E hoʻohuli i kaʻike ma Facebook


ʻO ka meaʻike i ka iPhoneʻo ia ka mea palekana nui loa e hikiʻole ai ke pale aku i ka mea pepehi mai ka hoʻonohonohoʻana i ka mea i hoʻonohonoho ponoʻia i nā halehanahana, akā hāʻawi pū iāʻoe eʻike i kahi o ke kelepona i kēia manawa. I këia manawa, ke hana nei mäkou i ka pilikia ma ka 'imi' ana i ka iPhone '' aʻole e loaʻa i kahi kelepona.

No ke aha eʻimi ai ka "Find iPhone" i kaʻike

Ma lalo mākou e noʻonoʻo i nā kumu nui e hiki ai ke hoʻopili i kaʻoiaʻiʻo e lilo kekahi ho'āʻo hou e hoʻoholo i ka wahi o ke kelepona i meaʻole.

Ke kumu 1: Ua pilikia ka hana.

ʻO ka mea mua, inā he lewa i kāu lima, ponoʻoe e nānā inā pono kēia mea hoʻohana.

  1. No ka hanaʻana i kēia, wehe i nā koho a koho i ka mahele hoʻomalu o kāu pūnaewele Apple.
  2. Ma ka puka hou, e koho i kahi mea iCloud.
  3. A laila, wehe "Huli i ka iPhone". Ma ka puka hou, e hōʻoia ua hoʻoikaikaʻoe i kēiaʻano. Ke'ōleloʻia nei hoʻi e hiki ai "Ka palena hope loa", e hiki ai iāʻoe ke hoʻopaʻa i kahi o ka mea i ka manawa i kokoke ka zero o ka'ōnaehana.

Ke kumu 2:ʻAʻohe pūnaewele pūnaewele

No ka hana ponoʻana, "eʻike i ka iPhone" e pili pono ke kiʻi i kahi pilina pūnaewele paʻa. Akā, inā ua nalowale ke iPhone, hiki i ka mea hoʻoikaika ke wehe wale i ka kāleka SIM, aʻo ka hōʻoki i Wi-Fi.

NĀ Kuhikuhi 3:'Akeʻia ka pūnaewele

Eia hou, hiki iāʻoe ke hoʻoholo i ka hiki ke koho i ka wahi o ke kelepona ma ka hoʻololiʻana. Ma keʻano maʻamau, inā hoʻololi kokeʻia ke iPhone, a ua mālamaʻia ka pilina o ka pūnaewele, hiki ke loaʻa ka hiki ke huli i ka'ōnaehana.

Inā pau ke kelepona i muli o kahi pīka i make, ponoʻia e mālama i ka hana "Ka palena hope loa" (e nānā i ke kumu kumu).

Noi 4:ʻAʻole i hoʻopaʻa inoaʻia nā mea

Ināʻike ka mea pepehi i kāu Apple a me ka hua'ōlelo, hiki iā ia ke holoi me ka lima i ka mea hana hulina o ka leka, a laila e hoʻohoho i nā kikowaena pūnaewele.

I kēia wā, inā weheʻoe i ka kāka ma iCloud, hiki iāʻoe keʻike i ka leka "ʻAʻohe'kilo" aiʻole e hōʻike ka pūnaewele i nā pono a pau i pili i ka pūʻulu, ke waihoʻole i ka iPhone iho.

Haʻawina 5:ʻAʻohe pōʻino o ka weheweheʻana

Ma ka papawaena iPhone, aia kahi pae hoʻonohonoho honua - kahi hana e mālama i ka wahi i hoʻonohonohoʻia ma ka GPS, ke Bluetooth a me kaʻike Wi-Fi. Inā i loko o kou lima ke kiko, ponoʻoe e nānā i ka hana o kēia hana.

  1. E wehe i nā koho. E koho i kahi paukū "Kūʻiʻo".
  2. E wehe "Nā lawelawe hoʻohālike". E hōʻoia ua hoʻohanaʻia kēia koho.
  3. Ma ka puka like, e iho i lalo iho a koho "Huli i ka iPhone". E hōʻoia ua hoʻonohonohoʻia i "I ka hoʻohanaʻana i ka papahana". E hoʻopili i ka puka uila.

Ke kumu 6: Kākauʻia i kahi Apple ID

Inā loaʻa iāʻoe nāʻano Apple ID, e hōʻoia i ka wā e komo aiʻoe i iCloud, ua hoʻopaʻaʻiaʻoe i ka helu i hoʻohanaʻia ma ka iPhone.

Nānā 7: Legacy Software

ʻOiai, ma keʻano he kūlana,ʻo kaʻoihana "Find iPhone" pono e hana pono me nā paʻi pūnaewele a pau o iOS,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hōʻole i ka hikiʻole o kēia kikowaena no ka mea,ʻaʻole i hoʻomaikaʻi houʻia ke kelepona.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻonui ai i kāu iPhone i ka mea hou

Pāwehe 8:ʻAʻole iʻimi iā "Find iPhone"

ʻO ka hana pono'ī paha he pilikia paha, aʻo ka māmā loa o ka hoʻihoʻiʻana i ka hana maʻamau,ʻo ia ke hoʻopauʻia a ma luna.

  1. No ka hanaʻana i kēia, wehe i nā koho a koho i ka inoa o kāu pūnaewele. Ma hope, wehe i ka mahele iCloud.
  2. E koho i kahi mea "Huli i ka iPhone" ae hoʻoneʻe i ka'āpana kokoke kokoke i kēia hana i kahi kūwawā. No ka hōʻoia i ka hana, ponoʻoe e wehewehe i kahi hua'ōlelo no kāu helu Apple ID.
  3. A laila ponoʻoe e hoʻololi i ka hana - e neʻe wale i ka pae holoʻokoʻa i kahi kūlana. E nānā i ka hana "Loaʻa i kahi iPhone".

Ma keʻano he kumu, eia nā kumu nui e hiki ai ke hoʻopili i ka'ikeiʻole hikiʻole keʻikeʻia ke akamai ma o nā lako hana i kūkuluʻia e Apple. Manaʻo mākou ua kōkua iāʻoe kēiaʻatikala, a ua hiki iāʻoe ke hoʻoponopono i ka pilikia.