SunVox 1.9.3

No ka hanaʻana i kahi lāʻauʻohana, ponoʻoe e aʻo i nāʻike pilikino, e hōʻiliʻili i nāʻikepili a hoʻopihapiha i nā puka. E waiho i ke koena o ka hana i ka lāʻau o ke ola. E hoʻopakele, hōʻano a hoʻoponopono i nāʻike a pau e pono ai, e hoʻokumu i kāu kumuʻohana. E hiki nō i nā mea hoʻohanaʻole e hoʻohana i ka papahana, no ka mea, ua hanaʻia nā mea a pau no ka maʻalahi a me ka maʻalahi no ka hoʻohanaʻana. E nānā pono kākou.

Ke kanaka i hana

ʻO kēia ka mahele nui o ka hana ma ka papahana. E koho i ka maʻamau e koiʻia a hele e hoʻopihapiha i kaʻike. E komo wale i nāʻikepili kūpono i nā laina i hiki ai i ka polokalamu ke hana pū me lākou. No laila, e hoʻomaka me ka mea hoʻokahi, hiki iāʻoe ke hoʻopau i nā moʻopuna a kāna moopuna, ma muli o kaʻike.

Inā nui ka lāʻau, a laila, e maʻalahi ka loaʻaʻana o kekahi kanaka ma o ka papa inoa me nā kānaka a pau. Hoʻonohonoho ponoʻiaʻo ia, a hiki iāʻoe ke hoʻoponopono iā ia, e hoʻohui a hōʻano i nāʻikepili.

E hōʻikeʻia nāʻike a pau i loko o kekahi puka'ē aʻe o kēlā me kēiaʻohana o kaʻohana. Aia ma laila nā mea e hiki ai ke paʻi, mālama a hoʻoponoponoʻana. Ua like ia me kahi kāleka me nāʻano a pau o ke kanaka. He mea maʻalahi ka hoʻohanaʻana ia mea inā pono e aʻo pono i kekahi kanaka.

Ke hanaʻana i kahi lāʻau

Ma hope o ka hoʻopihapihaʻana i nā pepa, hiki iāʻoe ke hele i ka hana i ke kāleka. Ma mua o ka hanaʻana, e hoʻolohe i ka mea "Papa"Ma hope o nā mea a pau, hiki ke hoʻoponoponoʻia nāʻano he nui, nāʻike hana a me ke kiʻi, kahi e hoʻonui ai i kāʻoukou papahana no nā mea a pau. ʻO ka nānā lāʻau, hōʻike kanaka a me ka loli o kaʻike.

Hiki iāʻoe keʻike i ka palapala'āina kahi e hoʻopaʻaʻia ai nā kānaka a pau. Ke kāomi nei i kekahi o lākou, e hele kokeʻoe i ka pukaʻike. Hiki i ka lāʻau ke kau palena palenaʻole, e kauʻia ia ma ka loaʻa o nāʻikepili i nā hanauna. ʻO nā kikowaena o kēia pukapihi aia ma ka hema, ma laila a hoʻouna aku ia e paʻi.

Kaomi paʻi

Maʻaneʻi hiki iāʻoe ke hoʻoponopono i ka palapalaʻaoʻao, hoʻololi i ke kahua a me ke kaulike. Loaʻa ka papaʻaina a me ka lāʻau a pau no ka paʻiʻana, e uku pono i ka nui o nā mea i hiki ai ke kūpono nā mea a pau.

Nā hanana

Ma muli o nā lā i kākauʻia mai nā pepa a me nāʻaoʻao o nā kānaka, ua hoʻokumuʻia kahi pākaukau me nā hanana, kahi e hōʻikeʻia ai nā lā nui a pau. Eia kekahi laʻana, hiki iāʻoe ke hahai a hoʻololi i nā lā hānau a iʻole ka makeʻana. Hoʻopuka ka polokalamu iā ia iho a hoʻouna i nāʻike a pau i loko o nā pukapihi kūpono.

Kahi

ʻIke i kahi i hānauʻia ai kou kupuna kāne? A paha paha kahi o ka maleʻana o nā mākua? A laila e maka i kēia mau wahi ma ka palapala'āina, a hiki nō hoʻi ke hoʻohui i kahi ho'ākāka o kēia wahi, no ka laʻana, e hoʻopiha i nā kiko'ī, e hoʻouka i nā kiʻi. Eia hou, hiki iāʻoe ke hoʻohui i nā palapala likeʻole a waiho i nā loulou i nā pūnaewele.

Hoʻohuiʻano

E lilo kēia hiʻohiʻona i mea pono i nā mea nāna e alakaʻi i ka lāʻau o ka lāʻau ma mua o ka manawa i noho ai keʻano. Maʻaneʻi hiki iāʻoe ke hoʻohui i nā inoa o kaʻohana, a na lākou e hāʻawi pono iā lākou i kēlā me kēia hoa o kaʻohana. Ma waho aʻe o nā kākoʻo a pau o nā palapala likeʻole e hōʻoia ana i keʻano o ka genus, a me nāʻike.

Nā Virus

  • Ma ke 'ano Lūkini;
  • Aia kahi hoʻonohonoho kūpono a me ka weheʻana o kaʻike;
  • 'Alahi a maʻalahi ka loiloi.

Nā mea kūponoʻole

  • Hoʻolālāʻia ka papahana no kahi uku.

ʻO kēiaʻano polokalamu pono e hoʻohanaʻia i nā mea i makemake nui i ka mālamaʻana i ko lākou kūʻauhau moʻokūʻauhau. Hiki iā ia keʻoluʻolu a me ka hauʻoli e aʻo i nā kiko'ī o kahiʻano moʻolelo. A e kōkua ka lāʻau o ke ola iāʻoe e mālama i kaʻike i loaʻa, e hoʻonohonoho a hāʻawi i nāʻikepili kūpono i kēlā me kēia manawa.

E kiʻi i ka hōʻike o ka lāʻau o ke ola

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

ʻO GenoPro E hana i ke kuamohonua i Photoshop HoʻonohonohoJ Kahe

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
Inā ponoʻoe e mālama i nāʻikepili e pili ana i ka moʻolelo o kouʻohana, e hoʻoulu i kahiʻohana, hoʻonohonoho i nāʻike, a laila,ʻo ka lāʻau o ka Life program i hanaʻia no kēia mea e kōkua.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Nānā
Kuhi: $ 15
Nui: 14 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 5