Hoʻopili mākou i ke kiʻi i kahi like i Photoshop


E weheweheʻia nā kiʻi i nā'āpana he nui i nāʻano likeʻole, mai ka pono e hoʻohana i hoʻokahi'āpana'āpana o kahi kiʻi i ka hōʻuluʻuluʻana o nā mele nui.

E hoʻoholo ponoʻia kēia haʻawina. I loko o laila, hoʻokaʻawale mākou i hoʻokahi kiʻi i nā'āpana a hana i kahiʻano pilina. E hana i kahi pilikino wale nō e hana i ka hanaʻana o nā'āpana'āpana o ke kiʻi.

Leʻaleʻa: Hana i nā pilina ma Photoshop

Hoʻokaʻawale i nā kiʻi i nā'āpana

1. E wehe i ka kiʻi kūpono ma Photoshop a hana i kope o kahi papahana hope. He kope kēia eʻoki ai mākou.

2. Eʻoki i ke kiʻi i nā'āpana likeʻehā e kōkua iā mākou i nā alakaʻi. No ka hoʻoukaʻana, no ka laʻana, he laina kaulike, ponoʻoe e lawe i kahi luna i ka hema a huki i ke alakaʻi i ka'ākau i ka waena o ke kāwele. Holo ke alakaʻi ākea mai ka luna kiʻekiʻe.

Leʻaleʻa: Nā leka uila i Photoshop

Nā kōkua:
• Ināʻaʻoleʻoe e hōʻike i nā mō'ī, ponoʻoe e kōkua iā lākou me kahi kī kī pākuhi. CTRL + R;
• I mea e hele ai nā alakaʻi i ka "lāʻau" i waenakonu o ke kāwele, ponoʻoe e hele i ka papa kuhikuhi "Nānā - Pāʻani i ..." ae kau i nā'īlio. Pono pono hoʻi e kau i kahi hōʻailona ma mua o kēlā mea. "Ke hoʻopaʻaʻana";

• E alakaʻi i nā alakaʻi alakaʻi CTRL + H.

3. koho i kahi mea hana "Mahele ākea" a koho i kekahi o nā'āpana i kauʻia e nā alakaʻi.

4. E kaomi i ka hui pūnaewele CTRL + Jma ke kopeʻana i ka kohoʻana i kahi papa hou.

5. Ma muli o ka hoʻoukaʻana o ka papahana i ka papa hou i hana houʻia, e hoʻi kākou i ke kope o ke kuanaʻi a e hana hou i ka hana me ka'āpanaʻelua.

6. E hana like me nā'āpana i koe. E nānāʻia ka papahana e like me kēia:

7. E wehe i kahi'āpana, e hōʻike ana i ka lani a me ka piko o ka hale kiaʻi, no ka pono o kā mākou hana,ʻaʻole ia e pono. E koho i ka papa a kaomi DEL.

8. E hele i kekahi papa me kahi'āpana a kaomi CTRL + Tkāheaʻana i kahi hana "Hōʻano hou". E neʻe, e hoʻololi a hoʻololi i ka'āpana. I ka hopena ua kāomi mākou Ok.

9. E kāomi i nāʻano likeʻole i ka puʻupuʻu. E hana i kēia, e pāpālua i ka papa no ka weheʻana i ka pukaila o ka hoʻonohonoho, a hele i "Uha". ʻO ka wahi o ka'ōpala i loko, ua keʻokeʻo ka'ōlena,ʻo ka nui he 8 pika.

A laila kau i ke aka. Pono ke kumu o ke aka i kaʻole, ka nui - e like me ke kūlana.

10. E hana hou i ka hana me nā koena o ke kiʻi. Heʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻokomoʻana iā lākou me keʻano oʻoleʻa, no laila e nānā keʻano mele.

Ma muli o ka haʻawinaʻaʻole e pili ana i ka hanaʻana i nā pilina, e kali mākou maʻaneʻi. Ua aʻo mākou pehea eʻokiʻoki ai i nā kiʻi i nā'āpana a mālama pono iā lākou. Inā makemakeʻoe i ka hanaʻana i kahi pilina, e hoʻomaopopo pono e aʻo i nāʻano i ho'ākākaʻia i loko o ka haʻawina,ʻo ka loulou i kahi e waiho nei ma ka hoʻomaka o ka mea.