Hiki i nā malihini ke heluhelu i nā mea hoʻohana Gmail.

Ke manaʻo neiʻo Google e hōʻole i ka nānā ponoʻana i nā leka a nā mea hoʻohana o ka lawelawe Gmail, akā,ʻaʻole e hoʻolālā e kaohi i ke komoʻana i ia mea e nāʻoihana'ē aʻe. I ka manawa like, ua hōʻoia ma wahoʻo nā papahana papa wale nō, akā hiki i nā mea hoʻolālā ke nānā i nā leka a nā poʻe'ē aʻe.

Uaʻikeʻia e ka poʻe puke moʻolelo o The Wall Street Journal ka hiki ke heluhelu i nā leka a nā mea hoʻohana Gmail i nā malihini. Ua hōʻike nā luna o ka Pūnaewele Edison Software a me nā Pōʻahoʻi Loa i ka paʻiʻia i hiki i nā limahana ke komo i nā haneli haneli o nāʻeka a hoʻohanaʻia no ka aʻoʻana i ka mīkini. Uaʻikeʻia ua hāʻawiʻo Google i ka hiki ke heluhelu i nā leka uila i nā kamaliʻi e ho'āla nei i nā polokalamu polokalamu hou no Gmail. I ka manawa like,ʻaʻole heʻae kūlohelohe i ka pilikino, no ka mea eʻaeʻia ka heluheluʻana i ka leka i loko o kaʻaelike mea hoʻohana o ka pūnaewele

No kaʻikeʻana i nā mea noi e komo i kāu mau leka uila Gmail, e lele iā myaccount.google.com. Ua hoʻolakoʻia nāʻike i loko o ka māhele Security a Login.