100 ISO ma kahi pahu lele - he pahu kukui pinepine pinepine me Windows 8.1, 8 a 7, XP a me kekahi mea'ē aʻe

Ma nā'ōlelo i haʻi muaʻia, ua kākau wau i ka hanaʻana i kahi polokalamu uila multiboot ma o ka hoʻohanaʻana i WinSetupFromUSB - ma ke ala kūpono a maʻalahi, akā, aia kekahi mau palena: no ka mea,ʻaʻole hiki iāʻoe ke kākau like i nā kiʻi hoʻolālā o Windows 8.1 a me Windows 7 i kahi leka uila USB. A iʻole, e like paha meʻelua mau lāʻehiku. Eia kekahi, ua palena ka helu o nā kiʻi i hoʻopaʻaʻia: hoʻokahi no kēlā me kēiaʻano.

Ma loko o kēia alakaʻi, e wehewehe au i kekahiʻano'ē aʻe e hana ai i kahi pūlaʻi flash multi-boot, kahi i nele i nā pōʻino i hōʻikeʻia. No kēia e hoʻohana mākou i Easy2Boot (ʻaʻole e pilikia me ka polokalamu EasyBoot i ukuʻia mai nā mea hana o UltraISO) me ka RMPrepUSB. Hiki i kekahi poʻe keʻimi i keʻano o ka maʻalahi, akā i kaʻoi aku,ʻoi aku ka maʻalahi ma mua o kekahi, e hahai wale i nā kuhikuhi a eʻoluʻoluʻoe i kēia manawa kūpono e hana i nā pūnaewele flash nui.

E nānā pūʻia: Kelepila pūnaeweleʻo Bootable - nā polokalamu maikaʻi loa e hana, Hoʻonuiʻia ka polokalamu mai ISO a me OS a me nā pono hana ma Sardu

Kahi e kiʻi ai i nā papahana a me nā faila e pono ai

Ua nānāʻia nā leka i hala e VirusTotal, nā mea maʻemaʻe, koe keʻano o nā mea weliweli (e likeʻole me) i Easy2Boot, e pili ana i ka hoʻokōʻana o nā hana hoʻokumu o ISO.

Pono mākou i RMPrepUSB, lawe maanei //www.rmprepusb.com/documents/rmprepusb-beta-versions (hiki ke loaʻa ka pae ma kahi manawa), e kiʻi i nā loulou kokoke i ka hopena o kaʻaoʻao, lawe au i ke kikowaena RMPrepUSB_Portable,ʻo ia hoʻi,ʻaʻole ka mea i hoʻokomoʻia. Ke hana nei nā mea a pau.

Ponoʻoe e mālama i kahi waihona me nā hua'ōlelo Easy2Boot. Hoʻoiʻi maʻaneʻi: //www.easy2boot.com/download/

Ke hoʻokumuʻana i kahi pū puhi lele ma o Easy2Boot

Unpack (inā hiki ke heluhelu) a iʻole e hoʻouka i RMPrepUSB a holo i kahi. Makemakeʻo Easy2Boot e wehe. Ke hoʻohui nei ka leka uila, koʻu manaolana.

  1. Ma RMPrepUSB, e koho i ka pahu "Mai nīnau i nā nīnau" (ʻAʻole hoʻohanaʻia e kekahi mea)
  2. Nui (Māhele Pīpili) - MAX, hōʻailona nui - kekahi
  3. Nā koho Bootloader (Kō koho Bootloader) - Win PE v2
  4. Nā pūnaewele a me nā koho (Filesystem and Overrides) - FAT32 + Boot e like me HDD a iʻole NTFS + Boot e like me HDD. Kākoʻoʻiaʻo FAT32 e kahi nui o nā pūnaehana hana, akā,ʻaʻole e hana me nā pūnaewele iʻoi aku i ka 4 GB.
  5. E hōʻoia i ka mea "Kōnae kope pūnaewele mai ka waihona ma lalo nei" (nā kope o ka pūnaewele OS mai kēia wahi), e kuhikuhi i ke ala i ka waihona pūnaewele me Easy2Boot, e pane i ka "ʻAʻole" i ka noi e hōʻike.
  6. E kaomi i "hoʻomākaukau Disk" (e hoʻopauʻia nāʻikepili mai ka'ōpana flash) a kali.
  7. Kaomi i ke pihi "Install grub4dos", e pane i ka "No" i kahi noi no PBR a MBR paha.

Mai haʻalele i ka RMPrepUSB, ponoʻoe i ka polokalamu (inā ua heleʻoe i waho he maikaʻi). E wehe i nā mea o ka pūnaewele ma ka mea huli (aiʻole kekahi mea hoʻohana pūnaewele) a hele i ka waihona _ISO, ma lailaʻoe eʻike ai i ka hanana waihona waihona:

Nānā: ma ka waihona ʻikeʻoe i nā palapala ma ka'ōlelo Pelekania i ka hoʻoponoponoʻana i ka papa inoa, ka'ōnika a me nā hiʻohiʻona'ē aʻe.

ʻO ka hana hou i ka hoʻomohuʻana i kahi pūnaewele lele nui he hoʻololi i nā kiʻi ISO pono a pau i nā poʻomanaʻo pono (hiki iāʻoe ke hoʻohana i kekahi mau kiʻi no hoʻokahi OS), e like me:

  • ʻO Windows XP - i ka _ISO / Windows / XP
  • Windows 8 a 8.1 - ma ka _ISO / Windows / WIN8
  • ʻO'Anitirus ISO - ma ISIS / polokalamu

A pela aku, ma ka helu a me ka inoa inoa. Hiki iāʻoe ke waiho i nā kiʻi ma ke kumu o ka waihona _ISO, ma kēia hōʻike, e hōʻikeʻia lākou i ka papa inoa nui ma ka hoʻoukaʻana mai kahi kāleka USB.

Ma hope o ka hoʻoiliʻiaʻana o nā kiʻi kūpono i ka leka uila USB, e kaomi iā Ctrl + F2 ma RMPrepUSB a iʻole e koho i Keahi - E Hana i nā Pūnaewele a pau i ka'Oke Contiguous in the menu. Ke holo ka hana, ua makaukau ka māmā lepe, a ua hiki iāʻoe ke holo mai ia mea, aiʻole e paʻi i F11 e ho'āʻo iā QEMU.

E ho'āʻo ana e hoʻokumu i kahi polokalamu mākui lahilahi me ka Windows 8.1 nui, a me ka manawa hoʻokahi 7 a me XP

Ka hoʻoponoponoʻana i ka kuhi pūnaewele hōʻailona ma ka pukaʻana mai kā USB HDD a iʻole Easy2Boot flash drive

ʻO kēia hoʻohui i nā'ōlelo i hoʻomākaukauʻia e ka mea heluhelu ma lalo o ka inoaʻo Tiger333 (hiki ke loaʻa i kona mau kumu'ē aʻe i nā manaʻo ma lalo), no lailaʻo ia e mahalo nui ai.

I ka hoʻoukaʻana i nā kiʻi Windows ma o Easy2Boot, hoʻopuka pinepine ka mea hoʻolālā i kahi kuhi e pili ana i ka hikiʻole o ka mea leka uila. Ma lalo iho nei ka mea e hoʻoponopono ai.

Makemakeʻoe:

  1. ʻO kahi'ōpana lele o ka nui (makemakeʻoe i kahi pūnaewele).
  2. RMPrepUSB_Portable.
  3. ʻO kāu pūnaewele USB-HDD a iʻole ke kiʻi pūnaewele USB me ka hoʻoukaʻana (hana) Easy2Boot.

No ka hanaʻana i kahi mea hoʻokele no kahi polokalamu kelepona Easy2Boot, hoʻomākaukau mākou i kahi kāleka pahu like me ka manawa e hoʻouka ai i Easy2Boot.

  1. Ma ka papahanaʻo RMPrepUSB e kāki i ka "Do not ask questions" (No User Prompts)
  2. Nui (Māhele Pōpili) - MAX, hōʻailona inoa - HELPER
  3. Nā koho Bootloader (Kō koho Bootloader) - Win PE v2
  4. Pūnae Pūnaewele a me nā koho (Filesystem and Overrides) - FAT32 + Boot e like me HDD
  5. E kaomi i "hoʻomākaukau Disk" (e hoʻopauʻia nāʻikepili mai ka'ōpana flash) a kali.
  6. Kaomi i ke pihi "Install grub4dos", e pane i ka "No" i kahi noi no PBR a MBR paha.
  7. E hele i kāu pūnaewele USB-HDD a iʻole ke kiʻi pūnaewele USB me Easy2Boot, e hele i ka _ISO docs USB USB FLASH DRIVE HELPER FILES. E kāpili i nā mea a pau mai kēia kōpena i ka'ōkuhi i hoʻomākaukauʻia.

Ua makaukau kāu polokalamu mākaʻi. I kēia manawa, ponoʻoe e "hoʻokomo" i ka polokalamu kele pūnaewele a me Easy2Boot.

Wehe i ka pūnaewele USB mai ke kamepiula (e hoʻokomo i ka USB-HDD a iʻole ke kiʻi pūnaewele USB me Easy2Boot, ke hoʻohuliʻia). E holo RMPrepUSB (inā paniʻia) a kaomi "e holo mai lalo o QEMU (F11)". I ka hoʻoholoʻana i Easy2Boot, e hoʻokomo i kāu pūnaewele flash USB i loko o kāu kamepiula a kali i kahi koho e hoʻouka.

Kūkā i ka puka QEMU, e hele i kāu pūnaewele USB-HDD a iʻole ke kiʻi USB me Easy2Boot a nānā i nā polokalamu AutoUnattend.xml a me Unattend.xml. Pono lākou e 100KB i kēlā me kēia, ināʻaʻole kēia he hihia, e hoʻoholo hou i ka hana kūkā (ua loaʻa iaʻu mai ke kolu o ka manawa). I kēia manawa, ua makaukau lākou e hana like a me nā pilikia me ka mea i nalowale ka mea e nalowale.

Pehea e hoʻohana ai i kahi leka uila USB? I ka manawa e hana koke ai i kēia hoʻopili, e hana wale kēia pūnaewele māmā me ka USB-HDD a iʻole Easy2Boot flash drive. ʻO ke hoʻohanaʻana i kahi leka uila USB he mea maʻalahi loa ia:

  1. I ka hoʻoholoʻana i Easy2Boot, e hoʻokomo i kāu pūnaewele flash USB i loko o kāu kamepiula a kali i kahi koho e hoʻouka.
  2. E koho i kekahi kiʻi Windows, a ma ka Easy2Boot "pehea e hoʻouka" ai, koho i ka koho .ISO, a laila e hahai i nā kuhikuhi e kau i ka OS.

Nā pilikia e hiki ke ala mai:

  1. Ke hāʻawi hou neiʻo Windows i kahi kuhi e pili ana i ka nele o kahi mea loiloi pūnaewele. Hopena: Ua hoʻokomoʻoe i kahi USB-HDD a iʻole ke kani pūnaewele USB i ka USB 3.0. Pehea e hoʻoponopono ai: hoʻohuli iā lākou i USB 2.0
  2. Ua hoʻomaka ka pākēiho ma ka nānā 1 2 3 a ua hoʻomau pinepineʻia,ʻaʻole i hoʻokomoʻo Easy2Boot. Hopena: Ua hoʻokomoʻoe i kahi kāpena USB ma mua a maiʻole mai ka pūnaewele USB-HDD a iʻole Easy2Boot USB. Pehea e hoʻoponopono ai: e hoʻohuli i ke kālepa kelepona USB i ka manawa e hoʻomaka aiʻo Easy2Boot e loading (ʻikeʻia nā hua'ōlelo mua).

Nā memo e pili ana i ka hoʻohana a me ka hoʻololiʻana i nā mīkini uila maha

  • Inā hōʻole pololei kekahi ISO, hoʻololi i ko lākou ākea i .isoask, ma kēia hihia, i ka hoʻomakaʻana o kēia ISO, hiki iāʻoe ke koho i nā koho likeʻole no ka hoʻomakaʻana mai ka menu kākā o ka pūnaewele flash USB aʻike i kahi kūpono.
  • I kēlā me kēia manawa, hiki iāʻoe ke hōʻano hou a iʻole e holoi i nā kiʻi kahiko mai kahi pūnaewele. Ma hope o kēlā, mai poinaʻoe e hoʻohana iā Ctrl + F2 (Make All Files on Drive Contiguous) i RMPrepUSB.
  • I ka manawa e hoʻokomo ai i ka Windows 7, Windows 8 aiʻole 8.1, e nīnauʻiaʻoe kahi kī e hoʻohana ai: hiki iāʻoe ke hoʻokomo iāʻoe iho, e hoʻohana i ka kī uila o Microsoft, aiʻole e hoʻokomoʻole me ka hoʻokomoʻoleʻana i ka kī (a laila e hoʻomanaʻo houʻoe). Ke kākau nei au i kēia leka i ka helu e ponoʻoleʻoe e kahaha i keʻano o ka menu,ʻaʻole i laila i ka manawa e hoʻokomo ai i ka Windows,ʻaʻohe mea nui ma laila.

Me nā'ōlelo kūikawā kūikawā o nā lako, pono e hele i kahi pūnaewele official o ka mea hoʻoponopono a heluhelu e pili ana i kahi e hoʻoponopono ai i nā pilikia kūpono - ua lawa nā mea. Hiki iāʻoe ke nīnau i nā nīnau i nā pane, e pane wau.