Hoʻohui i kahi kiʻi i kahi papa i loko o Microsoft Word


ʻO ka noʻonoʻoʻole a me ka nānāʻole o kekahi poʻe hoʻohana e hiki ke alakaʻi i kaʻoiaʻiʻo e poinaʻia ka hua'ōlelo o ka pūnaewele Windows XP. Hoʻohālua kēia i ka wā haʻalele o kaʻaha no ka hoʻokuʻu houʻana i ka pūnaewele a me ka liloʻana o nā palapala waiwai i hoʻohanaʻia ma ka hana.

Manaʻo hōʻoiaʻo Windows XP

ʻO ka mea mua, e nānā i kahi hikiʻole ke "ho'ōla" i nā hua'ōlelo i Win XP. Mai ho'āʻo e holoi i ka waihona SAM me kaʻike pūnaewele. Hiki paha kēia i ka lilo o kekahiʻike ma nā pūnaewele o ka mea hoʻohana. ʻAʻole ia i'ōleloʻia e hoʻohana i keʻano me ka hoʻololi o ka laina loina o ka laina logon.scr (hoʻomaka i ka leʻaleʻa ma ka puka makani). ʻO nā hana, ka meaʻoi loa, e hōʻole i ka pūnaewele o ka hana.

Pehea e hoʻihoʻi ai i kahi hua'ōlelo? ʻO kaʻoiaʻiʻo, ua nui nāʻano kūpono, mai ka hoʻololiʻana i ka hua'ōlelo me ka hoʻohana pūʻana i ka pūnaewele Pule e hoʻohana i nā polokalamu'ē aʻe.

Kulekele ERD

ʻO ka ERD Commander he pae e holo ana mai kahi kāpili kākāka a kāleka flash a hoʻokomo i nā lako hana ponoʻole, e like me ka mea hoʻopuka paena'ōlelo hoʻohana.

  1. Hoʻomākaukauʻana i kahi kāleka kaʻa.

    Pehea e hana ai i kahi pūnaewele kelepila pūkole me ERD Commander, i ho'ākākaʻia ma kēiaʻatikala, ma laila eʻikeʻoe i kahi loulou e kiʻi i ka hoʻoili.

  2. A laila, ponoʻoe e hoomanaʻo hou i ka mīkini a hoʻololi i ka order order i ka BIOS i mea e lilo ai ka mea mua i kā mākou pūnaewele hiki i ka kiʻi i hoʻopaʻaʻia ma luna.

    E heluhelu hou: Hoʻonohonoho i ka BIOS e kāleka mai kahi'ōpili pūnaewele

  3. Ma hope o ka hoʻounaʻana i nā pua e koho iā Windows XP i ka papa inoa o nā pūnaehana hoʻonohonoho i hoʻonohonohoʻia a kaomi ENTER.

  4. E ponoʻoe e koho i kā mākou pūnaewele i hoʻokomoʻia ma ka'ōpae a kaomi Ok.

  5. E hoʻokomo koke ke kumu honua, a laila e ponoʻoe e kaomi i ke pihi "E hoʻomaka"hele i ka mahele "Nā Mea Hana Pūnaewele" ae koho i ka pono "Lulu".

  6. ʻO ka puka puka mua o ka waihona pono kahi i loaʻa nāʻike e hiki ai i ka Wizard ke kōkua iāʻoe e hoʻololi i kāu hua'ōlelo i poinaʻole no kekahi pūnaewele. Kaomi maʻaneʻi "'Aʻe".

  7. A laila koho i ka mea hoʻohana ma ka list drop-down, e pālua i ka hua'ōlelo hou a kaomi hou "'Aʻe".

  8. Pana "Pau" ae hoʻomaka hou i ke kamepiula (CTRL + ALT + DEL). Mai poina i ka hoʻihoʻiʻana i ka hoʻonohonoho pipi i kona kūlana mua.

Pūnaewele Luna

Ma Windows XP, aia kekahi mea hoʻohana i hoʻokomoʻia i ka wā o ka hoʻokomoʻana o ke kikowaena. ʻO ka meaʻole, ua kapaʻia ka inoaʻo "Luna Hoʻoponopono" a ua kokoke ka palena palenaʻole. Ināʻoe e komo i kēia helu, hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka hua'ōlelo no kekahi mea hoʻohana.

  1. Pono mua eʻikeʻoe i kēia helu, no ka mea, ma keʻano maʻamauʻaʻole hōʻikeʻia ma ka pukapihi punahele.

    Ua hanaʻia e like me kēia: ke kau nei mākou i nā kī CTRL + ALT a me ka pālua KAHU. Ma hope iho, eʻike mākou i kekahi kiʻi'ē aʻe me ka hiki ke komo i kahi inoa inoa. Komo mākou "Luna" i ke kahua "Mea hoʻohana", inā makemake, e kākau i kahi hua'ōlelo (e keleponaʻole) a hoʻokomo i ka Windows.

    E nānā hoʻi: pehea e hoʻokuʻu ai i ka'ōlelo'ōlelo o ka pūnaekaha Pule i Windows XP

  2. Ma o ka papa kuhikuhi "E hoʻomaka" hele i "Pae Mana Mana".

  3. Maʻaneʻi, koho mākou i kahiʻano "Pūʻulu Pūnaewele".

  4. A laila, koho i kāu moʻokāki.

  5. Ma ka puka aʻe e hiki ai iā mākou ke loaʻa iʻelua mau koho: holoi a hoʻololi i ka hua'ōlelo. He mea maʻalahi ke hoʻohanaʻana i ka papa hanaʻelua, no ka mea, ināʻoe e holoi, e nalowale mākou i nā mea i hoʻopiliʻia i nā kikowaena a me nā waihona.

  6. E komo i ka hua'ōlelo hou, e hoʻokumu, e hana i kahi hōʻailona a pēhi i ke pihi i hōʻikeʻia ma ka pakuhi.

Hana, ua hoʻololi mākou i ka hua'ōlelo, i kēia manawa hiki iāʻoe ke komo i loko o ka pūnaewele ma lalo o kāu moʻokāki.

Ka Hopena

E lawe i ke kuleana no ka mālamaʻana i kāu hua'ōlelo i ka mea hiki loa, mai hoʻopaʻaʻoe ma ka māmā pilikia e mālama nei i kēia hua'ōlelo. No ia mau kumu,ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohanaʻana i ka pūnaewele lawe laweʻia a iʻole ke ao, e like me Yandex Disk.

E hoʻomau mau i "nā hua e hoʻi ai" ma o ka hoʻokumuʻana i nā pahu hakahaka a iʻole nā'ōkuhi kiʻi no ka hoʻouka a weheʻana i ke kikowaena.