Papelonia 1.0


Hiki i nā pūnaewele pūnaewele a kokoke i nā mea hoʻohana kelepona hoʻohana keʻike i ka'ōnaewele me ka hoʻolaha PCB - aia i loko o ka hoʻolālā o ka papa kaapuni i kākauʻia ma ka palapala ASCII.

Pehea e wehe ai i ka PCB

No laila,ʻaʻole i hoʻohana pinepineʻia kēiaʻano. Hiki iāʻoe ke hālāwai me ia ma nā manaʻo kahiko a iʻole ma kahi palapala ExpressPCB.

E nānā pū i: pono like pūnaewele AutoCAD

Ke Kumu Hana 1: ExpressPCB

ʻO nā polokalamuʻokoʻa a maikaʻiʻole no ka hanaʻana a me ka nānāʻana i nā hiʻohiʻona papahana PCB.

Hoʻokaʻaʻike ExpressPCB mai ka pūnaewele luna

  1. E wehe i ka polokalamu a hele i nā māhele. "File"-"Wehe".
  2. I ka papa kuhikuhi pūnaewele koho i ka papa kuhikuhi me ka faila, e huli i kāu PCB, koho a heluhelu "Wehe".

    I kekahi manawa ma kahi o ka weheʻana i ka palapala ExpressPSB hōʻike i ka hewa.

    ʻO keʻano,ʻaʻole i kākoʻoʻia ka hōpili o kēia kaʻapuni PCB.
  3. Ināʻaʻohe hewa i hōʻikeʻia ma ka pauku mua, a laila eʻikeʻia ka'āpana i hoʻopaʻaʻia i loko o ka papahana o ka noi.

    Ma keʻano o ka maʻalahi, heʻano nui hoʻi kēia o kēia hana -ʻO kā ExpressPCB kākoʻo i nā kope i hanaʻia i loko o ia mea (ʻo ia ke kumu o ka hoʻokuleana kope).

Ke Kumu 2: Nā koho'ē aʻe

Nā papahana kahiko o ka PCB e pili ana i ka Altium Altium Designer a me ka polokalamu Altium P-CAD. ʻAʻole hiki kēia mau polokalamu i ka mea hoʻohana maʻamau -ʻo ka mua, ma kahi hoʻokolokolo hoʻomohala, i māhele likeʻia i waena o nāʻoihanaʻoihana, ua lōʻihi ka lōʻihi o ke kākoʻoʻelua aʻaʻole he manawa e loaʻa ai iā ia. ʻO ke ala wale nō e loaʻa ai i kahi Altium Designer ka mea pili pololei me ke kākoʻo loea o ka mea hoʻolālā.

No nā polokalamu kahiko i kāpaeʻoleʻia, hiki ke weheʻia kēia hōʻailona e CADSoft (i kēia manawaʻo Autodesk) Eagle ma lalo o 7.0.

Ka Hopena

ʻO nā pūnaewele me ka hoʻolālā PCB i kēia manawa ua pau loa i ka holo - ua paʻiʻia lākou ma nā papa hana kūpono a me ka liʻiliʻi e like me BRD. Hiki iā mākou ke'ōlelo e hoʻopauʻia kēia hoʻopaneʻe no nā mea hoʻomohala o ka polokalamu ExpressPCB, me ka hoʻohanaʻana ia mea ma konaʻano iho. I loko o 90% o nā hihia,ʻo ka pepa PCB āu i hālāwai ai e pili ana i kēia noi. Pono mākou e hoʻonāuki i nā poʻe e pili ana i nā lawelawe ma ke kelepona -ʻaʻohe mea nānā wale ke PCB, akā,ʻo nā mea hoʻohuli hoʻi i nā papahana maʻamau.