Wehe i nā huapalapala Kino mai ka computer

Pono nā'ōkuhi e hoʻokomo i nā polokalamu kūikawā. ʻO ke kumu o ka hana multifunctional a me ka HP Deskjet 3070A.

Pehea e hoʻouka ai i ka mea hoʻokele no HP Deskjet 3070A

Nui nā ala e kōkua ai e hōʻoia i ka hopena i makemakeʻia ma ka hoʻokomoʻana i nā polokalamu no ka MFP i manaʻoʻia. E wāwahi kākou iā lākou a pau.

Ke Kumu 1: Pūnaewele Pūnaewele

ʻO ka mea mua e nānā ai no ka hikiʻana o nā mea hoʻokele ka mea hana ma ka pūnaewele.

  1. No laila, e hele i kahi pūnaewele kūikawā o HP.
  2. Ma ke poʻo o ke kumu pūnaewele e loaʻa ai iā mākou ka māhele "Kākoʻo". Kaomi ma luna.
  3. Ma hope iho, puka i kahi puka puka kahi e koho ai "Pūnaewele a me nā mea hoʻokele".
  4. Ma hope o kēlā, pono mākou e komo i keʻano huahana, no laila, i loko o kahi pukaʻike pono mākou e kākau ai "HP Deskjet 3070A" ae kaomi "Huli".
  5. Ma hope iho ua hāʻawiʻia mākou e kiʻi i ka mea hoʻokele. Akā, ponoʻoe e nānā inā ua hoʻonohonoho ponoʻia ka'ōnaehana hana. Inā pololei nā mea a pau, a laila e kaomi i ke pihi "Download".
  6. E hoʻomaka i ka download o ka kōnae .exe.
  7. E holo a kali i ka hopena o ka unuhi.
  8. Ma hope o kēlā, hāʻawi mai ka mea hana iā mākou e koho i nā noi hou e pono e hoʻoikaika i kā mākou pilina me ka mea multifunction. Hiki iāʻoe ke hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me ka ho'ākākaʻana o kēlā me kēia huahana a koho iāʻoe ināʻaʻoleʻoe. Pāomi pāomi "'Aʻe".
  9. Ua kāhea ke kauka hoʻonohonoho iā mākou e heluhelu i kaʻaelike. E kau i kahi piko a kaomi "'Aʻe".
  10. Hoʻomaka ka hoʻomaka, ponoʻoe e kali iki.
  11. Ma hope o kekahi manawa pōkole, nīnauʻia mākou e pili ana i keʻano o ka hoʻohuiʻana i ka MFP i kahi kamepiula. ʻO ka kohoʻana i ka mea hoʻohana, akāʻo ka pinepine o ka USB. E koho i kahiʻano a e kaomi "'Aʻe".
  12. Inā hoʻoholoʻoe e hoʻohui i ka mea pahima ma hope, nānā i ka pahu a kāomi "Hiki".
  13. Hoʻopiha kēia i ka hoʻonohonohoʻana o ka mea hoʻokele, akā pono e pili pū ka mea paʻi. No laila, e hahai pono i nā kuhikuhi a ka mea hana.

Ua pau ka hoʻohālikelike o ke ala, akā,ʻaʻoleʻo ia wale nō, no laila mākou e'ōlelo nei iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me nā mea a pau.

Ke Kumu 2: Nā Polokalamu Pāʻani Pākolu

Ma ka Pūnaewele, aia nā papahana kūikawā e hana ana i nā hana like, akā,ʻoi aku ka māmā a me ka maʻalahi. Huli lākou i kahi mea hoʻokele i nalo a lawe iā ia, a iʻole e hoʻololi i ka mea kahiko. Ināʻaʻoleʻoe iʻike i nā luna āpau o ia polokalamu, laila mākou e'ōlelo iāʻoe e heluhelu i kā mākouʻatikala, e hōʻike ana i nā noi no ka hōʻano houʻana i nā mea hoʻokele.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Manaʻoʻia ka HuahanaPackPack Solution i ka hopena maikaʻi. ʻO ka loiloi pūnaewele paʻa a me ka'enelaʻoihana hoʻokipa, hiki ke hoʻomaopopo. ʻOiai ināʻaʻoleʻoe i hoʻohana i kēia polokalamu, akā makemakeʻoe i kēia koho, a laila e heluhelu wale i kā mākouʻatikala e pili ana iā ia, e hōʻike ana i nāʻano o ka hoʻouka houʻana o ka pūnaewele no nā polokalamu i waho a me loko.

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻohou i nā mea hoʻokele me ka hoʻohanaʻana i ka Solution DrickPack

Māhele 3: Kikohi MeaʻIkeʻike

Loaʻa i kēlā me kēia polokalamu kāna helu helu pono'ī. Me ia mea hiki iāʻoe ke loaʻa koke a hoʻouka i ka mea hoʻokele, keʻoleʻo ia e lawe i nā pono a iʻole nā ​​papahana. Hanaʻia nā hana a pau ma nā wahi kūikawā, no laila ua hoʻemiʻia ka manawa i hoʻolimalimaʻia. ʻIkeʻike hoʻokahi no ka HP Deskjet 3070A:

USBPRINT HPDeskjet_3070_B611_CB2A

Ināʻaʻoleʻoe iʻike i kēiaʻano, akā, makemakeʻoe e hoʻohana ia mea, a laila e paipai ana mākou i ka heluheluʻana i kā mākouʻoihana, kahi e loaʻa ai iāʻoe kaʻikepili piha e pili ana i nā kikoohana a pau o kēiaʻano hana hou.

Leʻaleʻa: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Ka Papa Hana 4:ʻO keʻano mau o Windows

ʻAʻole ka poʻe i lawe i kēiaʻano maʻamau, akā he mea kupanahaʻole ia e haʻi aku. Eia kekahi, i kekahi manawaʻo ia ka mea kōkua i nā mea hoʻohana.

  1. ʻO ka mea mua e hana ai e hele i "Pae Mana Mana". Nui nāʻano, akāʻo ke ala maʻalahi ke ala "E hoʻomaka".
  2. A laila mākou eʻike ai "Nā Pūnaewele a me nā Mea Paipalapala". E hana i kahi pāʻani hoʻokahi.
  3. I ka puka e wehe ai, koho "E hoʻokomo i ka mea paʻi".
  4. A laila koho i keʻano o ka hoʻohuiʻana i kekahi kamepiula. ʻO ka hapa nuiʻo kēia he kelepona USB. No laila, e kaomi "E hoʻouka i kahi mea paena pūnaewele".
  5. E koho i kahi awa. He maikaʻi ke haʻalele i ka mea paʻamau.
  6. A laila, koho i ka mea paʻi puke pono'ī. Ma ka papa hema i loaʻa iā mākou "HP", a ma ka'ākau "HP Deskjet 3070 B611 pūnaewele". Pana "'Aʻe".
  7. Hoʻoholo wale ia e kau i kahi inoa no ka mea paʻi a paʻi "'Aʻe".

E hoʻolālā ka lolopihi i ka mea hoʻokele,ʻoiaiʻaʻole pono e ukuʻia ka pono kūpono. Maiʻole e hana i kekahi huli. E hanaʻo Windows i nā mea a pau ma kona iho.

Hoʻopiha kēia i ka hōʻoia o nā kaʻina hana hoʻolālā o kēia manawa no ka HP Deskjet 3070A polokalamu multifunction. Hiki iāʻoe ke koho i kekahi o lākou, a ināʻaʻole kahi mea e hana, e hoʻopili i nā manaʻo, kahi e pane koke ai lākou iāʻoe a kōkua i ka hopena o ka pilikia.