E hoʻoholo i ka pilikia me BSOD 0x000000f4 ma ka Windows 7


ʻO ka paleʻoluʻolu o ka make -ʻo ia kekahi o nā ala e hoʻomaopopo i ka mea hoʻohana e pili ana i nā hewa kūpono i ka'ōnaehana hana. ʻO nā pilikia, pinepine, he koi koke, no ka mea, hikiʻole ke hana hou me ka lolouila. Ma kēiaʻatikala e hāʻawi mākou i nā koho no ka hoʻopauʻana i nā kumu e alakaʻiʻia ai i BSOD me ka helu 0x000000f4.

Hoʻoponopono BSOD 0x000000f4

ʻO ka paʻakikī i kūkāʻia ma kēia mau kumuhana no nā kumuʻelua o ka honua. He mau hewa kēia i loko o ka waihona PC, ma ka RAM a me ka ROM (disks), a me ka hopena o ka pūnaewele. ʻO ka lua, pūnaewele, a me ke kumu, hiki ke hoʻokomo i nā hoʻokumu o kaʻoihana hewa a iʻole o OS.

Ma mua o kou hoʻomakaʻana e wehewehe a hoʻoholo i ka pilikia, e heluhelu i kaʻatikala, e hāʻawi ana i kaʻike e pili ana i nā hopena e pili ana i keʻano o nā pale polū a pehea e hoʻopauʻia ai. Mālama kēia i ka pono e hana i nā loiloi lōʻihi, a me ka paleʻana i keʻano o nā BSOD i ka wā e hiki mai ana.

E heluhelu hou aku: Ka pale uila ma ka kamepiula: ka mea e hana ai

Ke kumu 1: Hard Drive

Hiki i ka pūnaewele hoʻolako nā waihona a pau e pono ai no ka pūnaewele. Ināʻikeʻia ka'ilihaka maikaʻi ma ka'ōkuhi, a laila eʻikeʻia paha kaʻikepili kūpono i loko o lākou. No ka hoʻoholoʻana i ka hewa, ponoʻoe e nānā i ka diski, a laila, ma muli o nā hualoaʻa i loaʻa, e hoʻoholo i nā hana hou. Hiki paha i kēia hōʻano liʻiliʻi (me ka lilo o nāʻike a pau), a iʻole ke paniʻana o HDD a SSD paha me kekahi polokalamu hou.

Nāʻike hou aku:
Pehea e nānā ai i kahi kīpiki no nā poinoʻino
Nā hana hoʻopilikia a me nā lālāʻino ma ka diski māmā

ʻO ka lua kumu i pilikia i ka hana maʻamau o ka diski pūnaewele ka hoʻopiha i ka'ānai a iʻole nā ​​"pono ​​kūpono". Loaʻa ka pilikia ma ka liʻiliʻi o 10% o ka māhele kūʻokoʻa e mau ana i ka peʻa. Hiki iāʻoe ke hoʻoponopono i ke kūlana ma ka lawe limaʻana i nā mea kūponoʻole (he mau laulima multimedia nui paha aiʻole nā ​​papahana i hoʻohanaʻoleʻia) aiʻole ka'āpana e hoʻohana i nā polokalamu e like me CCleaner.

E heluhelu hou aku: holoi i kāu kamepiula mai ka'ōpala me ka mea hōʻiliʻili

Ke kumu 2: RAM

Mālamaʻo RAM i nāʻikepili i pono e hoʻololiʻia i ka hanaʻana o ka CPU. ʻO kā lākou pohō hiki ke alakaʻi i nā kuhi hewaʻole, e like me 0x000000f4. Loaʻa kēia ma muli o ka nalowale o ka hana o ka mana hoʻomanaʻo. ʻO ka hoʻoholo i ka pilikia e hoʻomaka me ka nānāʻana i ka RAM me ka hoʻohanaʻana i nā pono hana pūnaewele a iʻole nā ​​polokalamu kūikawā. Inā loaʻa nā hewa,ʻaʻole nā ​​koho'ē aʻe ma mua o ka hoʻololiʻana i ka module pilikia.

E heluhelu hou: Ke nānā iā RAM ma kahi kamepiula me Windows 7

NĀ Kuhikuhi 3: Hōʻuluʻulu Pūnaewele o OS

Hoʻolālāʻia nā mea kūpono e hoʻonui ai i ka palekana o ka pūnaewele a me nā noi, aiʻole e hana i kekahi mau hoʻoponopono (pā'ā) i ka code. ʻO nā pilikia e pili ana i nā hōʻailona e puka i loko o nā hihiaʻelua.

Hōʻuluʻulu kūwaho

Eia kekahi laʻana, ma hope o ka hoʻokauʻana i "Windows" i hala ka manawa i hala, ua hoʻokomoʻia nā mea hoʻokele a me nā polokalamu, a ua hoʻololi houʻia. Hiki paha i nā polokalamu pūnaewele hou ke paio me ka hoʻokomoʻiaʻana, e hāʻule ana i nā hāʻule. Hiki iāʻoe ke hoʻoponopono i ka pilikia ma nāʻanoʻelua: e hoʻihoʻi iā Windows i kahi mua a iʻole e hoʻopau hou i kahi a hoʻomaikaʻi hou, a mai hoʻopoina e hana mau.

Nāʻike hou aku:
Nā Kōkua Hoʻouka Windows
E ho'āla i nā polokalamu kūpono ma Windows 7

Hōʻike hou a iʻole ka hoʻololi hou

Hiki i nā hewa ke kū pololei i ka wā o ka hoʻokomoʻana o nā pōpō. Hiki keʻokoʻa nā kumu - mai nā palena i hoʻokumuʻia e nā polokalamu anti-virus i nāʻaoʻao likeʻole i ka paio like. ʻO ka nele o nā mana o nā hōʻike hou aku hiki ke hoʻololi i ka hoʻopauʻana i ke kaʻina hana. ʻElua mau koho no ka hoʻoponoponoʻana i kēia kūlana: e hoʻihoʻi i ka pūnaewele, e like me ka mea i hala aku nei, aiʻole e hoʻokomo i ka "mau hōʻano" me ka lima.

E heluhelu hou aku: Ke kauʻiaʻana o nā hōʻano hou ma Windows 7

Ka Noʻonoʻo 4: Huakaʻi

Hiki i nā polokalamuʻino ke "hoʻonui i ka walaʻau" i loko o ka pūnaewele, hoʻololi a hōʻino paha i nā faila aiʻole e hana i ko lākou hoʻololi ponoʻana i nā palena, pēlā e pale ai i ka hana maʻamau o ka PC holoʻokoʻa. Inā noʻonoʻoʻia kaʻoihana viral, he pono nui e nānā pono a wehe i nā "meaʻeha".

Nāʻike hou aku:
E kaua aku i nā polokalamu'elepona
Pehea e nānā ai i kāu PC no nā mea maʻiʻole me kaʻole o ka polokalamu

Ka Hopena

Kuhi hewa 0x000000f4, e like me kekahi BSOD'ē aʻe, e haʻi mai iā mākou no nā pilikia nui me ka pūnaewele, akā, i kou hihia, hiki iā ia ke hōʻemi i nā pahu me ka'atihue a iʻole kekahi mea liʻiliʻi. ʻO ia ke kumu e hoʻomaka ai me ka noiʻana i nā'ōlelo aʻo nui (e pili ana i ka puke ma ka hoʻomaka muaʻana o kēia mea), a laila hoʻomaka e hoʻomaopopo a hoʻoponopono i ka hewa ma o nāʻano i hāʻawiʻia.