Pehea e hoʻihoʻi i nā pūhaka i ka Chrome no ka Android

ʻO kekahi o nā mea mua aʻu iʻike ai ma hope o ka hoʻonuiʻana i ka Android 5 Lollipopʻo ka nele o nā nalu maʻamau i ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome. I kēia manawa me kēlā me kēia puka hāmama e pono aiʻoe e hana ma keʻano he open open application. ʻAʻole maopopo iaʻu ināʻano like keʻano o ka hou hou o Chrome no ka 4.4 4.4 (ʻaʻole wau i nāʻano o ia mau mea), akā, ke manaʻo nei auʻo ia - keʻano o ke kumumanaʻo Kikowai.

Hiki iāʻoe ke hoʻohana i kēia hoʻololi papa, akā no aʻu iho,ʻaʻole iʻoi loa kēia hana a me ka mea e like me nā nūpepa maʻamau i loko o ka polokalamu kele pūnaewele, a me ka weheʻana i kahi hōʻailona hou me ka hiʻona Plus, uaʻoi aku ka maʻalahi. Akā, uaʻehaʻo ia, me kaʻikeʻole he manawa kūpono e hoʻihoʻi i nā mea a pau e like me ia.

Hoʻokomo mākou i nā pūkuhi kahiko i ka Chrome hou ma ka Android

E like me ka mea i hoʻololiʻia, e komo i kahi mau nalu maʻamau, pono wale ka nānā pinepine i nā hoʻonohonoho Google Chrome. Aia kekahi mea maiau "E hoʻohui i nā pepa a me nā noi" a hikiʻole i ka lapaʻana (i kēia hihia, nā peʻa a me nā pūnaewele e lilo i mau noi likeʻole).

Inā hoʻopauʻoe i kēia mea, e hoʻomaka hou ka polokalamu kelepona, e hoʻohoʻihoʻi i nā hoʻokolohua a pau i ka manawa o ka hoʻololiʻana, aʻoi aku ka hana me nā pūhaka e hoʻohanaʻia me ke kiʻina i Chrome no ka Android iho, e like me ka mea ma mua.

Eia kekahi, ke hoʻololi iki ka mea polokalamu kelepona: no ka laʻana, ma ka hōʻano hou o ke anakuhi ma kaʻaoʻao hoʻomaka o ka hoʻomaka (Chrome) (me nā huahelu o nā kahua kipa pinepine a huli)ʻaʻole he "wehe i kahi hōʻailona hōʻa", a ma ka mea kahiko (me nā peʻa).

ʻAʻole wau iʻike, maliaʻaʻole wau i maopopo i kekahi mea aʻo kaʻoihana o ka hana i hoʻokōʻia e Google,ʻoi aku ka maikaʻi, akā no kekahi kumu ke manaʻo nei wau. Akāʻo wai ka meaʻike:ʻo ka hoʻonohonohoʻana o kahi wahi hoʻolaha a me ke komoʻana i nā papahana i ka Android 5,ʻaʻole wau i makemake loa ia, akā i kēia manawa ua hoʻohana au i ia.