TeraCopy 3.26

ʻO ka pilikia o ka hōʻoiaʻana ma o ka moʻokāki Microsoft kekahi o nā mea maʻamau,ʻo nā mea hoʻohana he nui i kekahi mau manawa i kā lākou mau hua'ōlelo a iʻole eʻike i keʻano o ka hōʻoiaʻole o ka pūnaewele i kā lākou hua'ōlelo no nā kumu i maopopoʻole iā lākou.

Pehea e hoʻoholo ai i ka pilikia o ka hōʻoiaʻana me kahi pūnaewele Microsoft

E noʻonoʻo i ka mea e hiki ke hana ināʻaʻole hiki iāʻoe ke komo i loko o Windows 10.

Ke kūkā nei kēia kūkākūkāʻana i nā moʻokāki Microsoft,ʻaʻole nā ​​loli kaiakū. ʻOkoʻa kēiaʻikepili hoʻohana mai kahi waihona i kaʻikeʻana o kaʻikepili i loko o ke ao a hiki i kekahi mea hoʻohana me kahi moʻokāki ke hoʻohana me ia ma nā polokalamu'ē aʻe e pili ana i ka Windows 10 (ʻo ia,ʻaʻohe paʻakikī paʻakikī i PC hoʻokahi). Eia kekahi, ma hope o ka komoʻana i ka OS i kēia hihia, hoʻolakoʻia ka mea hoʻohana i kahi kūlana o nā lawelawe a me nā hana o Windows 10.

Hanana 1: Hōʻoho hou i ka'ōlelo

ʻO ka kumu maʻamau loa o nā pilikia o ka hoʻoholo ponoʻana he mea ia i hoʻokomo i ka pono o ka mea hoʻohana. A inā, ma hope o nā ho'āʻoʻana,ʻaʻole hiki iāʻoe keʻike i nāʻikepili kūpono (ponoʻoe eʻikeʻaʻole i kaomiʻia ke kī Kāleka kī a inā paha ua hoʻonohonoho pololeiʻia ka'ōlelo hoʻokomo) ua manaʻoʻia e hōʻano hou i ka hua'ōlelo ma ka pūnaewele Microsoft (hiki ke hana i kēia me kēlā me kēia polokalamu e komo i ka pūnaewele). ʻO ke kaʻina hana e like me kēia:

  1. E hele i Microsoft e hoʻokuʻu hou i kāu hua'ōlelo.
  2. E koho i kahi mea e hōʻike ana ua hoʻopoinaʻoe i kāu hua'ōlelo.
  3. E komo i nāʻike o ka helu (login) i hikiʻole iāʻoe ke hoʻomanaʻo i ka hua'ōlelo, a me ka captcha.
  4. E koho i ke ala no ka loaʻaʻana o kahi leka mālama pale (ʻikeʻia i ka wā e hoʻopaʻa ai i kahi moʻokāki Microsoft), ma keʻano he kūlana, kēia leka uila, a kaomi "Hoʻouna Kānāwai".
  5. E hele i ka helu leka uila āu i hāʻawi ai no ka hoʻihoʻiʻana i ka hua'ōlelo. Mai ka leka i loaʻa mai ka lawelawe kākoʻo Microsoft, e lawe i ke code a komo i loko o ka puka hoʻopiʻi kālā.
  6. E hana i kahi hua'ōlelo hou e komo i ka pūnaewele, e noʻonoʻo i nā rula no ka mea i hanaʻia (ka papa hoʻokomo i hōʻikeʻia i lalo).
  7. E hōʻoia me kaʻikepili hōʻoia hou.

Hanana 2: E komo i ka pūnaewele

Ināʻae ka mea hoʻohana i kāna hua'ōlelo, inā i ka pilikia a me ka hōʻoia pono, pono pono e nānā i kaʻike o ka Pūnaewele ma ka mea hoʻohana. No ka weheʻana i kaʻoiaʻiʻoʻaʻole pono nāʻike a me nā'ōlelo hoʻohana paha, hiki iāʻoe ke komo i loko o nā'āpana like pū kekahi ma kekahi polokalamu'ē aʻe, hiki ke lilo i PC, pona,'ōpona, papa. Inā ua holomua ka hana, a laila eʻikeʻia ka pilikia i loko o ka'ōnaehana i ulu ai ka loiloi komoʻole.

Inā loaʻa iāʻoe kahi helu kūloko, ponoʻoe e komo i loko a nānā i ka loaʻa o ka pūnaewele. Hiki iāʻoe ke nānā aku ma ke kihi'ākau o ka maka. Ināʻaʻohe pilikia me ka Pūnaewele, a laila,ʻaʻole he kaha hoʻomana e pili ana i ka hōʻailona ID.

Māhele 3: E nānā i ka polokalamu no nā hōʻailona

ʻO kekahi kumu maʻamau o nā ho'āʻoʻole i hoʻokomoʻia me kahi moʻokāki Microsoft, ua hōʻinoʻia i nā pūnaewele pūnaewele i makemakeʻia no ke kaʻina hoʻonaninani. Ma keʻano kūlana, hiki kēia ma muli o ka hana o nā polokalamu. I kēia hihia, inā hikiʻole iāʻoe ke komo (ma o kahi waihona kuloko), a laila hiki iāʻoe ke nānā i kāu PC no nā meaʻino e hoʻohana ana i ka CD hulaʻokoʻa.

Pehea e hana ai i kahi diski like me ka'ōmole flash, hiki iāʻoe ke aʻo mai kā mākou hoʻopukaʻana.

Ināʻaʻole hiki i kekahi o nāʻano i ho'ākākaʻia ke kōkua iāʻoe e hōʻolo i ka pilikia me ke komoʻana i loko, ua'ōleloʻia e hoʻohuli i ka pūnaewele mai ka waihona i ka papahana hana mua, kahiʻaʻohe pilikia like.