Hoʻohui i nā pūnaewele ma Internet Explorer


ʻO nāʻaoʻao kaomi kahi mea hana e hiki ai iāʻoe ke mālama i nāʻaoʻao pūnaewele i makemakeʻia a hoʻokele iā lākou me ka pākahi wale nō. ʻAʻole hiki iā lākou ke pani malūʻia,ʻoiai lākou e wehe aunoa i nā manawa a pau e hoʻomaka ai ka polokalamu kelepona.
E ho'āʻo eʻike pehea e hoʻokō ai i kēia mau mea a pau no ka polokalamu Internet Explorer (IE).

Hoʻohui i nā pūnaewele ma Internet Explorer

He mea pono eʻikeʻoe i kaʻole o ka koho "Bookmark this page" i loko o ka IE, e like me nā mea'ē aʻe. Akā, hiki iāʻoe ke hana i kahi hopena like.

  • E wehe i ka polokalamu Internet Explorer (hoʻohana i ka IE 11 ma keʻano he kumu)
  • Ma kaʻaoʻao'ākau o ka polokalamu kele pūnaewele, e kaomi i ka'ōleʻa Ka lawelawe i keʻano o kahi pahu (a iʻole ka hui pūnaewele Alt + X) a ma ka papa kuhikuhi e wehe ana, koho i ka mea Nā Pūnaewele Pūnaewele

  • Ma ka puka Nā Pūnaewele Pūnaewele ma kaʻaoʻao Nui i ka mahele Paena Home e hoʻopaʻa i ka URL o ka pūnaewele e makemake anaʻoe e kahakaina aiʻole e kaomi I kēia manawa, inā i ka manawa e hoʻonuiʻia ka pae makemake i ka polokalamu kele pūnaewele. Mai hopohopoʻoe i ka inoa o ka homepage ma laila. Hoʻokomo houʻia nā manaʻo hou hou ma lalo o kēia helu komo a e hana like ma keʻano like me nā pūkunia i kahi mau pūnaewele.

  • A laila, e kaomi E noia laila Ok
  • E hoʻomaka hou i ka polokalamu kele pūnaewele

No laila, ma Internet Explorer, hiki iāʻoe ke hana i nā hana like me ka koho "Add page to bookmarks" in other browsers.