Pehea e hoʻopiʻi ai i ka hui VKontakte


ʻO Internet Explorer kahi polokalamu i hoʻolālāʻia e Microsoft no ka hoʻohanaʻana i nā pūnaehana lawelawe o Windows, Mac OS, a me UNIX. IE, me ka hōʻailona o nā pūnaewele pūnaewele, e hana i nā mea'ē aʻe i ka'ōnaehana hana, me ka hoʻokumu houʻana o OS.

IE 9 i ka Windows XP

Ua hoʻokumuʻia ka Internet Explorer Ninth Version no ka laweʻana mai i nā mea hou i ka hoʻolālā pūnaewele, ua hoʻokomoʻo SVG i kākoʻo, kūkuluʻia i loko o ka HTML 5 mau ho'āʻo hoʻokolohua a ua hoʻokomoʻia ka pihi pūnaewele no nā kiʻi kiʻi Direct2D. Aia ia i ka koho hope loa e pili ana ka pilikia o ka hikiʻole o Internet Explorer 9 a me Windows XP.

Hoʻohanaʻo XP i nā mea hoʻokahe kiʻi no nā kākiō vidiyo ke kūʻole i ka Direct2D API. He hikiʻole ke hana, no lailaʻaʻole i hoʻokuʻuʻiaʻo IE 9 no Win XP. Mai ka papa i luna nei mākou e unuhi i kahi hopena maikaʻi: hikiʻole ke hoʻokomo i kaʻaoʻaoʻeiwa o kēia pūnaewele ma Windows XP. ʻOiai inā ma kahi hana mana e holomua aiʻoe,ʻaʻole e hana maʻamau aʻaʻole paha e hōʻole e hoʻomaka i nā mea a pau.

Ka Hopena

E like me kā mākou i'ōlelo mua ai,ʻaʻole i manaʻoʻiaʻo IE 9 no XP, akā, aia nā "mea hanahana" nāna e hāʻawi i nā māhele "hoʻopaʻa" no ka hoʻokomoʻana ma kēia OS. Ma ka hihiaʻole e hoʻouka aiʻole e hoʻouka i kēlā mau pahu, he hoax kēia. E hoʻomanaʻo i kēlā meaʻikeʻole e hōʻike i nāʻaoʻao ma ka pūnaewele, akā e komo pū nō hoʻi i ka hana o ka pūnaewele, a pēlā, hiki i kahi puʻukena hoʻolaha paʻakikīʻole ke alakaʻi i nā hanaʻinoʻino, e like me ka makeʻana o ka pono. No laila, e hoʻohana i kāu mea (IE 8) aiʻole e hoʻololi i kahi OS hou aku.