Hoʻonohonoho i ka TP-Link WR-841ND no Beeline

ʻOlapa WP-841NDʻo Wi-Fi TP-Link

E kūkā ana kēia kulekele kiko'ī pehea e hoʻonohonoho ai i ka mea kelepona WP-Link WR-841N a TP-Link WR-841ND paha e hoʻohana ma ka pūnaewele Intanit Beeline.

Ka honoʻana i kahi mea kelepona WR-841ND TP-Link

Ma hope o ke kalaika TP-Link WR841ND

Ma ke kua o ka pūnaewele ahoʻoleʻo TP-Link WR-841ND, aia i 4 mau kaha LAN (yellow) no nā loloku pūnaewele a me nā mea'ē aʻe e hiki ke hana ma ka pūnaewele, a me kahi pūnaewele (blue) e pono aiʻoe e hoʻohui i ke kele Beeline. Hoʻopili mākou i ke kamepiula kahi e hanaʻia ai nā mea i ka kelepona i kekahi o nā awa LAN. E hoʻololi i ka mea kelepa Wi-Fi ma ka māka.

Ma mua o ka hele pololeiʻana i ka hoʻonohonoho, makemake wau e hōʻoia i ka hoʻohuiʻia o nā māhele LAN e hoʻohanaʻia ana i ka TP-Link WR-841ND i TCP / IPv4: e loaʻa ka IP address me ka'iliʻi, e loaʻa i nā inoa kikowaena DNS. I ka wā wale nō, e nānā i laila,ʻoiai ināʻoe eʻike i kēia mau māhele a ma laila - ua hoʻomaka kekahi mau polokalamu e makemake e hoʻololi i nā DNS i nā mea'ē aʻe mai Google.

Hoʻonohonoho i ka Beeline L2TP Connection

ʻO kahi koʻikoʻi: mai hoʻokomo i ka pūnaewele pūnaewele i ka kamepiula ma ka kamepiula i ka manawa o ka hoʻonohonohoʻana, a ma hope hoʻi. E hoʻokumuʻia kēia pūnaewele e ka mea hoʻopuka pono'ī.

E ho'āla i kāu polokalamu kele pūnaewele a komo i ka 192.168.1.1 ma kahi pākuhi helu, ma muli o ka hopena, ponoʻoe e komo i kāuʻike a me kāu hua'ōlelo e komo i ka papa kuhikuhi o ke kalaika TP-LINK WR-841ND. ʻO ka loiloi paʻamau a me ka hua'ōlelo no kēia kelepona he admin / admin. Ma hope o kou komoʻana i ka inoa a me ka'ōlelo hua'ōlelo, ponoʻoe e komo i loko,ʻoiaʻiʻo, ka luna hoʻonohonoho o ka mea hoʻopuka, kahi e nānā ai e like me ke kiʻi.

ʻO ka papa hana papahana o ka papahana

Ma kēiaʻaoʻao, ma ka'ākau, koho i ka pūnaewele Network, a laila ka WAN.

Ka hoʻonohonohoʻana o Beeline ma TP-Link WR841ND (e kaomi i mea e hoʻonui ai i ke kiʻi)

ʻO ka helu MTU no Beeline - 1460

Ma ka māna WAN Connection Type, koho i ka L2TP / Russia L2TP, ma ka māhele inoa inoa e hoʻokomo i kāu beeline Beeline, ma ka māmala'ōlelo kahua - ka mea hoʻohana pūnaewele i hāʻawiʻia e ka mea hāʻawi. Ma ka Waeke Server Server (IP Address / Name) Server, e komo tp.pūnaewele.beeline.u. Mai poina i ka kohoʻana i ka Connect automatically (Connect Automatically). ʻAʻole pono e hoʻololiʻia nā alahaka i koe - MTU no Beeline 1460, loaʻa ka IP IP i kahiʻokoʻa. E mālama i ka hoʻonohonoho.

Ināʻoe i hana i nā mea a pau, i loko o ka manawa pōkole, e kālepa ka pūnaewele ahoʻole TP-Link WR-841ND i ka Internet mai Beeline. Hiki iāʻoe ke hele i nā wahi palekana o ka helu wahi Wi-Fi.

Kuhi Wi-Fi

E hoʻonohonoho i ka inoa o ka wahi kuhi Wi-Fi

No ka hoʻonohonohoʻana i nā kikowaena pūnaewele pūnaewele ma TP-Link WR-841ND, e wehe i ka lae Pūnaewele (Wireless) a me ka hoʻonohonohoʻana i ka inoa mua (SSID) a me nā wahi kikowaena i ka Wi-Fi ma ka pauku mua. Hiki ke kuhikuhiʻia ka inoa o ka wahi hiki ke'ōleloʻia e kekahi, pono e hoʻohana wale i nā hua'ōlelo Latin. ʻAʻole hiki ke hoʻololi i nāʻaoʻao'ē aʻe. Hoʻopakele mākou.

E hoʻomau mākou i ka hoʻonohonohoʻana i ka hua'ōlelo no Wi-Fi, e hana i kēia, e hele i ka Pūnaewele Palekana (Security Wireless) a koho i kaʻanoʻoiaʻiʻo (Ke hōʻike aku nei wau iā WPA / WPA2 - Personal). Ma ka PSK Kupuhipa aiʻole ka hua'ōlelo inoa, e hoʻokomo i kāu kī e hiki i kāu kele uila: pono ia i nā helu a me nā hua'ōlelo Latin,ʻo ka helu o ia mau mea heʻewalu paha.

E mālama i ka hoʻonohonoho. Ma hope o ka hoʻohanaʻiaʻana o nā papahana TP-Link WR-841ND, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e hoʻohui i ka pūnaewele Wi-Fi mai kekahi meaʻike i keʻano e hana ai.

Inā i loko o ka hoʻonohonohoʻana o ka mea hoʻokele Wi-Fi he mau pilikia aʻaʻole hiki ke hanaʻia kekahi mea, e nānā i kēiaʻatikala.