Ka Hoʻoponopono Modly Deadly 2.08


Me kaʻike pono o nā mea hou i kēia mau mea e makemake i nā polokalamu kiʻi wikiwiki aʻoi aku kaʻoi aku o nā kiʻi wikiwiki, hiki i nā hana ke hiki ke hoʻokomoʻia i loko o ka papa hana a me ka motherboard. ʻAʻole i hanaʻia nā kiʻi paʻi i kā lākou iho wikiō wikiō, a no laila ke hoʻohana nei i kahi o ka RAM.

Ma kēiaʻatikala,ʻike mākou i ka hoʻonuiʻana i ka helu o ka hoʻomanaʻo i hoʻokaʻawaleʻia i ka palapala video vidio.

Hoʻonui mākou i ka hoʻomanaʻo o ke kāleka wikiō

ʻO ka mea mua, he mea pono eʻikeʻoe inā eʻimi anaʻoe i kaʻike e pili ana i ka hoʻomoʻiʻana i ka hoʻomanaʻo wikiō i kahi mea hoʻopili kiʻi kiʻi, a laila wikiwiki mākou e hōʻino iāʻoe: hikiʻole. ʻO nā kiʻi kāki'āina a pau e pili ana i ka motherboard e loaʻa i kā lākou mau mīkini hoʻomanaʻo pono'ī, a i kekahi manawa wale nō, a piha lākou, "hoʻolei" kekahi o kaʻike i loko o ka RAM. Hoʻopaʻaʻia ka nui o nā'āpana aʻaʻole hiki ke hoʻoponopono.

Ma ka huliʻana, ua hoʻohana nā kāhiko i hoʻohuiʻia i kahi hoʻomanaʻo o ka Māhele i kapaʻia,ʻo ia hoʻi, ka mea a kēia pūnaewele e launa pū me ia. ʻO ka nui o ka māhele i hoʻokaʻawaleʻia i ka RAM e hoʻoholoʻia e kaʻano o ka puipuia a me ka motherboard, a me nā hoʻonohonoho BIOS.

Ma mua o ka ho'āʻoʻana e hoʻonui i ka nui o ka hoʻohālikeʻana i ka hoʻomanaʻo no ka hilinaʻi video, pono pono eʻike i ka hopena o ka mana o ka puʻupuʻu. Eʻike kākou i keʻano o ka kolo i hoʻopaʻaʻia i loko o kā mākou pūnaewele.

  1. E kāomi i ka hui pūnaewele WIN + R a i loko o ka pahu komo Holo e kākau i kahi hui dxdiag.

  2. Ke wehe nei ke kuhikuhi diagnostics Panel, kahi e pono aiʻoe e hele i kaʻaoʻao "Maka". Maʻaneʻi,ʻike mākou i nāʻike a pau e pono ai: keʻano hoʻohālike kiʻi kiʻi a me ka nui o ka hoʻomanaʻo wikiō.

  3. ʻOiaiʻaʻole hiki ke loaʻa nā'ākio wikiō a pau loa, nā mea kahiko, ma nā kahua mana, e hoʻohana mākou i kahi hulina. E komo i ka pepa hulina "intel gma 3100 mau kiko" aiʻole "intel gma 3100 kiko'ī".

    Keʻimi nei mākou i kaʻike.

ʻIke mākou i loko o kēia hihia ua hoʻohana ka'ōpoki i ka nui o ka hoʻomanaʻo. ʻO keʻano,ʻaʻole hiki i ka hanaʻia ke kōkua i ka hoʻonuiʻana i kāna hana. Aia kekahi mau hoʻokaʻina maʻamau e hoʻohui i kekahi mau waiwai i kēlā mau'oniu video, e like paha me ke kākoʻo no nāʻano hou o DirectX, nā kānana, nā alapine hoʻonui, a me nā mea hou aʻe. Hoʻohanaʻia ka hoʻohanaʻana i iaʻano polokalamu kamepiula, no ka mea e hiki ai ke hōʻeha i ka hanaʻino a me ka hōʻino i kāu mau kiʻikuhi i kūkuluʻia.

E hele i mua. Inā "Tool Direct Diagnostic" hōʻike i ka nui o ka hoʻomanaʻo e pili ana i ka maximum, a laila aia ka hiki, ma ka hoʻololiʻana i nā hoʻonohonoho BIOS, e hoʻonui i ka nui o ka māhele i hoʻohālikeʻia i ka RAM. Hiki ke loaʻa ka pilina i nā papahana o ka makuakāne i ka wā o nā kāpena pūnaewele. I kaʻikeʻana o ke kikowaena o ka mea hana, ponoʻoe e kaomi pinepine i ka kī DELETE. Ināʻaʻole i kūpono kēia koho, heluhelu i ka leka uila i ka motherboard, iʻole paha i hoʻohanaʻia kekahi pāʻomi a iʻole ka hui pūnaewele.

No ka mea,ʻo ka BIOS ma nā papa likeʻole he nui loa kaʻikeʻana o kekahi i kekahi,ʻaʻole hiki ke hāʻawi i nā'ōlelo hoʻonā pololei, nā kulekele wale nō.

No kaʻano BIOS AMI, e hele i kaʻaoʻao me ka inoa "Kūlana" me nā meaʻokoʻa e hiki ai, no ka laʻana, "Nā Mea BIOS Kūlana kiʻekiʻe" a loaʻa i kahi wahi kahi e hiki ai iāʻoe ke koho i kahi waiwai e hoʻoholo ai i ka nui o ka hoʻomanaʻo. ʻO kā mākouʻoihana "Umi Kūpili Kūmahi UMA". Maʻaneʻi, koho wale i ka nui i makemakeʻia a mālama i nā koho ma ke kaomiʻana F10.

I nā UEI BIOS, pono iāʻoe ke hoʻohana mua i kahi kūlana hoʻolālā. E noʻonoʻo i ka hiʻohiʻona o ka ASI papahana ASUS.

  1. Maanei, ponoʻoe e hele i kaʻaoʻao "Kūlana" ae koho i kahi mahele "Hōʻoia Hui Pūnaewele".

  2. A laila, e nānā i kēlā mea "Nakuhi Kiʻi Paʻi".

  3. ʻO ka paena kū'ē "IGPU i hoʻomanaʻo" e hoʻololi i ka waiwai i ka makemake.

Ke hoʻohana nei i ka hoʻohui hana hoʻohālikelike i kahi hana haʻahaʻa ma nā pāʻani a me nā noi e hoʻohana ana i ka palapala video. Akā, ināʻaʻole e koiʻia nā hana o kēlā me kēia lā i ka mana o kahi mea hoʻololi kūikawā, hiki ke hoʻolilo i ka pūnaewele wikiō i mea kūʻokoʻa i ka hope.

ʻAʻoleʻoe e koi aku i ka mea hikiʻole ke hoʻohuiʻia nā kiʻi kiʻi a ho'āʻo i "kāleka" me ke kōkua o nā mea hoʻokele a me nā polokalamu'ē aʻe. E hoʻomanaʻo i ka hana maʻamau e hiki ke alakaʻi i ka hikiʻole o ka puhi aiʻole nā ​​mea'ē aʻe ma ka motherboard.