Ke kuhikuhi nei i ka poʻe kākau inoa i kāu pūnaewele YouTube

Inā noʻonoʻoʻoe i kekahi mau hua'ōlelo mai ka Outlook a me nā kālā, no ka kumuʻole, ponoʻoe e hoʻohana i nā polokalamu pāʻoihana e hoʻihoʻi i nā hua'ōlelo.

ʻO kekahi o kēia mau papahanaʻo ia ka hoʻohana kūpono'ōlelo Lūkia Outlookic Recovery Recovery.

No laila, no ka hōʻoiaʻana i ka hua'ōlelo, pono mākou e hōʻea i ka pono a hoʻokomo iā ia ma kāu kamepiula.

No ka hoʻoukaʻana, ponoʻoe e holo i ka pūnaehana hoʻokūkū, aia i loko o ka waihona i hoʻounaʻia.

Ma hope o ka holoʻana o ka wānana hoʻonohonoho, hiki mākou i ka pukapihi hōʻoluʻolu.

No ka meaʻo kēia kahi i loaʻa ai kaʻike e pili ana i ka papahana a hoʻokomoʻia ka hua'ōlelo, e kaomi koke mākou i "Next" a hoʻomaka i ka hana hou.

Maanei, ua konoʻia mākou e heluhelu i kaʻaelike o ka laikini a kuhikuhi i kā mākou koho. No ka heleʻana i ka hopena hou, ponoʻoe e hoʻonoho i ka hoʻololi i "Keʻae nei au i nā hua'ōlelo o kaʻaelike" a kaomiʻia "Next."

I kēia manawa, hiki iāʻoe ke koho i ka waihona kahi kahi e hoʻomohalaʻia ai ka papahana. No ka weheweheʻana i kāuʻikepili, ponoʻoe e kaomi i ke pihi "Browse" a koho i ka wahi i makemakeʻia. Kaomi "Next" a hoʻoneʻe.

I kēia manawa, hoʻolaha ka wīwila e hana i kahi hui ma ka papa hoʻomaka, a iʻole e koho i kekahi i kēia. Hiki ke kohoʻia ka hui ma ke kāomiʻana i ka pākuhi "Huli". E hele i ka hopena e hiki mai ana.

Ma kēia kaʻina, hiki iāʻoe ke haʻi i ka mea hoʻonohonoho hoʻonohonoho inā e hana i nā pokoke ma ka papapiula aʻaʻoleʻole. Ke hele nei.

I kēia manawa, hiki iā mākou ke nānā hou i nā koho a pau i kohoʻia a hoʻomaka me ke kauʻana o ka noi.

Ke hoʻopauʻia ka hoʻolālā o ka papahana, e hōʻikeʻia e kēia wānana a hāʻawiʻia e hoʻomaka i ka papahana.

Ma hope o ka hoʻolālā, e hoʻonohonoho pono ka polokalamu i nā waihonaʻikepili Outlook a hōʻike i nāʻike i hōʻiliʻiliʻia ma kahi papa.

ʻO ka hōʻailona hōʻailona hōʻailona hōʻoia e hōʻike i nā leka uila i Outlook wale nō, akā i nā hua'ōlelo pūnaewele i hoʻonohonohoʻia i nā faila PST.

ʻOiaʻiʻo, ua hoʻopauʻia kēia hōʻoia hōʻoia. Ponoʻoe e kope iā lākou i kahi'āpana pepa a iʻole e mālama i kaʻikepili i kahi faila mai nā papahana.

Mai ka polokalamu ke pāʻoihana,ʻaʻole ia e hōʻike i nā hua'ōlelo a pau ma keʻano demo. Ināʻikeʻoe i ka laina me kaʻikepili, ponoʻoe e nānā i ka hua'ōlelo wale nō ma ke kūʻaiʻana i kahi laikini.

I ka manawa o kēia kākauʻana, he 600 mau'ūlū ke kope o ka laikini pono'ī. Pēlā (ināʻoiaʻiʻoʻoe e hoʻoholo e hoʻohana i kēia papahana) e ukuʻia ke kumukūʻai no ka hoʻihoʻiʻana i nā hua'ōlelo a pau ma Outlook i 600 rubles.