Ashampoo Uninstaller 7.00.10


No ka hoʻolakoʻana i ke kamepiula me ka hana maikaʻi loa,ʻaʻole pono e hoʻonuiʻia kaʻaila i loko o ka pūnaewele, i ka hopena e hopena i ka hana. Akā,ʻaʻole e hiki ke hōʻoleʻia ka nānāʻana o nā mea'alapila ma ka computer, akā, me ke kōkua o ka polokalamu Ashampoo Uninstaller hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu iā ia.

ʻO Ashampoo Uninstaller he mea pono e wehe i nā polokalamu me nāʻano a pau a lākou e haʻalele ai. Hāʻawi ka polokalamu iāʻoe i ka hoʻomaʻemaʻeʻana i nā lapalapa a pau mai ka pūnaewele, a me ka loaʻaʻana o ka hanaʻoihana kiʻekiʻe.

Nā polokalamu hoʻomaʻemaʻe piha

ʻO kēlā me kēia papahana i hoʻonohonohoʻia ma kaʻikepili helu lolouila ma ka puʻupuʻu paʻakiki a ma ka pūnaewele pūnaewele. Hiki iā Ashampoo Uninstaller keʻae iāʻoe e hoʻopau loa i ka papahana me ka waihoʻole i kahi faile manawa lōkahi i hanaʻia e lākou.

Nā mea'ē aʻe e hoʻomaʻemaʻe i ke kikowaena

Hana nā mea i hanaʻia e hoʻokaʻawale i ka'ōpiki paʻakikī o kaʻike kūponoʻole, e huli a holoi i nā lou a me nā mea i hanaʻia, e hana i ka hoʻopiliʻana o disk, e wehe i ka pelekena i hōʻiliʻiliʻia ma nā polokalamu kele pūnaewele.

Nā Administration

Me ke kōkuaʻana i nā meahana'ē aʻe, hiki iāʻoe ke loiloi i ka hana o nā lawelawe a hoʻopau i nā mea ponoʻole, nānā a hoʻoponopono i ka papa inoa o nā papahana ma ka papa inoaʻo Windows, hana, holoi a hoʻohana i nā meahoʻi hou aʻoi aku.

E hana me nā pūnaewele

Ma ka mahele kaʻawale o Ashampoo Uninstaller eʻae iāʻoe e hoʻopau i nā waihona mai ka recycle bin, e huli i nā kopeʻelua ma kāu kamepiula, e hoʻihoʻi i nā faili i holoiʻia, a huli a hemo i nāʻaoʻao pōʻino.

Mālama i nā hana hou

Ma ka hoʻoukaʻana i kahi hiʻohiʻona kūikawā o Ashampoo Uninstaller, pono e mālama pono i ka hoʻouka o nā polokalamu hou, e hoʻomau i ka hanaʻana o nā faila a me nā waihona, a laila e loaʻa ai ka mana piha ma luna o ka hoʻokomoʻana i nā polokalamu.

Ke hanaʻana i nā hui

E hana i nā hui likeʻole o nā noi no ke komo kūpono iā lākou.

Nā pōmaikaʻi o Ashampoo Uninstaller:

1. Ke kiʻina hana maikaʻi me ke kākoʻo o ka'ōlelo Lūkini;

2. Ka hoʻopau pihaʻana i nā polokalamu i hoʻonohoʻia;

3. Nā mea i kūkuluʻia no ka weheʻana i nā'ōpala mai ke kamepiula.

Nā mea kūponoʻole o Ashampoo Uninstaller:

1. ʻO ka polokalamu he huahana i ukuʻia me ka lā o 40 lā o ka ho'āʻoʻana;

2. No ke komoʻana i ka manawa hoʻokolohua, pono kahi papa inoa o ka mea nāna e hoʻopau i kahi inoa liʻiliʻi.

ʻO Ashampoo Uninstaller kahi mea maikaʻi loa no ka hoʻopau pihaʻana o nā polokalamu a hoʻonui i ka hana pūnaewele me nā pono kūikawā. Me kēia papahana hiki iāʻoe ke mālama mau i kāu kamepiula, e pale i ka hōʻiliʻiliʻana o nā palaha.

Hoʻoili i ka ho'āʻoʻo Ashampoo Uninstaller

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Ka Uninstaller pono loa 'Iebit Uninstaller Hoʻohuli i ka mea hoʻonā Paʻi pūnaewele hōʻano hou

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
Ashampoo Uninstaller - he mau mea hana kūpono no ka hoʻopau pihaʻana o nā polokalamu a hoʻonui i ka hana o kāu kamepiula a iʻole pona.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Uninstallers no Windows
Developer: Ashampoo
Kuhi: $ 35
Nui: 18 MB
'Ōlelo: Russian
Hoʻohui: 7.00.10