Hoʻokuʻu mākou i ka mea i kūkuluʻia i loko o ka Android

I kēia manawa kokoke i kēlā me kēia mea hoʻohana i ka pūnaewele i kēlā me kēia lā ma kahi polokalamu kele pūnaewele. Ma ka loaʻa āpau, he nui o nā pūnaewele pūnaewele me kā lākou iho pono'ī e hoʻomaopopo i kēia pūnaewele mai nā huahana o ka poʻe hoʻokūkū. No laila, ua koho nā mea hoʻohana a makemake lākou i nā polokalamu e hoʻopiha pono i kā lākou mau pono. Ma kēiaʻatikala i kēia lā, makemake mākou e kamaʻilio e pili ana i nā polokalamu kele pūnaewele maikaʻi loa no nā'ōnaehana e holo ana i nā mahele ma ka Linux aʻa.

I ka kohoʻana i kahi polokalamu kele pūnaewele, ponoʻoe e nānāʻaʻole wale i kāna mau hana, akā i ka hoʻomau o ka hana, hoʻopauʻia nā kumuhana o ka pūnaehana hana. Ma ka hanaʻana i ka koho kūpono, e hōʻoiaʻiʻoʻoe i kou mau pilina maikaʻi me ka kamepiula. Paipai mākou e hoʻolohe i nā koho kūpono a me ka hoʻomaka, mai ko lākou makemake, eʻike i ka hopena maikaʻi loa no ka hanaʻana ma ka Pūnaewele.

Mozilla Firefox

ʻO Mozilla Firefox kekahi o nā mea e kaulana loa ma ka honua a kaulana loa i waena o nā mea hoʻohana Linux OS. ʻO ka meaʻoiaʻiʻo,ʻo ka nui o nā mea papahana o kā lākou iho māhele "koho" i kēia polokalamu kele pūnaewele a ua hoʻokomoʻia ma ka kamepiula me ka OS, no laila,ʻo ia ka mua ma kā mākou papa inoa. Loaʻa ka helu nui o Firefox no nā hoʻolālā ponoʻole, akā ua hoʻohālikelike hoʻi i nā hiʻona, a hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻolālā iā lākou iho i nāʻano add-ons, ka mea i maʻalahi ai kēia pūnaewele pūnaewele e hoʻohana.

ʻO nā mea kūponoʻole,ʻo ia hoʻi ka nele o ka hoʻi hope i nā hua'ōlelo. ʻO ia hoʻi, inā hoʻokuʻuʻia kahi hālāwai hou,ʻaʻoleʻoe e hiki ke hana me ka hanaʻole i nā hapa nui. Ua lilo ka hapanui o ka pilikia i ka pili ma hope o ke kūkulu houʻana o kaʻawelike kiʻi. ʻAʻole makemake nā mea hoʻohana i kēia mea, akā,ʻaʻole i hiki ke wehe iā ia mai ka papa inoa o nā hana hou. Ua hoʻonui maikaʻiʻia ka RAM, ma kaʻokoʻa o Windows, ua hanaʻia kekahi hanana i hoʻonohonoho i ka nui o ka RAM no nāʻaoʻao a pau. Loaʻa ka Firefox i kahi 'ōlelo Lūkini a hiki i ka polokalamu ma kahi pūnaewele official (e hoʻomanaʻo wale no e hōʻoia i ka pololei no kāu Linux).

Hoʻoholo Mozilla Firefox

Chromium

Loaʻa kaʻike o nā mea a pau e pili ana i kahi polokalamu pūnaewele i kapaʻiaʻo Google Chrome. Ua kauʻia ma luna o ka pūnaewele hōʻiliʻili Chromium. ʻOiai,ʻo Chromium he papahana kūʻokoʻa a he puka no nā pūnaehana hana Linux. Hoʻonui pinepineʻia nāʻike pūnaewele, akā kekahi mau hiʻohiʻona i loaʻa ma Google Chrome,ʻaʻohe no.

Chromium eʻae iāʻoe e hoʻolālā i nā palena maʻamau wale nō, akā i ka papa inoa o nāʻaoʻao e hiki ai, kahi kāleka wikiō, a nānā i ka version o ka Flash Player i hoʻokomoʻia. Eia hou, ke makemake nei mākou iāʻoe e hoʻomaopopo i kēlā kākoʻo no ka hoʻonohonohoʻana i nā plug-ins i pau i ka 2017, akā, hiki iāʻoe ke hana i nā papahana moʻomeheu ma ke kauʻana i loko o kahi waihona i hoʻolakoʻia e mālama i ka hoʻoponopono ponoʻana i ka polokalamu pono'ī.

Download Chromium

Konqueror

Ma ke kau 'ana i ke KDE GUI i loko o kāu Linux kikowaena i kēia manawa, loaʻa iāʻoe kekahi o nā mea nui - kahi pūnaewele a me kahi polokalamu pūnaewele i kapaʻiaʻo Konqueror. ʻO ka hiʻohiʻona nui o kēia pūnaewele pūnaewele ka hoʻohanaʻana i kaʻenehana KParts. Hiki iāʻoe ke hoʻokomo i nā mea hana a me nā hana mai nā papahana'ē aʻe i Konqueror, ma keʻano, ma ka weheʻana i nā waihona o nāʻano likeʻole ma nā pūnaewele pūnaewele kaʻawale, me kaʻole e komo i kahi polokalamu'ē aʻe. Loaʻa kēia i nā wikiō, nā mele, nā kiʻi a me nā palapala kikokikona. Hoʻokaʻawaleʻia ka pūnaewele Konqueror hou i ka luna file, no ka mea ua'ōhumu nā mea noi e pili ana i ka paʻakikī o ka mālamaʻana a me ka hoʻomaopopoʻana i ke kikowaena.

I kēia manawa, hoʻololi hou nā mea kikowaena i Konqueror me nā mea'ē aʻe, me ka hoʻohanaʻana i ka shell KDE, no laila, i ka wā e hoʻoukaʻana, ke'ōlelo nei mākou iāʻoe e heluhelu pono i ka weheweheʻana o ke kiʻi iʻole eʻikeʻole i kekahi mea nui. Eia naʻe, hikiʻoe ke kiʻi i kēia polokalamu kele pūnaewele mai ka pūnaewele official o ka mea hana.

Hoʻoiʻia Konqueror

WEB

Ke'ōlelo nei mākou e pili ana i nā mea huli pūnaewele i hoʻopaʻaʻia,ʻaʻole e haʻi aku i ka WEB, kahi e hele mai me kekahi o nā pū'ā kaulana loaʻo Gnome. ʻO kona kūlana nui ka paʻakiki i ka hoʻolālā papa. Eia naʻe, ua hoʻoneleʻia ka polokalamu kelepona o nā mea hanahana e noho nei ma nā mea hoʻokūkū, no ka mea, hoʻonohonoho ka mea nāna i hoʻolālā i mea e hiki ai ke huki a me ka laweʻana i nāʻikepili. ʻO kaʻoiaʻiʻo, hiki ke kākoʻo no nā hoʻolālāʻana i loko o Greasemonkey (kahi lālā no ka hōʻanoʻana i nā hōʻailona maʻamau i kākauʻia ma JavaScript).

Eia hou, e loaʻa iāʻoe kahi mau kiko-kiko no ka mana o ka muse, kahi Java a me Python console, kahi mea hana hoʻopili puke, mea nānāʻike, a me kahi mea hana kiʻi. ʻO kekahi o nā pahuhopu nui o ka WEB hikiʻole ke hoʻokomo iā ia ma keʻano he loiloi paʻamau, no laila, e weheʻia nā mea kūpono me ka kōkua o nā hana'ē aʻe.

Hoʻokaʻaʻike WEB

Pale Moon

Hiki ke kapaʻia ka Moon Moon i kahi polokalamu māmā mama. He polokalamuʻoi loa o Firefox, i hana muaʻia e hana me nā kamepiula e holo ana i ka'ōnaehana hana Windows. Ma hope mai uaʻikeʻia nā hua'ōlelo no Linux, akā, no ka hoʻolimalima maikaʻiʻole, hoʻohanaʻia nā mea hoʻohana i ka hikiʻole o kekahi mau lakohana a me ka nele o ke kākoʻo no ka hoʻohanaʻana i nā plug-ins hoʻohanaʻana no Windows.

'Ōlelo nā mea hana e holo 25% ka Pale Moon, mahalo i ke kākoʻoʻenehana no nā mea hou. No ka paʻamau, loaʻa iāʻoe ke'eneke huli DuckDuckGo,ʻaʻohe mea kūpono i nā mea hoʻohana a pau. Eia kekahi, aia kekahi mea hana i kūkuluʻia no ka nānāʻana i nāʻaoʻao i mua o ka hoʻololiʻana, ua hoʻohuiʻia nā hoʻolālā papa, aʻaʻohe pūnaewele ma hope o ka hoʻoukaʻana. Hiki iāʻoe ke nānā i kaʻike piha o nā mea hiki i kēia polokalamu kele pūnaewele ma ka kaomiʻana i ke ala pono i lalo nei.

Pale Moon

ʻO Falkon

I kēia mau lā, ua kamaʻilio mua mākou e pili ana i kahi polokalamu pūnaewele pūnaewele i hoʻokumuʻia e KDE, akā, loaʻa iā lākou kekahi mea koho'ē aʻe i kapaʻiaʻo Falkon (ʻo QupZilla kahiko). ʻO kona pono e pili ana i ka pilina o ka pilina o ka OS, a me ka loli o ka hoʻokomo wikiwikiʻana i nā pūhaka a me nā puka makani. Eia kekahi, ua hewa a Falcon i kahi hana i kālaiʻia.

E hoʻonui kaʻoluʻolu o ka hōʻikeʻana i ka papahana i ka hoʻohanaʻana i ka polokalamu kelepona, aʻo ka hoʻokomo wikiwikiʻana i nā hōʻalihi piha piha o nā pūhaka e hiki ai iāʻoe ke ho'ōla koke i kaʻike kūpono. Hāʻuleʻo Falkon i kahi liʻiliʻi o nā kumuwaiwai pūnaewele a me outperforms Chromium a Mozilla Firefox. Hoʻomanaʻo pinepineʻia ka hoʻopukaʻana i nā loiloi,ʻaʻohe hopohopo i nā mea hoʻolālā e pili ana i ka hoʻokolohuaʻana me nā mea hoʻololi hou, e ho'āʻo ana e hana i kā lākou hōʻailona o ka mea kiʻekiʻe.

Download Falkon

ʻO Vivaldi

ʻO kekahi o nā punaewele maikaʻi loa,ʻo Vivaldi, e hoʻopau i kā mākou papa inoa o kēia lā. Ua kūkuluʻia ma luna o ka engine Chromium a hoʻomaka muaʻia ka hana i laweʻia maiʻOpera. Eia naʻe, ma mua o ka manawa, ua kūkuluʻia kekahi papahana nui. ʻO ka hiʻohiʻona nui o Vivaldi keʻano o ka hoʻohālikelike o nāʻano maʻamau a me nāʻano likeʻole,ʻo ia keʻano o ka loiloi, i hiki i kēlā me kēia mea hoʻohana ke hoʻololi i ka hana no kona pono'ī.

Hiki i ka pūnaewele pūnaewele ke kākoʻo i ka hoʻolālā pūnaewele, he hale kūʻai ka mea i kūkuluʻia, he wahi kaʻawale kahi e paʻa ai nā pepa a pau, kahi hana i kūkuluʻia no ka hōʻikeʻana i nā kiʻi ma kahiʻaoʻao, nā peʻahiʻi'ikepō, a me ka luna hoʻomanaʻo. I ka hoʻomakaʻana, ua hoʻokuʻu waleʻiaʻo Vivaldi ma ka pūnaewele Windows wale nō, ma hope o ke kākoʻoʻana i ka MacOS, akā ua hoʻopauʻia nā hōʻoiaʻana. No Linux, hiki iāʻoe ke hoʻoiho i ka version kūpono o Vivaldi ma ka pūnaewele official o nā mea hoʻomohala.

Hoʻololi Vivaldi

E like me kāu eʻike ai,ʻo kēlā me kēia o nā pūnaewele kaulana loa no nā'ōnaehana hana ma ka pūnaewele Linux e pili ana i nāʻano likeʻole o nā mea hoʻohana. I ka piliʻana i ka huki, makemake mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me ka hōʻike kiko'ī o nā mea pūnaewele pūnaewele, a laila wale nō, ma muli o kaʻike i loaʻa, koho i ka kohoʻoi loa.