Kavremover 1.0.655


ʻO mākou a pau, me ka hoʻohanaʻana i kahi kamepiula, makemakeʻoe e "'ōkuhi" i ka wikiwikiʻoi aʻe. Hoʻopauʻia kēia ma ka hoʻouluʻana i ka pūnaewele waena a me nā kiʻi kiʻi, RAM, a pēlā aku. ʻIkeʻia e nā mea hoʻohana he nuiʻole kēia, a keʻimi nei lākou i kahi e hoʻomaikaʻi ai i ka hana pāʻani ma o nā pūnaewele pūnaewele.

Hoʻonohonoho i DirectX ma Windows

Ma nā polokalamu hana hou, e like me ka Windows 7 - 10,ʻaʻole hiki ke hoʻohana pono i nā mea DirectX iā lākou iho, no ka mea,ʻaʻole lākou ke hoʻokaʻawale i nā polokalamu, i likeʻole me XP. E hoʻomaikaʻi i ka hana o ka kelepona wikiō ma kekahi mau pāʻani (inā makemakeʻia), hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā hoʻonohonoho i loko o nā polokalamu kūikawā e hele pū me nā mea hoʻokele. ʻO ka "'ōmaʻomaʻo" ka Nūmana Mana Mana NVIDIA, aʻo ka AMDʻo ia ka Center Control Center.

Nāʻike hou aku:
Nā koho maikaʻi no nā pāʻani wikiō Nvidia
Hoʻonohonoho i kahi kāleka wikiō AMD no nā pāʻani

No ka Piggy kahiko (Win XP), ua hoʻokumuʻo Microsoft i kahi papahana kōkua e hiki ai ke hana ma ka papa helu Mana Mana. Kapaʻia ka polokalamu "Microsoft DirectX Mana Panel 9.0c". Mai ka paʻaʻana o ke kākoʻo hana no XP, ua paʻakikī kēia pae kuhikuhi DirectX ma ka pūnaewele official. Mahalo, aia kahi mau pūnaeweleʻekolu kahi e hiki ai iāʻoe ke kiʻi hou. No ka huli, e hoʻokomo wale i loko o Yandex a iʻole Google i ka inoa i hāʻawiʻia ma luna.

  1. Ma hope o ka hoʻoukaʻana, e loaʻa iā mākou kahi waihona me nā failaʻelua: no nā pūnaewele x64 a me ka x86. E koho i kahi mea e pili ana i ka bit o ko mākou OS, a e kope i kahi i lalo o ka waihona "system32"i loko o ka papa kuhikuhi "Windows". Hoʻopili i ka weheʻana i ke koho (koho).

    C: WINDOWS system32

  2. ʻO nā hana'ē aʻe e pili i ka hopena. Ināʻoe e hele i "Pae Mana Mana" ʻike mākou i ka icon e pili ana (e nānā i ka hoʻonaninelu ma luna), a laila hoʻomaka mākou i ka papahana mai laila,ʻoiaiʻaʻole hiki iāʻoe ke wehe i ka Papa mai kahi waihona mai ka waihona mai kahi i weheʻoleʻia.

    ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻo ka hapa nui o nā hoʻolālā,ʻaʻohe pili i ka pāʻani. Hoʻokahi wale nō hoʻohālike e pono e hoʻololiʻia. E hele i kaʻaoʻao "DirectDraw"e huli i kahi "E hoʻohana i ka hoʻomehana wikiomi" ("E hoʻohana i ka holomua hardware"), wehe i kahi pahu a kāomi "E noi".

Ka Hopena

Ma hope o ka heluheluʻana i kēiaʻatikala, ponoʻoe e hoʻomaopopo i kēia mau mea: DirectX, ma keʻano he papa o ka pūnaehana hana,ʻaʻohe hoʻololi hoʻololi (i ka Windows 7 - 10), no ka mea,ʻaʻole pono e hoʻonohonohoʻia. Inā makemakeʻoe e hoʻonui i ka hana ma nā pāʻani, e hoʻohana i ka hoʻokele pūnaewele. Inā kūponoʻole ka hopena iāʻoe, a laila,ʻo ka pane pololei loa e kūʻai i kiʻi hou,ʻoi aku ka ikaika, ke kālepa video.