Nā Paʻi Pūnaewele EQ

I pinepine pinepine, nā mea hoʻohana ma ka Pūnaewele e nānā i nā wikiō a hoʻolohe i nā mele, akā naʻe i kekahi manawa e waiho nuiʻia ko lākou kūlana. No ka hoʻoponoponoʻana i kēia kūlana, hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ka mea'ilike kāleka kani, akā ma kēiaʻano, e hoʻohanaʻia ka hoʻonohonohoʻana i ka'ōnaehana hana holoʻokoʻa. No ka hoʻoholoʻana i ke kūlana o ke kani wale nō i loko o ka polokalamu kele pūnaewele, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā hoʻopauʻana, no laila, aia kahi mea e koho ai.

Nā lohe: Bass Boost, EQ Nā mea lohe!

Nā lohe: Bass Boost, EQ Nā mea lohe! - hoʻolālā kūpono a melahi, ke hoʻohanaʻia nei ma hope o ke kaomiʻana i kāna pihi ma ka papa kuhi pūnaewele. Hoʻopili i kēia hoʻohui no ka hoʻonuiʻana i nā kīhapu, akā hiki i kēlā me kēia hoa hoʻohana ke hoʻonohonoho pono iā ia. Inā nānāʻoe iā ia, he kūpono kūponoʻo EQ, a hoʻokahi wale nōʻike i kūkuluʻia e nā mea hoʻohanaʻole i hana me nā mea hana likeʻole.

Hoʻonohonoho nā mea hoʻolālā i kaʻikeʻike a me ka hiki ke hoʻoneʻe i nā paʻi pinepine i kekahi wahi kūpono. Ke hoʻokō nei kēia hana e hōʻoia ana i ka loaʻa o ka hoʻonohonoho pono i maʻalahi. Hiki iāʻoe ke paʻi a hoʻoikaika paha i nā lohe: Bass Boost, EQ Nā mea lohe! i kekahi mauʻaoʻao ma o ka papa hana i kūkuluʻia. Eia hou, aia he polokalamu Pro, ma hope o ka kūʻaiʻana o ka mea e wehe ai i kahi puka nui o nā pūnaewele. Hiki iā mākou keʻoluʻolu i ka hoʻonuiʻana i ka hoʻonuiʻana i nā mea hiki ke hoʻonā i ke kani pono'ī a iʻole e pono e hoʻonui iki i nā mea haʻahaʻa.

Hoʻouka i nā leka: Bass Boost, EQ Nā mea lohe! mai ka pūnaewele pūnaewele google

PalekanaʻEla

ʻO ka hoʻohui i kēia manawa he inoaʻo Equalizer no Chrome, e hōʻike ana i kona kumu e hana ma ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome. ʻAʻole ke kūlana o waho i waho me kekahi mea - nā menus maʻamau me nā kamele e hoʻonohonoho ana i ka hoʻololiʻana i nā alapine a me nā leo. Makemake wau e maka i ke alo o nā hana hou - "Limā", "Hoʻopili", "Choir" a "Convolver". ʻO kēlā mau mea hoʻohana eʻae iāʻoe e hoʻololi i ka hoʻonaniʻana i nā hawewe kani a hoʻokuʻu aku i ka haunaele nui.

ʻAʻole like me ka hoʻohui muaʻana, ua hoʻokumuʻia ka Equalizer no Chrome i nā papa hana i kūkuluʻia, kahi i hoʻokumuʻia ai ka equalizer e pāʻani i nā mele o kekahiʻano. Eia nō naʻe, hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā mea paheʻe a mālama i kāuʻikepili pūnaewele. Pono eʻikeʻoe i kēlā me kēia pākuhi e makemake i ka hoʻoikaikaʻana o ka equalizer, a kekahi manawa e pilikia i ka hoʻoloheʻana i ka mele. Hoʻouka a hoʻoukaʻana i ka hoʻopaneʻeʻana i loko o ka hale kūʻai hana maʻamau.

Hoʻouka i ka mea hoʻopili helu no Chrome mai ka Google Webstore

EQ - Audio Equalizer

ʻO ka hana a EQ - Audio Equalizer keʻano likeʻole me nā kohoʻelua i kūkākūkāʻia ma luna - ka mea hoʻopili pāʻani, ka hana o ka hoʻokō kaniʻana a me kahi hoʻonohonoho pono o nā pūnaewele i kūkuluʻia. ʻAʻohe ala e mālama ai i kāu kuʻomanaʻo, no laila no kēlā me kēia papa e pono aiʻoe e hoʻopaʻa i nā koina o kēlā me kēia paheʻe, ke nui ka manawa. No laila,ʻaʻole mākou e manaʻo e hoʻokomo i ka hoʻokomoʻana i ka EQ - Audio Equalizer i nā mea hoʻohana i hoʻohanaʻia a hoʻohana mau i kā lākou mau mele pono'ī, no ka mea, he emi iki ia i kona mau mea i loaʻa i nāʻano he nui a pono e hoʻomaikaʻiʻia.

Hoʻoukaʻiaʻo EQ - Audio Equalizer mai ka Google Webstore

'Oliho panehana

Ma ka hoʻonuiʻana i kaʻenehana'Eleka, hāʻawiʻia nā mea hana pono a pau no ka hoʻoponoponoʻana i ke kani o kēlā me kēia'ūla ma ka polokalamu kele pūnaewele, aʻoi aku. Maanei,ʻaʻole ka mea hoʻohālike wale nō, akā,ʻo ka pitch, hoʻolālā a hoʻohuli. Inā hoʻoponoponoʻia nā hawewe kaniʻelua mua, ua hoʻopauʻia kekahi mau leo, a laila "Reverb" i hoʻolālāʻia no nā kani kani.

Aia kekahi hoʻonohonoho kūlana kūpono e hiki ai iāʻoe ke hoʻololiʻole i kēlā me kēia diabinaʻoe iho. Eia hou, hiki iāʻoe ke mālama i ka helu palenaʻole o nā blanks i hanaʻia. Hoʻoikaika maikaʻi ka mea hana hoʻokani leo - he mea maikaʻi kēia no ka Audio Equalizer. Ma waena o nā hanana hoihoi, makemake wau e haʻi aku i ka hoʻololi kūponoʻole i ka hoʻololiʻana i kaʻaoʻao kaha.

Hoʻiʻiʻia ke kikowaena pūnaewele mai Google Webstore

Hoʻohālike kiko

No ka manawa lōʻihi e kamaʻilio e pili ana i ka hoʻoholo i kapaʻiaʻo Sound EQʻaʻole kūpono. I ka manawa koke,ʻike mākouʻaʻoleʻoe e hiki ke mālama i kāu preset, akā, e hoʻolako nā mea hoʻolako i kahi koho o nā hanana he iwakālua aʻoi aku. Eia hou, ponoʻoe e koho i ka papa hana i kēlā me kēia manawa ma hope o ka hoʻololi a hoʻopaʻa hou i nā hoʻonohonoho hoʻopiliʻana no ia.

E hoʻopili i ke keleponaʻenehana mai Google Webstore

I kēia mau lā,ʻike mākou i nā loli pūnaeweleʻelima i hoʻopili i ka mea hoʻopili. E like me kāu eʻike ai, ponoʻole kaʻokoʻa o ia mau huahana, akā ua kū waho kekahi o lākou me kā lākou mau pono pono'ī a me nāʻoihana,ʻo ia ke kumu i lilo ai lākou i meaʻoi aku ka maikaʻi ma mua o nā mea'ē aʻe.