He aha ka wahi leka uila kikowaena


ʻOiai,ʻo Punto Switcher he papa hana lima e hoʻopakele ana mai ka haunaele me ka hoʻolālā papa papa. Eia naʻe, pinepine ka hana a Yandex i kona hoʻololi pono a hoʻololi i ka hana, e hana mau a pāpā i nā kī wela. Eia hou, i ka manawa o Punto Switches analogs a iʻole nā ​​papahana keyboard, ke hoʻololi nei me ka hoʻolālā i ka pae hou.

E kiʻi i ka polokalamu hou o Punto Switcher

Kū i kahi manawa


Ke nānā nei mākou i ka'ākau'ākau o ka maka, kahi e hōʻikeʻia nā kiʻi o nā polokalamu. E kaomi i ka pihi'ākau pololei ma luna o ka icon e like me ka mea hōʻike e hoʻololi i ke kiʻi (En, Ru) a kaomi i "Exit". E hoʻopili kēia i ka Punto Switcher no kekahi manawa.

Hiki iāʻoe ke wehe i ka pahu ma kaʻaoʻao o "Autoswitch", a laila e oki ka manaʻoʻana no ka papahana no kāu kākauʻana i nā hua'ōlelo pōkole a iʻole nā'ōlelo pōkole.

Ma ke ala, ināʻaʻoleʻo Punto Switcher e mālama i nā hua'ōlelo, a laila ponoʻoe e hoʻonoho i kahi diary. ʻO ka lālāʻole,ʻaʻole mālamaʻia (diabox "E mālama i kahi diary"), aʻo ka koho "mālama i nā mea hoʻokomo" maikaʻole. Ponoʻoe e hoʻololi i ka helu o nā hua'ōlelo e ho'ōlaʻia ai ma nā pūnaewele a hoʻololi i ka koho, a laila, e hoʻopakeleʻia nā hua'ōlelo a pau i komo i ka lima me ka lima.

E hoʻokuʻu i lalo ināʻaʻoleʻikeʻia kahi kiʻi

I kekahi manawa, e nalowale ana ke aniani hiʻohiʻona, a pono e hoʻopauʻia ke kaʻina hana me ka lima. No ka hanaʻana i kēia, pinepine kaomi i ke kī "Ctrl + Shift + Esc" ma ka papa keyboard.


E hōʻike ka luna hoʻonohonoho. E hele i ka "Details"ʻaoʻao, e huli a koho a koho i ka papahana Punto.exe me ka pākuhi hema a kaomi i kahi hana wehe.

Hoʻoholo i ka mana

No ka haʻaleleʻana i ka papahana "prozapas", no ka hoʻokomo ponoʻana i mua o ke kahakahaʻana, ponoʻoe e hele i nā kikowaena (kaomi'ākau i ka'ōnaehana hoʻolālā i ke kiko). A laila, ma kaʻaoʻao "General", e wehe i ka pahu "E holo i ka hoʻomaka Windows".

E hoʻopau piha

Ināʻaʻoleʻoe e pono i nā lawelawe lawelawe a pau, hiki iāʻoe ke hoʻoneʻeneʻe i ka polokalamu a pau, me nā bele a me nā pē'ī mai Yandex. Pehea e wehe ai i ka Punto Switcher: e kaomi i ka hoʻomaka (Windows icon ma ke kihi a ma ka papa keyboard) a e komo i "Polokalamu a me nā Mea" ma laila e kaomiʻana i ka hopena i loaʻa.


Ponoʻoe eʻike i kā mākou papahana ma ka papa inoa a e kaomi iā ia. E hoʻomaka ke kaʻina hana hoʻopili polokalamu.

Ua hōʻike kēiaʻatikala i nāʻano likeʻole no ka hōʻinoʻana a me ka weheʻana i ka papahana Punto Switcher. I kēia manawa ua paʻa loa ka hoʻololi o ka papahana i lalo o kāu mana, a ua hoʻopauʻia nā hewa hewa i nā simulators keyboard a me nā polokalamu'ē aʻe.