E hoʻokuʻu i nā kumu o "Brakes" PC ma hope o ka hoʻokumuʻana i Windows 10

Ma ka pinepine i ka pūnaewele pūnaewele punihana VKontakte, hoʻohana nā mea hoʻohana i nā pilikino e pili ana me ke pāʻaniʻana i nā leka uila. A laila, e kamaʻilio mākou e pili ana i nāʻano kūpono a pau e pili ana i ka hoʻoholoʻana i kahi kūlana me kahi kuhi ma lalo o ke code 3, a hāʻawi pū kekahi mau manaʻo.

Kuhi hewa i ka hōʻopiʻiʻana me VK code 3

I kēia lā, hiki i ka hiki keʻike i nā wikiō ma ka pūnaewele ma VK. I ka hihia 3, ua'ōleloʻia e hoʻomaka koke i ka diagnostics e like me nā kuhikuhi.

E nānā pūʻia: No ka ho'āʻoʻana i nā pilikia me ka pāʻani wikiō VK

Eʻoluʻolu e hoʻoholoʻia kēiaʻatikala no nā polokalamu pūnaewele pūnaewele kūpono a pau.

E nānā hoʻi:
Google chrome
ʻOpera
Yandex Pūnaewele
Mozilla Firefox

Hanana 1: Hōʻoia Pūnaewele Pūnaewele

Aia kekahi o nāʻenehana i hoʻohanaʻia i kekahi manawa o ka manawa i lilo kona pono, a pili pololei i kahi pūnaewele pūnaewele. Ma muli o ka mea i'ōleloʻia ma luna nei, hiki i ka hoʻoholoʻana e pono e hoʻouka houʻia nā papahana a pau no ka heʻenaluʻana i ka'eneke i kahi manawa kūpono.

E hoʻopili i kēia pilikia, e hoʻolohe i ka hiki ke nānā i ka pono o ka pūnaewele o ka pūnaewele pūnaewele, me ka hoʻohanaʻana i kekahi o nā loulou kūikawā ma muli o kaʻano o ka polokalamu kele pūnaewele.

Google Chrome:

chrome: // help

Yandex Pūnaewele:

polokalamu kele pūnaewele: // help

E heluhelu hou: Pehea e hoʻololi ai i ka polokalamu kele pūnaewele Chrome, Opera, Yandex Pūnaewele, Mozilla Firefox

Hanana 2: Hoʻopilikia i ka Adobe Flash Player

E like me kouʻike, kokoke i nāʻenehana multimedia i ka Pūnaewele pili i ka polokalamu Adobe Flash Player. Ma muli o kēia hiʻohiʻona, makemakeʻia e mālama i kēia kumukūʻai ma keʻano hana ma lalo o kekahiʻano.

E nānā pū hoʻi:ʻO nā pilikia nui Adobe Flash Player

Ināʻaʻoleʻoe i hōʻano hou i ka Flash Player no ka wā lōʻihi aʻaʻole i hoʻokomo i ka Flash Player iāʻoe, ponoʻoe e hana i kēia me ka hoʻohanaʻana i nā kuhikuhi.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻouka ai i Flash Player

Loaʻa i kēlā me kēia pūnaewele pūnaewele pūnaewele i hoʻolakoʻia me ka Flash Player, akā, ua kaupalenaʻia kaʻaoʻao i hoʻopauʻia a ma nāʻano he nui e ho'āla i nā hemahema.

Māhele 3: Hoʻopuka Pūnaewele Pūnaewele

Ma hope o ka hoʻomaikaʻiʻana i ka polokalamu kele pūnaewele, a me ka hoʻoukaʻana a me ka hoʻohuli i ka Adobe Flash Player, inā mau ka pilikia me ka hewa ma lalo o ke code 3, ua'ōleloʻia e pālua-nānā i kahi kūlana o ka pūnaewele pūnaewele. Hanaʻia kēia ma nāʻano likeʻole e pili ana i ka papahana i hoʻohanaʻia.

  1. Ma nā polokalamu hou loa o Google Chrome, ua kāohi nā mea hoʻolālā i kaʻaoʻao me nā plug-ins, kahi hikiʻole ke hoʻopauʻia ka Flash Player.
  2. I ka hoʻohanaʻana iā Yandex Pūnaewele, e hoʻokomo i kahi kiko'ī kūikawā ma ka pākuhi helu.
  3. polokalamu kele pūnaewele: // plugins

  4. Ma kaʻaoʻao e wehe ana, e huli i kahi. "Adobe Flash Player"a inā i loko o kahi noho paʻa, pākuhi "Hoʻonā".
  5. Ma ka Opera e ponoʻoe e hele "Papa", e hoʻololi i kaʻaoʻao "Pae"e huli i ka papa me nā palena "Flash" ae hoʻonoho i kahi koho i kēlā mea "Hāʻawi i nā pūnaewele e holo i ka flash".
  6. Inā hoʻohanaʻoe i Mozilla Firefox, a laila, e like me ka hihia o Chrome,ʻaʻole ponoʻoe e hoʻokomo i nā mea likeʻole.

Inā pilikiaʻoe e noʻonoʻo i nā'ōlelo i hōʻikeʻia, e heluhelu i nāʻatikala ma ka pūnaewele pūnaewele.

E heluhelu hou: Pehea e hiki ai i Flash Player ma Chrome,ʻOpera, Yandex Pūnaewele, Mozilla Firefox

Ka Papa Hana 4: Hoʻopiʻi i ka hoʻoikaika wikiwiki

Ma muli o kaʻike pono o kēlā me kēia pūnaewele i kahi'ōnaehana hoʻonohonoho pono i kūkuluʻia, pono ke hoʻopauʻia inā loaʻa nā hewa. Hoʻopauʻia kēia ma ka hoʻopauʻana i ka mea kūikawā. "Hoʻoponopono wikiwiki"i loko o nāʻokoʻaʻokoʻa o ka polokalamu kele pūnaewele, ma muli o konaʻano.

  1. Ke hoʻohanaʻiaʻo Google Chrome, e hele i ka paukū "Papa", wehe i ka papa kuhikuhi kiʻekiʻe "Kūlana"e huli i kahi "E hoʻohana i ka holomua hardware (inā loaʻa)" ae hoʻohuli.
  2. Inā hoʻohanaʻoe iā Yandex. Pūnaewele, a laila hele i "Papa", e hoʻonui i nā koho i kohoʻia a ma ka māhele "Pūnaha" e wehe i ka pahu ma kahi kokoke i ka mea kuleana no ka hoʻoikaika wikiwiki.
  3. Ma ka pūnaewele Opera, e wehe i kaʻaoʻao me nāʻaoʻao, ma lalo o ka piko "Hōʻike i nā hoʻonohonoho kūikawā", ma ka papa koho kele i kaʻaoʻao Pūnaewele a ma ka'āpana "Pūnaha" hoʻopau i ka mea e pili ana.
  4. Ma Mozilla Firefox, wehe "Papa"kele i kaʻaoʻao "Eia hou" a ma ka papa inoa "Nānā pae" wehe i kahi mea "Inā hiki, hoʻohana i ka holomua hardware".

Ināʻoe i hana i nā mea a pau, a laila, nalowale ka pilikia me ka hapa 3.

Papa 5: E hoʻomaʻemaʻe i kāu pūnaewele pūnaewele

Ma keʻano heʻokoʻa hou aʻe, ma hope o ka hoʻokōʻana o kēlā me kēia o nā manaʻo i hōʻikeʻia, ponoʻoe e hoʻomaʻemaʻe i ka polokalamu kelepona mai nā'āpana i hōʻiliʻiliʻia. Hiki iāʻoe ke hana i kēia me nā kuhikuhi kūikawā.

E heluhelu hou aku: Pehea e hoʻopau ai i kahi hūnā ma Yandex Pūnaewele, Google Chrome, Opera, Mazile Firefox

Ma waho aʻe o kēia, pono e hoʻi hou i ka polokalamu i hoʻohanaʻia, akā ināʻo ka weheʻana i kahi aniani a me ka hanaʻana i nā kauʻoihana'ē aʻe,ʻaʻole i lawe mai i ka hopena maikaʻi.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻouka hou ai i Chrome,ʻOpera, Mozilla Firefox, Yandex Pūnaewele

ʻO kēia kahi nāʻano a pau no ka hoʻoholoʻana i nā hewa me ka helu 3 ma ka hopena VKontakte. ʻO nā mea maikaʻi loa!