Hoʻoholo i ka pilikia me ka hōʻikeʻana o nā pūkuniahi ma Windows 10

Ma nā puka mua o ka pūnaehana hana o Android, ua loaʻa ka pilikino e hāʻawi i ka hoʻopiliʻana i nā hua'ōlelo palekana a pau ma o ka hoʻoponoponoʻana i nā mea hana halehana. Ma hope o ka kūkuluʻana, ua hoʻonohonohoʻia ka pilikia. I kēia manawa, inā he loulou i kahi moʻokāki Google, e hoʻonohonoho houʻia ma hope o ka hōʻoiaʻana i kouʻike. Ma kēiaʻatikala, makemake mākou e kamaʻilio e pili ana i nā ala e hiki ai ke pale i ka palekana, no ka mea,ʻaʻole hiki ke hoʻouka houʻia ma o kouʻike.

Wehe i ka Google Account ma ka Android

I kēia manawa, makemake mākou e hoʻomaopopo - ināʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i nā hoʻonohonoho i kaʻikeʻana ua kāohi a holoiʻia paha ka leka, hiki ke hoʻoukuʻia. No ka hanaʻana i kēia, heluhelu i nā kuhikuhi kūpono no ka hanaʻana i kēia hana ma kā mākou mea'ē aʻe.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻihoʻi ai i kāuʻike iā Google

Ke hōʻoiaʻole ka waihona, e hele i ka hoʻokōʻana i nāʻano e pili nei.

Kō koho 1: Nā Kumu Kaula

Ma kēiaʻatikala e hoʻopili mākou ma nāʻaoʻao hana wale no e wehe ai i kāuʻike, akā makemake wau e hoʻomaka me lākou. ʻO nāʻano likeʻole ka laulā a kūpono no nā'ōhū a pau o ka Android OS.

Kuhi Pūnaewele Kūʻai

I kekahi manawa ua kūʻaiʻia nā pūnaewele me nā lima. ʻO ka hapanui paha, ua hoʻohana mua lākou a ua hoʻopaʻaʻia kā lākou moʻokāki Google iā lākou. Ma kēia hihia, ponoʻoe e kelepona i ka mea kūʻai aku aʻike i nāʻikeʻike. Ma hope o kēlā, e komoʻoe i kāu moʻokāki Google.

E nānā pū: E hoʻokomo i kā Google pūnaewele ma ka Android

He mea pono ke hoʻomaopopoʻana i kekahi manawa e hoʻololi ka mea kūʻai aku i ka hua'ōlelo'ōlelo waha no ka mea kūʻai aku. A laila ponoʻoe e kali i 72 mau lā ma mua o kou komoʻana, no ka mea, ua lohi ka hoʻokūʻana i kaʻikepili.

E komo i kāu moʻokāki pilikino

Hoʻopilikiaʻia ka palekana e hanaʻia ma ke komoʻana i kāu moʻokāki, i pili i ka mea i hoʻohanaʻia. Inā loaʻa iāʻoe kekahi mau pilikia me ke komo aiʻoleʻaʻoleʻoe e hoʻomanaʻo i kāu hua'ōlelo, makemake mākou e hoʻokaʻaʻike i kā mākouʻatikala'ē aʻe no ke kōkua ma kahi link e pili nei.

Heluhelu hou: Hoʻouka hou i Google iā Google

Eia kekahi, pono e hoʻomaopopo i kahi hiki iāʻoe ke hoʻokaʻaʻike pinepine aku i kahi kikowaena (ke loaʻa iāʻoe kahi hōʻailona no ke kūʻaiʻana i ka mea), kahi e loaʻa ai iāʻoe ke komo i ka helu āu i hana ai iāʻoe i kūʻai ai.

Hoʻokuʻu iāʻoe iho i ka Factory Reset Protection

Ma mua o ka hoʻomakaʻana i ka hoʻouka hou o ka hoʻolālā factory, hiki iāʻoe ke hoʻopau i ka FRPʻoe ma ka hanaʻana i kekahi mau hana. Ma kahi mamao loa kēia hana ma luna o nā firmware a i keʻano'ē aʻe i ka mea āu e hana ai, no ka mea e hilinaʻi ana i ka mea hana a me ka shell Android,ʻo nā inoa a me nā wahi o nā mea kiko'ī i kekahi manawa e likeʻole.

  1. E hele i "Papa" ae koho i kahi koho "Pūʻulu".
  2. Eʻike i kāʻoukou google pūnaewele a hele i laila.
  3. Holoi i kēia pūʻulu me ka pihi kūpono.
  4. E hele i ka papa "No nā mea Hoʻolālā". Ma nāʻano'ōmomo likeʻole, hanaʻokoʻa kēia.
  5. E nānā pū hoʻi: Pehea e hiki ai ke hoʻolālā hana i ka Android

  6. E ho'āʻo i kahi koho "Ka wehe 'ia e ka mea hana hana".

I kēia manawa, i ka wā e komo aiʻoe i keʻano hoʻokaho,ʻaʻole ponoʻoe e hōʻoia i kāuʻike.

Loaʻa nā mana a pau i laila. ʻO ka mea pōʻino,ʻaʻole hiki i nā mea hoʻohana a pau ka manawa e hoʻohana ai, no ka mea, makemake mākou e kau i ka nānā i nā koho kuʻuna. E hana pololei ana kēlā me kēia mea ma nāʻano likeʻole o Android, no laila, ināʻaʻole kōkua kekahi, e ho'āʻo e hoʻohana i kēia.

Kōkua 2: Nāʻano'ē aʻe

ʻAʻoleʻikeʻia nāʻano ponoʻole e nā mea hana o ka'ōnaehana hana; no kēia kumu,ʻo kēia ka hapa nui a me nā hemahema. E hoʻomaka kākou me nāʻaoʻao maikaʻi loa e wehe.

Ka honoʻana i kahi kālepa mākole paha aiʻole ka kālele SD

E pili ana nā kuhikuhi i lalo i kēlā poʻe hoʻohana i loaʻa ka manawa e hoʻohui aku ai i kahi leka uila USB ma o kahi hanana kūikawā, aiʻole e hoʻokomo i kahi kāʻei pahuhopu. Inā ma mua koke o ka pilina, pukaʻia ka puka puka ma mua o ka hōʻoiaʻana i ka weheʻana o ka māka, e hahai i kēia mau hana:

  1. E hōʻoia i ka weheʻana o ka wehe ma ke kaomiʻana "OK" ma hope o ka puka o ka puka.
  2. E hele i kahi papa inoa "Kaʻikepili noi noi".
  3. Kāpena ma "Pau"wehe "Papa" a "Hoʻouka".
  4. Ma hope o kēlā, pono e hōʻikeʻia nāʻaoʻao nui o Android. Maʻaneʻi, makemakeʻoe i kahi mahele. "Hoʻokuʻu a hoʻopaʻa hou".
  5. E koho i kahi mea "Hōʻano hou DRM". Ma hope o ka hōʻoiaʻana i ka hana, e holoiʻia nā kī palekana.
  6. Kuhi wale nō ia e hoʻi i "Hoʻokuʻu a hoʻopaʻa hou" a hoʻomaka i ke kaʻina hana o ka hoʻihoʻiʻana i ka hoʻonohonoho pūnaewele.

I kēia manawa,ʻaʻoleʻoe e pono e komo i kahi hua'ōlelo no ka ho'ōlaʻana, no ka mea uaʻoki waleʻoe iā lākou. Ināʻaeʻole kēia koho, e hele i kahi e hiki mai ana.

E nānā hoʻi:
He alakaʻi no ka hoʻohuiʻana i kahi pūnaewele flash USB i kahi polokalamu uila
He aha e hana ai ināʻaʻole ka'ikepona a iʻole ka papa eʻike i ka SD card

Wehe i ka pahu SIM

No ke hoʻohanaʻana i kēiaʻano, pono i kāu lemu he kāleka SIM hana i hoʻonohonohoʻia i kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻokomo i kāhea. ʻO ka paleʻana i ka pale me kahi sim card penei:

  1. E hana i kahi kipa i ka helu i makemakeʻia a eʻae i ka leo.
  2. E hele a hoʻonui i kahi hoa.
  3. E hoʻonui i ka pale a e hōʻole i ka leo i kēia manawa me kaʻole e hoʻopau i ka string string.
  4. E komo i loko o ka helu*#*#4636#*#*, a laila ma hope o laila e hoʻololi loaʻia ka hoʻololiʻana i ka hoʻonuiʻiaʻana.
  5. Maanei, ponoʻoe e hoʻi i hope e kaomiʻana i ke pihi kūpono e hiki ai i ka puka o nā hoʻonohonoho maʻamau.
  6. E wehe i kahi "Hoʻokuʻu a hoʻopaʻa hou"a laila, hoʻopau i ka paʻaʻana o nāʻikepili Google.

Ma hope o kēlā, hiki iāʻoe ke hoʻololi i ke kikowaena i ka moku o ka hoʻonohonoho pūnaewele, holoi i nāʻike a pau,ʻaʻoleʻoe e hōʻoia i kaʻike.

Ke pale nei ma o ka pili pūnaewele pūnaewele

Ināʻaʻoleʻoe e komo i kahi moʻokāki Google, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e pale i ke kaohi ma ka hoʻohuiʻana i kahi pūnaewele Wi-Fi kelepona. ʻO kēia launaʻole eʻae iāʻoe e hele i nā kikowaena piha a mai laila mai e hoʻohoho i ka hoʻonohonoho. ʻO keʻano holoʻokoʻa a pau e like me kēia:

  1. E hele i ka papa inoa o nā pūnaewele pūnaewele hikiʻole.
  2. E koho i ka mea e pono ai i kahi hua'ōlelo e hoʻohui.
  3. E kali i ka keyboard e komo i ka kī palekana.
  4. I kēia manawa, ponoʻoe e hele i nā papa keyboard. Hoʻopauʻia kēia ma ka pākuhiʻana i ka pihi mana. "Āpau", «123» ole i ka hili "Swype".
  5. Ma hope o ka weheʻana i ka puka makani e pono ai, e koho i kekahi mea'ē aʻe a wehe i ka papa inoa o nā noi i hoʻokuʻu muaʻia.
  6. E hōʻikeʻia kahi pahu huli ma luna o ka papa inoa. Ma lailaʻoe e komo i ka hua'ōlelo "Papa".

Ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka papa koho maʻamau, kāpae i ka helu mai ka papa inoa a hoʻokaho hou i ka hoʻolālā factory.

Hoʻoikaika nā hana hoʻonohonoho kūlana ma nāʻaoʻao Android a pau me nā mea hana a pau, no laila lākou i ke ao holoʻokoʻa. ʻO nāʻikeʻikeʻole e pili ana i ka hoʻohanaʻana i nā ponoʻole o nā pūnaewele i hoʻonohonohoʻia ma kekahi mauʻano o kēia OS. No laila, koho 'ia nā koho pāʻani e koho i ka loka e kēlā me kēia mea hoʻohana pākahi.