HP LaserJet M1536dnf MFP MFP Pūkele


Loaʻa ka paʻakikīʻana o nā hōkeo no kahi HP MFP, ma muli o LaserJet M1536dnf MFP, akā paʻakikī kekahi mau mea i kēia hana. No ka hoʻoikaika i ka hana, ua hoʻomākaukau mākou i kahi alakaʻi ma nā koho kōkuhi o nā polokalamu kelepona no ka mea i'ōleloʻia.

ʻIli iā HP LaserJet M1536dnf MFP kiʻi polokalamu

ʻElima mauʻano hana no ka hoʻoukaʻana i nā polokalamu polokalamu no Hewlett-Packard - e nānā iā lākou.

Hanana 1: Pae Paena HP

ʻO kaʻoluʻolu kūpono no nā poʻe hoʻohanaʻole i ka hilinaʻi i ko lākou mau mana,ʻo ia ke kiʻiʻana i ka pūnaewele pūnaewele mai ka pūnaewele luna pūnaewele o ka hui. Ponoʻoe e hana e like me kēia algorithm:

E hele i ka pūnaewele kākoʻo HP

  1. E wehe i ka waiwai, a laila e hoʻohana i ka koho "Kākoʻo", a eia hou - "Huli a kōkua".
  2. ʻO kā mākou polokalamu i kēia manawa no ka papa o nā mea paʻi, a pēlā ma kaʻaoʻao e hiki mai ana, e kaomi i ke pihi me ka inoa kūpono.
  3. ʻO ka hopena hou e hoʻohana i ka huli. E huli i kēia palaka a kāpili i ka inoa o ke kiʻi āu e makemake ai i nā hoʻokele - LaserJet M1536dnf MFP - a laila kaomi "Add".
  4. E kākoʻoʻia kaʻaoʻao kākoʻo no ka MFP i'ōleloʻia. E hoʻomaka, e koho i ka'ōnaehana o ka pūnaehana hana a me kona bitness - hiki iāʻoe ke hana i kēia me ka pāomi "Hiki".
  5. I kēia manawa, hiki iāʻoe ke hele i ka hoʻoihoʻana i nā hoʻokele -ʻo ka pūnaewele pūnaewele aia ma lalo o kaʻaoʻao. E kohoʻia ka koho kūpono loa "Nui". E heluhelu i nā kiko'ī hoʻopili, a laila e kaomi "Download".

Ma hope o ka pauʻana o ka download, e holo i ka mea hoʻolālā a hoʻokomo i ka mea hoʻokele, ma hope o nā kuhikuhi o ka noi.

Hanana 2: HP Driver Updater

ʻO ka māmāʻoi loa o ka papahana mua,ʻo ia ke hoʻohanaʻana i ka polokalamu kōkua HP Support Assistant, i hoʻolālāʻia no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele.

Hoʻouka i ka HP updater mai ka pūnaewele luna.

  1. Ma kaʻaoʻao e hoʻohana ana i ka loulou i luna nei, e huli a kaomi "Download Hoʻolaha Kokua HP".
  2. E hoʻouka i ke kikowaena i ka kamepiula, a laila e holo. I ka wā e hoʻokomoʻia e ponoʻoe eʻae i kaʻaelike, akā inā hanaʻoleʻia ka hana.
  3. E weheʻia ke kōkuaʻo Caliper i ka hopena o ke kauʻana. E hoʻomaka i ka huliʻana i nā hōʻailona ma ke kaomiʻana i kahi koho pono ma ka puka polokalamu nui.


    Ponoʻoe e kali ma kahi liuliu e hui pū ka papahana i nā kikowaena a loaʻa nāʻano hou o ka pūnaewele no nā mea i hoʻomaopopoʻia.

  4. Ma hope o kekahi manawa, e pau ka hopena, a laila e hoʻi i ka puka noi nui. I kēia manawa, ponoʻoe eʻike i ka MFP i manaʻoʻia i loko o ka papa inoa mea hoʻohana a hoʻohana i ke pihi "Nā hola hou".
  5. E hōʻike i ka polokalamu āu e makemake ai e hoʻokomo a hoʻomaka i ke kaʻina hana ma ke kaomiʻana i ke pihi "E nānā a hoʻokomo".

I kēia manawa, ponoʻoe e kali no ka noi e hoʻokomo i nā mea iʻikeʻia.

KaʻOihana 3: Ka poʻe pahuhopuʻokoʻa

Hiki iāʻoe ke hoʻouka i ka mea hoʻokele a me nā mea hana'ē aʻe - aia kahi papa'ōpili pūnaewele. ʻO kekahi o kona kūlana maikaʻi loaʻo DriverPack Solution - uaʻikeʻia kēia noi no ka maʻalahi o ka hoʻohanaʻana, kahi kumu nui o nā mea hana a me ka heleʻana o ka'ōlelo Lūkini.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele ma o kahi noiʻokoʻa

Inā no kekahi kumu e kūʻole ai kēia pane iāʻoe, hiki iāʻoe ke hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me ke koena i loko o kēia mea.

Heluhelu hou: Hoʻopuka pūnaewele

Ka Papa Hana 4: Nānā Mea UKU

ʻO kēlā me kēia'ōkuhi i pili i kahi kamepiula he meaʻike hiʻona likeʻole,ʻokoʻa ke ID i hiki ke hoʻohanaʻia no ka loaʻaʻana o nā hoʻokele. Hāʻawi mākou i ka hōʻailona o kā mākou polokalamu o kēia lā:

ʻO ka USBPRINT HEWLETT-PACKARDHP_LA8B57

Ma kēia inoa, hiki iāʻoe ke loaʻa nā hua'ōlelo software hou ma nā kahua kūikawā. Ma ke alakaʻi i ka hoʻohanaʻana i kēiaʻano eʻikeʻoe i nā kiko'ī o ke kaʻina hana a me ka papa inoa o nā kumu kūpono no kēia kumuhana.

Kaʻohi: Hoʻonohoʻana i nā Pōʻemi me kahi ID

Ka Papa 5: Mana Mea Mea

Mea hoʻohana Windows "Mana Mea Mea" e mālama i nā mea hana i loko o kāna kikowaena a me ka hikiʻana ke hoʻokuʻu i nā hoʻokele. E hoʻopoina paha nā mea he nui aʻaʻohe paha e noʻonoʻo i ke ola o iaʻano hana, no laila ua hoʻomākaukau nā mea kākau iā mākou i nā'ōlelo kiko'ī no ka hoʻohanaʻana "Mana Mea Mea" e hoʻouka i ka lako polokalamu.

Kaʻohi: Hoʻopiha i nā mea lako polokalamu pūnaewele

Ka Hopena

Ua nānā mākou i nā koho ākea āpau o ka hoʻonohonohoʻana i nā pilo no ka HP LaserJet M1536dnf MFP MFP. ʻO ka mea i ho'ākāka muaʻia eʻoi loa aku ka hilinaʻi, no laila, makemakeʻia eʻimi i kahi koena wale nō ma hope loa.