiʻoe a noiʻia paha he mea akamai a makemakeʻoe e loaʻa ka polokalamu like i hoʻonohoʻia ma mua. E hele i kahi koho "ʻO kaʻu mau noi a me nā pāʻani"a laila hele i ke kaomi "Puke" - ma laila e loaʻa ai iā lākou.

ʻO "wale nō" wale nō ka mea e pono ai e hoʻoukau houʻia ma ke kelepona hou, no lailaʻaʻole hiki ke hoʻohanaʻia kēia hana e like me ke kākoʻo.

E nānā pū hoʻi: Pehea e pale ai i nā'ōnaehana Android ma mua o ka'ōʻana

Nā Virus

  • ʻO ka palapala noi i piha i ka'ōlelo Lūkini;
  • Huge wae o nā polokalamu a me nā pāʻani;
  • ʻAʻohe pono;
  • Loaʻa i nā pono a pau i hoʻohanaʻia.

Nā mea kūponoʻole

  • Nā palena āpana āpau;
  • Ke haʻalele nei i kekahi mau polokalamu.

ʻO Google Play Market ka pūnaewele hoʻolaha nui loa no ka Android OS. Hoʻomaopopo nā mea hoʻolālā i ka maʻalahi a me kaʻikeʻole, a me nā kikowaena holoʻokoʻa o Google. Loaʻa iā ia nā meaʻokoʻa a me nā mea hoʻokūkū, akāʻo ka pāʻani Market he lanakila kūponoʻole -ʻo ia wale nō ke kuleana hoʻokahi.

E nānā pū: Google Market Market Analogs

E hele i ka pūnaewele official o Google Play Market

Nā mea'ē aʻe: Pehea e hoʻouka ai i nā polokalamu Google ma hope o ke kuhihewa paʻakikī'ōnaehana