Pehea e paʻi i nā kīkuhi ma Windows 7, Windows 8 a 8.1

Ināʻikeʻoe i kēiaʻatikala no ka huliʻana i kahi ala e hoʻopau ai i nā kī kīkuhi, a lailaʻike pahaʻoe i kēia puka makani hoʻonāukiuki i hiki keʻikeʻia i ka wā e pāʻani ana a hana paha. Hiki iāʻoe ke pane "ʻAʻole" i ka nīnau o ke kuhiʻana paha, akā eʻike houʻia kēia dialog.

Hōʻike kēiaʻatikala i keʻano e wehe ai i kēia mea hoʻonāukiuki iʻole eʻikeʻia i ka wā e hiki mai ana. ʻOiai, ma kēiaʻaoʻao, e'ōlelo paha lākou i kēia mea, he mea hiki i kahi poʻe, akā,ʻaʻole ia no mākou, a no laila mākou e wehe.

Hoʻokuʻi i nā kī pākuhi i ka Windows 7

ʻO ka mea mua, keʻike nei au ma kēiaʻano e hoʻololiʻia ai ka paʻiʻana o nā kī a me ka hoʻoiliʻana i nā kānanaʻaʻole wale nō ma Windows 7, akā, i nāʻano hou o ka OS. Eia naʻe, i ka Windows 8 a me 8.1 kahi ala'ē aʻe e hoʻonohonoho i kēia mau hiʻohiʻona, e kūkāʻia ma lalo nei.

No laila,ʻo ka mea mua, e wehe i ka "Panel Panel", hoʻololi, inā pono, mai kaʻike "Categories" i ka hōʻike hōʻike, a laila kaomiʻia "Center Access".

Ma hope o kēlā, koho i ka "Keyboard Relief."

ʻOiai paha, eʻikeʻoe i kaʻaeʻana o "Enable key sticking" a "Enable the filter filters", akā, eia wale nō keʻanoʻole i ka manawa a ināʻoe e paʻi pinepine i 5 mau manawa i ka lālani, eʻike pahaʻoe i ka puka hou. "Pākuhi mau kī". No ka weheʻana a pau, e kaomi i "Nānā Sticking Nui".

ʻO ka hopena hou aʻe,ʻo ia ka weheʻana i ka "E hoʻololi i ke kī laikini ma o kaomiʻana i ke kī SHIFT iʻelima mau manawa." Pēlā, ponoʻoe e hele i ka "Hoʻomohohua Uiwai" a me ka weheʻana i "Hoʻonomi i kahi hoʻonā hoʻololi kānana i ka mālamaʻana i ka SHIFT pono no 8 maukona", inā pilikia kēia mea iāʻoe.

Hanaʻia, i kēia manawaʻaʻole e hōʻikeʻia kēia puka.

ʻO kekahiʻaoʻao e hoʻopau i nā kī kī ma Windows 8.1 a me 8

I nā mana hou o ka pūnaehana hoʻolālā Windows, ua hoʻololi houʻia nā māmā o nā pūnaewele ma kaʻaoʻao hou o ke kikowaena,ʻo ia ke pili i ke kī o nā kī. Hiki iāʻoe ke wehe i ka pane'āpono ma o ka hoʻoneʻeʻana i ka pointer pahu i kekahi o nā kihi'ākau o ka maka, e kaomi i "Settings", a laila kaomi "Change Settings."

Ma ka puka e wehe, koho i "Nā hiʻohiʻona kūikawā" - "Keyboard" a hoʻonoho i nā hoʻololi ke makemake. Eia naʻe, no ka hoʻopau loaʻana i ke kīʻana o nā kī, a no ka paleʻana i ka puka me kahi manaʻo e hoʻohana i kēia hiʻona, ponoʻoe e hoʻohana i ka mua o nā mea i ho'ākākaʻia (ʻo ia no Windows 7).