Hoʻohālā wikiō ma Adobe Premiere Pro

Ma kahi o kēlā me kēia pūnaewele wikiō ma Adobe Premiere Pro, pono eʻoki i nā puke wikiō, e hui pū me lākou, ma keʻano nui, e hana i ka hoʻoponoponoʻana. Ma kēia papahana,ʻaʻole i hana maʻalahi kēia no nā mea a pau. Ke hāpai nei au e noʻonoʻo e pili ana i keʻano o ka hanaʻana i nā mea a pau.

Hoʻoili i ka Adobe Prome Pro

ʻO ke kīkēʻana

I mea eʻoki ai i ka hapa nui o ke wikiō, e koho i kahi mea hana kūikawā no ka hoʻolālāʻana "Pūnaewele Razor". Loaʻa iā mākou hiki iā mākou ma ka papa "Mea Hana"Hoʻokomo mākou ma ka'āpana'ākau a kaʻaheleʻia ke video iʻelua mau'āpana.

I kēia manawa, pono mākou i kahi mea hana "Kō koho" (Mea koho). E koho ana kēia mea koho i kahi mahele e makemake mākou e wehe. A ke hoʻoikaika nei mākou "Holoi".

Akā,ʻaʻole pono e wehe i ka hoʻomaka a i ka hopena paha. Manaʻo pinepineʻoe eʻoki i nāʻaoʻao ma ka holoʻokoʻa o ka wikiō. Piʻi like mākou i ka mea like, me ka mea hana. "Pūnaewele Razor" ʻike kākou i ka hoʻomaka a me ka hopena o ka pahu.

Nā mea hana "Kō koho" e koho i ka mahele makemake a holoi.

Ke kuhikuhiʻana i nā hua'ōlelo

ʻO kēlā mau mea i koe ma hope o kaʻokiʻana, hoʻololi wale mākou a loaʻa ka wikiō ikaika.
Hiki iāʻoe ke waiho e like me keʻano a iʻole e hoʻohui i kekahi mau hoʻololi maikaʻi.

E kanu i ka mālamaʻana

Hiki i nā wikiō hou ke kuʻi i ka wā o ka hoʻopakele. E koho i kāu papahana ma "Wā Wā". E hele i kahi papa inoa "Kōnae Kūkākūkā Kūlana". Ma kaʻaoʻao hema o ka puka puka e wehe ana, aia kahiʻaoʻao "Puna". Maʻaneʻi hiki iā mākou ke'ōkō i kā mākou wikiō No ka hanaʻana i kēia, e'ōwili wale i nā mea pale i nā wahi kūpono.

Ke kāomi nei ma luna o ke poʻo o ka'ālika,ʻaʻole hiki iā mākou ke'ōlepa wale i ka lōʻihi o ke wikiō, akā, i kona laulā. No ka hanaʻana i kēia, hoʻololi i ka papa inoa.

I kaʻaoʻao pili "Hana" eʻike maopopoʻia i ka hopena o ke kuʻiʻana. ʻOiai i ka meaʻoiaʻiʻo,ʻo ka mālamaʻana i kahi i waeʻia, akā, hiki ke kāheaʻia nō hoʻi keʻohi.

Mahalo i kēia polokalamu nui, hiki iāʻoe ke maʻalahi a loli koke i kahi kiʻiʻoniʻoni i nā minuke.