Kāuhana SSC Service 4.30

Hoʻopuka kēlā me kēia mea nona ka mea pai palapala i nā ala a pau e hoʻonui ai i kona mau hiki. ʻO ka mea pōmaikaʻi, no kēia mau kumuhana he nui nā papahana, kahi o ia ka SSC Service Utility. Hoʻonohonohoʻia e nānā i ke kūlana o nā mea paʻi a pau o Epson inkjet a e ho'ākākaʻia ma lalo iho.

'Ika'ōkuhi

Ke mālama mau nei ka Pūnaewele lawelawe SSC i ke kūlana o nā cartridges, eʻae ana iāʻoe e nānā i ka nui o ka pelekima a iʻole ka'īnika i hoʻohanaʻia mai ka hoʻopiha hopeʻana. Pēlā, e hiki i ka mea nona ka mea ke hoʻomaopopo i ka manawa o kahi haʻahaʻa o nā mea i loko o kekahi o nā kāʻei a hana i ka hoʻoulu kūpono.

Nā Pūʻali

Māhele "Papa" i ka puka nui e hāʻawi i kahi mea paʻi pono'ī, e nānāʻia. He nui loa ka papa inoa o nā lako, a ināʻaʻoleʻike ka mea hoʻohana i ka inoa pololei o kāna mea hoʻohana, hiki ke nānāʻia ma ka papa inoa "Mea Paʻi Pūnaewele". Maʻaneʻi hiki iāʻoe ke hoʻoikaika i ka loiloi a me ke kūʻokoʻa kūʻokoʻa SSC Service Utility.

Hoʻopaʻa hou

Ma kēia māhele, hāʻawi ka SSC Service Utility e hoʻopili maikaʻi i ka puʻupuʻu o kēlā me kēia pahu i loko o ka mea paʻi i hoʻonohonohoʻia, a me ka nānāʻana i ke kūpono o ka hana ma ka lolo uila.

Nā mea'ē aʻe

Aia ka puka makani o ka Pono o ka SSC ma kahi papa inoaʻole o kona mau hiki. Aia ka hapanui o lākou i loko o ka papa helu kuʻuna i weheʻia ma ke pā. Maanei, ua hoʻonāʻia ka mea hoʻohana e hoʻokumu i nā papa helu ma kahi a iʻole nā ​​cartridik a pau, e kuhikuhi i kahi hana kūpono e pani i kahi poʻo, e hoʻokumu i nā helu hana, e hoʻomaʻemaʻe i ke poʻo a hoʻokuʻu i nā helu helu.

He mea nui i kaʻike! Eʻike ka SSC Service Utility ma ka pahu ma hope o ka pauʻana o ka puka makani.

Nā Virus

  • Hoʻopuka hoʻolaha;
  • Lūnaʻi Lūkini;
  • Kākoʻo no ka nui o nā mea paʻi puke;
  • Hiki ke hoʻonohonoho i nā pahu kiʻi;
  • Aia kahi'ōkuhi nikō piʻi;
  • Loaʻa i nāʻoihana'ē aʻe.

Nā mea kūponoʻole

  • ʻO ka puka makani nuiʻaʻole i loko o nā'ōnaehana o ka papahana;
  • Aia kekahi mau hana i ka'ōnaehana hope o ka papahana.

Hiki i ka SSC Service Utility ke lilo i mea kōkua nui no kekahi mea nāna e hoʻokomo i ka pelekena. E kōkua ka polokalamu i ka nānā mauʻana i keʻano o nā cartlaki, e hoʻokō i ko lākou hoʻololi i nā kūlana kūikawā. Eia kekahi, mālama ia i nāʻikepili no ka hoʻohanaʻana i ka'inika, eʻae iāʻoe e hoʻomaʻemaʻe i ka PG a he nui nā hana maikaʻi no ka mea paʻi.

E kiʻi i ka SSC Service Utility no free

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

ʻO GeForce Tweak Utility Ka hoʻohanaʻana o Windows Memory Diagnostic Hoʻoholoʻo Avast (Avast Uninstall Utility) SSCServiceUtility

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO ka SSC Service Utility he polokalamu ia e nānā ana i ke kūlana o ka mea paʻihoho, a hāʻawi pū i ka papa inoa o nāʻoihana e hoʻomaikaʻi i kāna hana a hoʻonui i kona mau hiki.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: SSC Localization Group
Kuhi: Free
Nui: 1 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 4.30