Pehea e māhele ai i kahi CD-Rom ma ka pūnaewele (no ka hāʻawiʻana i ka wahi e loaʻa ai nā mea hoʻohana o ka pūnaewele kūloko)

Alohaʻoe

Hiki i kekahi o nā polokalamu kelepona o kēia lā ke heleʻole me kahi kāpili CD / DVD i kūkuluʻia, a i kekahi manawa, ua lilo ia i mea e hina ai ...

E noʻonoʻo i ke kūlana, makemakeʻoe e hoʻokomo i ka pāʻani mai kahi CD, aʻaʻoleʻoe i loaʻa ma ka waihona CD-Rom netbook. Ke hana neiʻoe i kiʻi mai kahi pēpē, e kākau i kahi kīpili USB a kāpili i kahi netbook (lōʻihi!). A aia ma kahi ala maʻalahi - hiki iāʻoe ke kaʻana like (share) no kahi CD-Rom ma ke kamepiula no nā mea hoʻohana a pau i ka pūnaewele kaiaulu! ʻO kēia ka mea e pili ana i kēia lā.

Kākau Hoʻohana kaʻatikala i nā screenshots a me ka ho'ākākaʻana o nā hoʻonohonoho me Windows 10 (ʻike kaʻike no ka Windows 7, 8).

LAN kikowaena

ʻO ka mea mua e hana ai,ʻo ia ka weheʻana i ka pale haipule i nā mea hoʻohana o ka pūnaewele kaiakū. I mua (no ka laʻana, ma Windows XP)ʻaʻohe mea e like me ka hoʻomalu hou aʻe, me ka weheʻana o Windows 7 uaʻikeʻia ...

E nānā! Pono e hana i kēia ma ka kamepiula i hoʻokomoʻia ai ka CD-Rom, a ma kēlā PC (netbook, pona, a me nā mea'ē aʻe) kahi e hoʻolālā aiʻoe e komo i ka pūnaewele like.

Hōʻike 2! Ponoʻoe e hoʻonohonoho i kahi pūnaewele kaiaulu (ʻo ia hoʻi, aia ma lalo o 2 mau polokalamu ma ka pūnaewele). No kaʻike hou aku e pili ana i ke kūkuluʻana i kahi pūnaewele kaiakū, e nānā maʻaneʻi:

1) E wehe mua i ka papa kuhikuhi a hele i kaʻaoʻao "Pūnaewele a me ka Internet", a laila wehe i ka mahele "Kōkuhi Pūnaewele a me kahi Hoʻoili".

Pane. 1. Network a me ka Pūnaewele.

2) Ma hope, ma kaʻaoʻao hema e ponoʻoe e wehe i ka loulou (e nānā i ke Kānāwai 2) "E hoʻololi i nā koho hoʻokeleʻoi aku".

Pane. 2. Ka pūnaewele a me ka hui pūnaewele.

3) Ma hope aʻe, e loaʻa iāʻoe kahi mau pahu (ʻike i ka fig 3, 4, 5): kahi pilikino, malihini, nā pūnaewele. Pono lākou e wehe a hoʻololi hou i nā pahu pahu helu i kēlā me kēia, e like me nā screenshots i lalo. ʻO ke kumu o kēia hanaʻana i lalo i ka paleʻana i ka'ōlelo haipule a me ka hāʻawiʻana i kaʻike like i nā waihona a me nā mea paʻi.

Kākau E like ka pūnaewele like i kahi waihona pūnaewele maʻamau. Eʻikeʻia nā'ōnaewele i ia manawa i hoʻokomoʻia kahi CD / DVD disque i loko o ka pahu.

Pane. 3. ka clickable.

Pane. 4. Guestbook (clickable).

Pane. 5. Nā pūnaewele (clickable).

ʻOiaʻiʻo, ua hoʻopauʻia ka hoʻonohonoho pūnaewele i kēia manawa. Eia hou, pono e hana i kēia mau pono ma nā PC a pau ma kahi pūnaewele i kahi e hoʻolālāʻia ai e hoʻohana i kahi leka uila (a, i ka hopena, ma ka PC kahi e hoʻonohonohoʻia ai ka leka).

ʻOka māhele (CD-Rom)

1) E hele i kaʻu kamepiula (a iʻole kēia kamepiula) a hele i nā waiwai o ka leka e makemake ai mākou e hoʻolako i ka pūnaewele o ka waena (e nānā i ka paukū 6).

Pane. 6. E hoʻokaʻawale i nā mea.

2) Ma hope, ponoʻoe e wehe i ka pane "Access", aia ka mahele "Advanced Setup ...", e hele i laila (e nānā i ka Paukū 7).

Pane. 7. Wahi i nāʻaoʻao kiʻekiʻe i ka'ōkuhi.

3)'Ānō, ponoʻoe e hana 4 mau mea (e nānā i ka fig 8, 9):

  1. e kau i kahi kiko'ī ma mua o ka mea "Kōkuhi i kēia waihona";
  2. e hāʻawi i kahi inoa i ko mākou waiwai (e like me nā mea hoʻohana'ē aʻe eʻike i ia, no ka laʻana, "disk drive");
  3. hōʻike i ka helu o nā mea hoʻohana i hiki ke hana pū me ia (ʻAʻole wau e manaʻo nui aku ma mua o 2-3);
  4. a hele i ka pae hoʻonā: e nānā i ka pahu ma hope o "Nā mea a pau" a me ka heluheluʻana (e like me ka paukū 9).

Pane. 8. Hoʻonohonoho i ka wahi.

Pane. 9. Ke ākea no nā mea a pau.

Hoʻomau ia e mālama i nā hoʻonohonoho a hōʻoia i ka hana a kā mākou kālewele pūnaewele!

Ke ho'āʻo nei a me ka hoʻonohonohoʻana i ke kōkua maʻalahi ...

1) Ka mua - hoʻokomo i kekahi kī i ka peʻa.

2) Ma hope, wehe i ka mea nānā maʻamau (i kūkuluʻia ma kahi o ka Windows 7, 8, 10) a ma ka hema, e hoʻonui i ka "Network"ʻaoʻao. Ma waena o nā waihona i loaʻa - pono iā mākou,ʻoiai i hakuʻia (drive). Inā weheʻoe - ponoʻoe eʻike i nā mea o ka disk. ʻOiaʻiʻo, koe wale nō ka holoʻana i ke "Setup" file (e nānā i ka fig 10) :).

Pane. 10. Aia ka pūnaewele ma ka pūnaewele.

3) I mea e maʻalahi ai e hoʻohana i kēlā'ōpala aʻaʻole e huli iā ia i kēlā me kēia manawa ma ka pūnaewele "Network", ponoʻia e hoʻohui iā ia ma ka pūnaewele. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi wale i ka pihi me ka pāʻani'ākau'ākau a ma ka koho kuhi pop-up koho i ka "Honoʻana i kahi" kikowaena pūnaewele "mea (e like me ke Kii 11).

Pane. 11. Hoʻokomo i kahi pūnaewele kikowaena.

4) Ka hopena hope: koho i ka leka uila a kaomi i ke pihi (fig 12).

Pane. 12. E koho i ka hua leka.

5) I kēia manawa, ināʻoe e komo i loko o kaʻu kamepiula, eʻike kokeʻoe i ka pūnaewele pūnaewele a hiki iāʻoe ke nānā i nā pūnaewele i loko. ʻO keʻano maoli, i mea e hiki ai ke komo i kahi pēka, pono ke hoʻololi i kahi kamepiula me ia, aʻo kahiʻano o kahi disk (me nā kope, mele, a me nā mea'ē aʻe) e hoʻokomoʻia i loko.

Pane. 13. CD-Rom ma kaʻu kamepiula!

Hoʻopiha kēia i ka hoʻonohonoho. Ka hana lanakila