Pehea eʻike ai i kaʻano o Adobe Flash Player

ʻO kēlā me kēia pūnaewele, i kēia manawa hou, koiʻia kaʻike hauʻoli. I kēia manawa,ʻo ka hopenaʻoi loa a kaulana loa,ʻo ia ke kauʻana i kahi mea mālama mālama CPU ma ka papa. Heʻano likeʻole lākou a, no laila, o nā mana likeʻole, eʻai ana i kahi nui o ka ikehu. Ma kēiaʻatikala,ʻaʻole mākou e komo i nā kiko kiko'ī, akā e noʻonoʻo e kau a lawe i ka CPU mai ka hale papa.

Pehea e hoʻouka ai i kahi mea hoʻomalau i ka mea hana

I ka wā o ka hui o kāu pūnaewele, pono e hoʻokomo i kahi mea hoʻomoe pūnaewele, a inā ponoʻoe e pani i ka PPU, pono e hoʻopauʻia ka mea hoʻomaha. Ma kēia mau hana,ʻaʻohe mea maʻalahi, ponoʻoe e hahai i nā kuhikuhi a hana pono i nā mea a pau iʻole e hōʻino i nā mea. E nānā pono kākou i ke kauʻiaʻana a me ka weheʻana i nā mea hōʻoluʻolu.

E nānā hoʻi: koho i kahi mea mālama maka no ka mea hana

ʻO ka hoʻonohonoho hoʻopunipuni AMD

Hoʻonohonohoʻia nā mea hoʻolālā AMD me ka hoʻopaʻaʻana,ʻo kēlā me kēia,ʻo ka papa hana keʻano'ē aʻe i nā mea'ē aʻe. He maʻalahi ke hoʻokōʻana, he mau hanana wale nō kahi:

  1. Pono muaʻoe e hoʻokomo i kahi pūnaewele. ʻAʻohe mea paʻakikī i kēia, e noʻonoʻo pono i ka wahi o nā kī a hana i nā mea a pau. Eia kekahi, e hoʻolohe i nā mea'ē aʻe, e like me nā mea hoʻohui no ka RAM a iʻole ke kiʻi video. He mea nui ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka hoʻomahaʻana, hiki ke hoʻokomoʻia i kēia mau māhele a pau i loko o nā mākau. Inā hoʻopili ka mea hoʻomaʻamaʻa i kēia, a lailaʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻonohonohoʻana i nā'āpana, a laila hana i ka kauʻana o ka mea hauʻoli.
  2. ʻO ka'ōnaehana i kūʻaiʻia i loko o ka pahu boxed he inoa hoʻomanaʻo ka inoa. E wehe pono i ka pahu mai ka pahu mai, me ka paʻoleʻana i ka papakū, no ka mea, ua hoʻohana muaʻia ka pāpale wela ma laila. E hoʻouka i ka hoʻonoeʻana i ka papa ma nā lua e like.
  3. I kēia manawa, ponoʻoe e hoʻoponopono i ka mea hoʻomaʻamaʻa ma ka papa. ʻO ka hapa nui o nā hiʻohiʻona e hiki mai ana me ka CPU o AMD ua kauʻia ma luna o nā mīkini, no laila pono lākou e hoʻoholoʻia ma kahi kaʻawale. Ma mua o ka hoʻomakaʻana o ka paleʻana, e mālama pono i nā mea a pau ma kona wahi aʻaʻole e hōʻinoʻia ka papa.
  4. Hoʻohanaʻo Cooling i ka mana e hana, no laila ponoʻoe e hoʻohui i nā pūnaewele. Ma ka papa pahu, e huli i ka pūnaewele me ka pūlima "CPU_FAN" a hoʻohui. Ma mua o ia, e kau pono i ka laina i hikiʻole i nā lālā e pipili i ia i ka wā e hana ai.

Ke hoʻouka nei i kahi mea hoʻomalau mai Intel

ʻO ka pahu boxed o ka pro-Intel i loko o kēia pīkole he mea hauʻoli ia. ʻO keʻano o ka pilina eʻano likeʻole i ka mea i luna, akā,ʻaʻohe kumu hoʻokaʻawale. Hoʻopiliʻia kēia mau mea hoʻomaha ma nā papa ma nā papa kūikawā ma ka papa. E koho i kekahi wahi kūpono a hoʻokomo i nā kui i kēlā me kēia i loko o nā mea pili a hiki i kaʻikeʻana i kahi pālima.

Hoʻomoe ia e pili i ka mana, e like me ia i ho'ākākaʻia ma luna nei. Eʻoluʻolu e hoʻomanaʻoʻia ka hoʻohanaʻana o nā meaʻai mālima o Intel i ka mea e hoʻomaʻemaʻe ai, no laila e wehe ponoʻoleʻia.

Ka hoʻonohonohoʻana o ka mea hoʻolili hale

Ināʻaʻole lawa ka mana o ka hoʻonoelana maʻamau e hōʻoiaʻiʻo ai i ka hana maʻamau o ka CPU, ponoʻoe e hoʻouka i kahi hale mālama hale. I ka manawa maʻamau,ʻoi aku ka ikaika o lākou ma muli o ka poʻe nui a me ka heleʻana o nā pū kuni wela. Ke koiʻia neiʻo ka hoʻonohonohoʻana i kēlā mau māhele no ka pono o ka mea hanaʻoihana ikaika a maikaʻi. E nānā ma nā hiʻohiʻona o ka piʻiʻana o ka hale mālama hale kiaʻi:

  1. E wehe i ka pahu me kaʻoluʻolu, a me ka hahaiʻana i nā'ōlelo kuhikuhi i hoʻopaʻaʻia, e hōʻiliʻili i ka base, inā pono. E mālama pono iāʻoe iho i nāʻano a me nāʻano o ka mahele ma mua o ka kūʻaiʻana iā ia, no ka meaʻaʻole i kū wale ma luna o ka papahoahoa, akā pili pū nō hoʻi i ka hihia.
  2. E hoʻopaʻa i ka paia o hope i kaʻaoʻao lalo o ka motherboard, e hoʻokomo i nā lua kaulike.
  3. E hoʻouka i ka pūnaewele a kau i kahi kuhī liʻiliʻi ma luna. ʻAʻole pono e hoʻopiliʻia, no ka mea, e māhele likeʻia ia ma lalo o ke kaumaha o ka mea hoʻomaʻamaʻa.
  4. E nānā hoʻi:
    Ke hoʻouka nei i ka pūnaewele ma ka papahoahoa
    Ke aʻo nei e hoʻohana i kaʻaila maʻemaʻe ma ka mea hana

  5. E hoʻopaʻa i ka papahana i ka papa papa. Hiki ke hoʻohālikelike kēlā me kēia mela i nāʻano likeʻole, no laila, maikaʻi loa e hoʻokaʻaʻike aku i ke manual no ke kōkua inā pilikia kekahi mea.
  6. Hoʻomoe ia e hoʻopili i ka mea lele a hoʻohui i ka mana. E nānā i nā maka - hōʻike lākou i ke kuhikuhi o ka holoʻana o ka ea. Pono e kuhikuhi i ka hope o ka hihia.

I kēia manawa, ua pau ka hana hoʻonohonohoʻana o ka hale kiaʻi. Eia hou, ke noi aku nei mākou e nānā i ka hoʻolālā o ka papahoa a hoʻonā i nā wahi a pau iʻole eʻae i ka wā e ho'āʻo ana e kau i nā mea'ē aʻe.

Pehea e wehe ai i ka CPU cooler

Inā ponoʻoe e hoʻoponopono, hoʻololi i ka pūnaewele aiʻole e hoʻohana hou i kahi pakuhi manuahi hou, ponoʻoe e wehe i ka hoʻonoeʻana i mua. He mea maʻalahi kēia hana - pono ka mea hoʻohana e wehewehe i nāʻala a wehe i nā kānia. Ma mua o kēia, pono pono eʻoki i ka pūnaewele mai ka pūnaewele a huki i ke kelepona CPU_FAN. E heluhelu hou aʻe e pili ana i ka hoʻohaunaeleʻana i ka mea mālama maʻi CPU i loko o kā mākou puke.

E heluhelu hou: E wehe i ka mea hoʻomoe mai ka pūnaewele

I kēia mau lā, ua nānā nui mākou i ke kumu o ka hoʻokomoʻana a me ka weheʻana i ka mea mālama mālama CPU ma nā papa a me nā pale mai ka papahoahoa. Ma hope o nā kuhikuhi ma luna, hiki iāʻoe ke hana i nā hana a pau iāʻoe, he mea nui e hana i nā mea a pau me ke akahai.