Pehea e hiki ai i ka hōʻikeʻike o nā mea hoʻohana a pau a iʻole ka mea hope loa i ka wā e komo ai i loko o Windows 8.1

I kēia lā, i nā pane i ka mea e pili ana i ka pehea e kālepa pololei ai i ka papapihi ma Windows 8.1, ua loaʻa i kekahi nīnau e pili ana i ka hanaʻana i nā mea hoʻohana a pau o kēia pūnaewele, aʻaʻole hoʻi hoʻokahi wale nō o lākou, ke hoʻololiʻia ke kamepiula. Ua makemake wau e hoʻololi i ka rule e pili ana i ka mea hoʻoponopono o nā kulekele o ka hui, akā,ʻaʻole i hana. Ua pono wau eʻeli iki.

Loaʻa i ka wikiwiki i ka hoʻohanaʻana i ka papahana Polokalamu Polokapuʻo Winaero, akāʻo ia wale nō ka Windows 8, a iʻole ka pilikia me kekahi mea'ē aʻe, akāʻaʻole hiki iaʻu ke hoʻokō i ka hualoaʻa i makemakeʻia me ke kōkua. ʻO ke kolu o ka ho'āʻo - hoʻoponopono i ke kākau inoa a me ka hoʻololi hou o nāʻaeʻana. I ka manawa wale nō, ke kēnā aku nei au iāʻoe e laweʻoe i ka kuleana no nā hana i hanaʻia.

E hoʻouka ana i ka hōʻike o kahi papa inoa o nā mea hoʻohana inā hoʻokomoʻiaʻo Windows 8.1 e hoʻohana ana i ka Luna Hoʻoponopono

No laila, e hoʻomaka kākou: e hoʻomaka i ka hoʻoponopono pūnaewele, e kaomi wale i nā pihi Windows + R o ka keyboard a komo regedit, a laila e kaomi a komo aiʻole OK.

I ka mea hoʻopuka hoʻoponopono, hele i ka mahele:

HKEY_LOCAL_MACHINE 'SOFTWARE' o Microsoft Windows CurrentVersion Keʻokeʻo 'LogonUI Mea hoʻohana hoʻohana

E hoʻomaopopo i ka helu hoʻohālike. Inā loaʻa ka helu 0, hoʻohanaʻia ka mea hope loa i ka wā e komo ai i ka OS. Inā hoʻololiʻia i 1, a laila e hōʻikeʻia ka papa inoa o nā mea hoʻohana a pau o kēia pūnaewele. No ka hoʻololiʻana, e kaomi i ka pāʻani Enabled me ka pihi'ākau'ākau, e koho i ka mea "Edit" a komo i kekahi koina hou.

Aia kekahi ma ka mālamaʻana: inā e hoʻomaka houʻoe i kāu kamepiula, e hoʻololiʻo Windows 8.1 i ka waiwai o kēia māhele, a eʻike houʻoe i kahi mea hope loa. No ka hōʻoleʻana i kēia, ponoʻoe e hoʻololi i nāʻae no kēia kī palapala inoa.

Kaomi ma kaʻaoʻao UserSwitch me ka pihi'ākau'ākau a koho i ka mea "Manikini".

Ma ka puka aʻe, e koho i ka "SYSTEM" a kaomi i ka pihi "Advanced".

Ma nā Pūnaewele Kūlana Nui no ka window Manawaena, e kaomi i ka pihi Mana Mana, a ma ka dialog i hōʻikeʻia, e koho i ka weheʻana i nā Hāina i Hoʻiliʻia i Nā Mana Kuʻihewa no kēia Kiʻi.

E koho i "System" a kaomi "Edit."

Kaomi ma ka "Hōʻike i nāʻaelike'ē aʻe".

Wehe i ka "hoʻonohonoho i ke kumukūʻai".

Ma hope iho, hoʻololi i nā hoʻololi a pau āu i hana ai ma ke kaomiʻana iā "Ok" i nā manawa. E hoʻopau i ka mea hoʻoponopono kākau a hoʻomaka hou i ke kamepiula. Ma kēia puka eʻikeʻoe i ka papa inoa o nā mea hoʻohana o ka kamepiula,ʻaʻole wale i ka hope loa.