PassMark MonitorTest 3.2.1005


Ke kono hou aku nei au iāʻoe e hoʻomau i kāu iho ma ka mea kupaianaha o ka polokalamu Photoshop.
I kēia lā i loko o kā mākou haʻawina, eʻimi ana mākou i kekahi kumuʻokoʻa'ē aʻe e hoʻololi i kā mākou kiʻi i kekahi mea kūʻokoʻa a nani.

E kamaʻilio mākou meʻoe e pili ana i keʻano o ka kohoʻana o hoʻokahi leka i kēia polokalamu.

I kekahi manawa i loko o ke kaʻina hoʻoponopono, pono e hoʻoikaika i kahi mea i loko o ke kiʻi. E ho'āʻo mākou e hana i kēia meʻoe.

Nāʻaoʻao nui

I mea e holomua ai kā mākou papa hana,ʻo ka mea mua loa,ʻo ia ke hoʻomaʻamaʻaʻana i ka māhele'ōlelo.

No ke kuhikuhiʻana i hoʻokahi lanu, ponoʻoe e hoʻohana i nā mea hana e like me "Wahi Ranina".

Ma kēia haʻawina, e hoʻohana mākou i Photoshop CS6 no ka hoʻoponoponoʻana. Lawe mākou i ka version Russian, nona ka nui o nāʻano likeʻole mai nā pūnaewele pūnaewele mua.

Aia kekahi mea hana'ē aʻe e halihali nui ana i keʻano o ka "Range Range", kona inoa "Makuka makamae".

Hoʻomaopopo mākou ua hoʻohanaʻia kēia koho ma ka laina mua o Photoshop, no lailaʻaʻohe mea huna i kēlā manawa i kēia manawa, ua hoʻokuʻu nā mea hoʻolaha i nā mea hana a me nāʻoihana'ē aʻe i ka mākeke polokalamu. No laila, no kēia mau kumu,ʻaʻole mākou e hoʻohana i ka mākia magic i kēia haʻawina.

Pehea e hōʻoia i kahi leka

I mea e hoʻoikaika ai "Wahi Ranina"ʻo ka mea mua mākou a wehe i ka māhele "Hōʻike" (e nānā i ka hoʻolele kiʻi ma luna), e waiho ana ma ka papahana meahanaʻoi loa o ka polokalamu Photoshop.

Keʻikeʻoe i ka papa kuhikuhi, pono mākou e koho i ka laina me ka pahu hana i luna. ʻOiai ua hiki ke hoʻokomoʻia o nā hiʻohiʻona a lilo i mea paʻakikī a me ka weliweli, akā,ʻo ka paʻakikī, ināʻoe e nānā pono aʻe,ʻaʻole kēiaʻano hana i kūlike.

Ma ka papa inoa mākou eʻimi ai "Koho"kahi e hiki ai ke hoʻonohonoho i ka laulā, a ua māheleʻia iʻelua mauʻano: ka papa hana maʻamau o ka hoʻokumu i hoʻopaʻaʻia aiʻole nāʻano leka like likeʻole, i loaʻa mai ke kumu o kā mākou hoʻoponoponoʻana iā ia iho.

Kūlana kūlana "Ma nā hōʻailona", eia keʻano o kēia manawa hiki iāʻoe ke hana i kekahi a iʻole keʻano o nā kala mai ke kiʻi i hoʻoponoponoʻia.

No ke kohoʻana iʻelua mau'āpana me nāʻanoʻeleʻele like, ponoʻoe e kaomi wale i kahi mahele o ka kiʻi. Ma hope o ka hanaʻiaʻana, hoʻolālā pono ka polokalamu Photoshop i nā mea like a me nā pika ma kaʻaoʻao o kā mākou kiʻi i hōʻikeʻia.

He mea nui eʻike i kaʻaoʻao ma lalo o ka puka makani me nāʻano o keʻano o nā lelo eʻike aiʻoe i keʻano o ka'ōmua o kā mākou kiʻi, i ka nānā muaʻana i kaʻeleʻele loa.

E hoʻomaopopo i nāʻili a mākou i hōʻike ai i piha, e lilo keʻokeʻo, aʻaʻole mākou i hoʻopā aku, pēlā nō e lilo ai he anianiʻeleʻele.

ʻO ka hoʻolālāʻana o keʻano o nā lelo e pili ana i ka hana o ka pipette,ʻekolu mauʻano i loko o ka puka like me nāʻano, akā mai konaʻaoʻao'ākau.

E hoʻomanaʻo ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka pipette ma ke kele i kohoʻia ma ke kiʻi, koho koho ka papahana i nā pika i loko o kahi kiʻi e like me ka pūʻulu likeʻole, a me nā aka eʻeleʻele iki paha aiʻole heʻano māmā.

No ka hoʻonohonohoʻana i ka pae kiʻekiʻe, e hoʻohana i ka koho "Ho'āla" i ka hoʻoponoponoʻana. Ke hoʻoneʻe neiʻoe i ka slider ma kahi kuhikuhi i makemakeʻia i keʻano maʻamau.

ʻO ke kiʻekiʻe o kēia koina, e hoʻonuiʻia kaʻona o ke kala i kohoʻia i ke kiʻi.
Ma hope o ke kaomiʻana i kahi pihi Ok, eʻikeʻia kahi koho ma ka kiʻi, e uhi ana i nā aka i kohoʻia.

Me kaʻike e pili ana wau iāʻoe, e hiki iāʻoe ke hōʻolo koke i ke kikowaena "Punana Range".