ISOburn 1.0.10.0


I mea e mālama pono ai i nā kiʻi ma nā CD a iʻole ke kiʻi DVD, pono e hoʻokomo muaʻoe i kahi papahana kūikawā ma kāu kamepiula. He kōkua nuiʻo ISOburn no kēia hana.

ISOburnʻo ia ka polokalamu lakoʻole e hiki ai iāʻoe ke puhi i nā kiʻi ISO i nāʻano likeʻole o nā pūnaewele laser.

Paipai mākou eʻike: Nā papahana'ē aʻe no ka puhiʻana i nā disc

Kū i ka kiʻi i kaʻili

E like me ka nui o nā polokalamu o kēiaʻano, e like paha, CDBurnerXP, ke papa ISO ISO e hiki iāʻoe ke kākau i nā kiʻi wale nō i ke kōpae, me kaʻole hiki ke hoʻohana i nāʻano'ē aʻe o ke ahi.

ʻO ka wikiwiki

Hiki i ka wikiwiki o ka paʻi kiʻiʻana i ka'eneke ke hāʻawi i ka hopena maikaʻi loa. Eia naʻe, ināʻaʻoleʻoe makemake e kali no ka hopena o ke kaʻina hana no ka wā lōʻihi, a laila hiki iāʻoe ke koho i ka wiki pūnaewele.

Nā kuhi iki

No ka hoʻomauʻana i ke kaʻina hana, ponoʻoe e hoʻomaopopo i ka pahu me ka diski, a me ke kiʻi kiʻi ISO, i kākauʻia i ka diski. Ma hope o kēlā, e mākaukau loa ka polokalamu e puhi.

Nā hopena o ISOburn:

1. ʻO keʻano maʻalahi me ka hoʻonohonoho loa o nā hoʻonohonoho;

2. Hana kūpono me ka hoʻopaʻaʻana i nā kiʻi ISO ma CD a iʻole DVD;

3. He kūʻokoʻa maoli ka polokalamu.

Nā mea kōkuaʻole o ISOburn:

1. Hāʻawi ka polokalamu iāʻoe e puhi i nā kiʻi ISO i kēia manawa, me ka hikiʻole ke hana muaʻia o nā waihona i kēia manawa ma kāu kamepiula;

2. ʻAʻole he kākoʻo no ka'ōlelo Lūkini.

Inā makemakeʻoe i kahi mea hana e hiki ai iāʻoe ke kākau i nā kiʻi ISO ma kahi kamepiula iʻole e hoʻokaumahaʻia me nā hoʻonohonoho ponoʻole, e hoʻohuli i kou manaʻo i ka program ISOburn. Inā, me ka hoʻonāʻana i ka ISO hoʻonaʻauao, ponoʻoe e kākau i nā faila, e hoʻohui i nā disame kākāka, holoi i kaʻike mai ka'ōpae aʻoi aku, a laila e nānāʻoe i kahi mau hanaʻoi aku, e like me ka polokalamu BurnAware.

Hoʻololi i ISOburn no ka mea

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Hōʻike ʻO ka infrarecorder Astroburn CDBurnerXP

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ISOburnʻo ia ka waihona pono a me ka ponoʻole me ke kōkua e hiki ai iāʻoe ke hoʻopaʻa i nā ISO-kiʻi ma nā diski puka o kēlā me kēiaʻano a me ka hōpili.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: RCPsoft
Kuhi: Free
Nui: 1 MB
'Ōlelo: English
Penei: 1.0.10.0