Ke hoʻololi nei i MIDI i MP3 online

ʻO ka pono o ka hoʻokomoʻana iʻelua kope o WhatsApp ma kekahi o kaʻikepili hiki ke ala mai i nā mea hoʻohana nui o kaʻelele, no ka mea,ʻo ka hoʻohaʻahaʻa ma waena o nā kahe nui o kaʻike i loaʻa i kēia lā i kēia lā e ka mea hou i ka mea mua aʻaʻole nui ka waiwai nui. E noʻonoʻo i nāʻano no ka loaʻaʻana oʻelua kope o ka noi ma ka'ōnaehana o nā pūnaewele pūnaewele kaulana loa - Android a me iOS.

Nā ala e hoʻouka ai i ka kopeʻelua o WhatsApp

Ma muli o ka polokalamu, aiʻole,ʻo ka pūnaehana hana e hoʻohanaʻia ai (Android a iʻole iOS), hoʻohanaʻia nāʻano likeʻole a me nā pono polokalamu e loaʻa aiʻelua VatsApov ma kekahi'ōnaehana. ʻOi ka maʻalahi o ka hanaʻana i ka leka uila hou i nā mea hoʻohana o nā smartphones Android, akā, hiki i nā mea hoʻohana iPhone ke hoʻokō i kēia mea ma o ka huliʻana i nāʻano hanaʻole.

ʻO Android

Ma muli o ka wehe o ka pūnaehana hana, nui nāʻano o ka loaʻaʻana ma ka smartphone he kopeʻelua o WhatsApp no ​​ka Android. E noʻonoʻo i nāʻano maʻalahi loa i ka pilikia.

Ma mua o ka hoʻohanaʻana i kekahi o kēia mau hana e hana ai i kope, e hoʻouka i kaʻelele ma ke kelepona, e hana e like me nā kuhikuhi maʻamau.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻokohu ai i WhatsApp ma Android-smartphone

Hanana 1: Android Shell Tools

ʻO kekahi poʻe hanahana o nā poʻe smartphones e hoʻolālā ana i kā lākou mau pūnaewele me nā modernized a me nā hoʻopuka hou pūnaewele pūnaewele no kaʻoihana a me ke koho. Ma waena o nā hanana kaulana loa i kēia mau lā ma ka papahana o Android -ʻo ka'ōnaehana hana MIUI mai Xiaomi a FlymeOSi hanaʻia e Meizu.

I ka hoʻohanaʻana i nā pūnaeweleʻelua i hōʻikeʻia e like me kahi hiʻohiʻona, e noʻonoʻo mākou i ke ala maʻalahi e loaʻa ai kekahi hiʻohiʻona hou o WhatsApp ma kahi o ka'ōpilikiu, akā, pono e mālama i nā mea i hanaʻia e nā mea hana'ē aʻe a me nā mea hoʻohana i nā mea loea maʻamau.

Ka hoʻohanaʻana i ka hoʻopiʻiʻana ma MIUI

Ma ka hoʻomakaʻana me ka paeʻewalu o MIUI, ua hoʻokomoʻia ka hana i loko o kēia pūʻulu Android. "Hoʻopiʻi Kuhi", ka mea e 'ae ai iāʻoe e hana kope i kahi kope o nā papahana ma ka pūnaewele, me WhatsApp. He hana maʻalahi (hōʻikeʻia ma ka hiʻohiho o MIUI 9).

  1. Hoʻopuka mākou i kaʻike "Papa" ae hele i kahi mahele "Nā noi"ma ke kākauʻana i lalo i ka papa inoa o nā koho. E huli i kahi helu "Hoʻopiʻi Kuhi"E kaomi i kona inoa.
  2. Ma ka papa inoa o nā mea i hoʻonohoʻia a loaʻa i ka hanaʻana i nā kope o nā polokalamu i loaʻa iā mākou "Whatsapp", e hoʻololi i ka pahi ma kaʻaoʻao o ka inoa o ka mea hana. Ke kali nei kākou i ka hoʻopauʻana i ke kaʻina hana o nā hana hana hao.
  3. E hele i ka pakuhi a nānā i ka hiʻohiʻona o ka lua o nā kiʻi VatsApp, i hoʻolakoʻia i kahi hōʻailona kūikawā,ʻo ia hoʻi, ua hoʻomauʻia ka papahana. ʻAʻohe mea'ē aʻe i ka hana o "clone" a me "kumu" o kaʻelele,ʻo keʻano kūʻokoʻa loa o kēlā me kēia. E hoʻopili i kahi kope, hoʻopaʻa inoa, e hoʻohana i nā mea a pau.

Nā pūnaewele pūnaewele ma FlymeOS

ʻO nā mea nona nā polokalamu uila Meizu, e hana ana ma lalo o FlymeOS, e hoʻomaka ana mai ka'ōkuhi 6, he laʻa nō hoʻi i hiki ke hoʻohana i nā kope o nā polokalamu Android ma kekahi'ōleʻa. ʻO ka hana i kapaʻia "Clones Pūnaewele". Pāleʻi kekahi i ka maka - aʻo ka kopeʻelua o WhatsApp eʻikeʻia ma ka papa inoa o nā polokalamu i hoʻonohoʻia.

  1. E wehe "Papa" FlymeOS a kaomi ma ka papa inoa e huli i ka mahele "Pūnaha". Kāpa "Nā Hiki Kūikawā".
  2. E hele i ka mahele "Laboratory" ae kāhea i kahi koho "Clones Pūnaewele". Keʻike nei mākou iā WhatsApp ma ka papa inoa o nā noi e hiki ai ke hana i kahi kope, e hoʻouka i ka pihi ma kaʻaoʻao o ka inoa o kaʻelele.
  3. Ma hope o ka pauʻana o ka mea i luna nei, e hele i ka papaluhi FlymeOS kahi e loaʻa ai ka lua o ka VatsAp icon i hilinaʻiʻia e kahi hōʻailona kūikawā. Hoʻopuka mākou i kaʻelele a hoʻohana i kēia -ʻaʻoheʻokoʻa o ka "original" version i ke kaʻina o ka hoʻohanaʻana i ke kope.

Ka Papa Hana 2:ʻAna Manaʻo Polowina

ʻOiaʻiʻo, aia ka VatsAp no Android ma nā pukeʻelua: "'Ana" - no nā poʻe hoʻohana maʻamau, "Pāʻoihana" - no nā hui. Ke kākoʻo pūʻia nei ka hana maʻamau i loko o ka'ōnaehana no ka lehulehu o nā mea hoʻohana i kaʻaoʻao hoʻolaha no ka'ōnaehanaʻoihana. Eia hou,ʻaʻohe mau koi no ka hoʻoukaʻana, hoʻouka a me ka hoʻohanaʻana i ka App Business Business e like me ke kanaka maʻamau.

No laila, hoʻonohonoho i ka lawelawe polokalamu kelepona ma ka hoʻoponopono "Pāʻoihana", loaʻa iā mākou ka kope lua piha piha o Vatsap ma kāna polokalamu.

Hoʻoholo i ka Whats App Business mai kā Google Play Store

  1. E hele i ka loulou i luna mai kāu polokalamu a iʻole e wehe i ka hale kūʻai Google Play a loaʻa i kaʻaoʻao palapalaʻaoʻao Whats App Business ma o ka hulina.

  2. Hoʻouka a hoʻokomo i ka Vatsap me nāʻoihanaʻoihanaʻoihana.

    E nānā hoʻi: Pehea e hoʻouka ai i nā noi i ka Android mai ka Google Market Market

  3. Hoʻomaka mākou i ka mea kūʻai. E hoʻopaʻa inoa inoa / kāleka i kaʻelele ma keʻano maʻamau.

    E heluhelu hou: Pehea e hoʻopaʻa inoa ai i WhatsApp me Android-smartphone

Ua makaukau nā mea a pau no ka hoʻohana likeʻana o nā helu VatsAppʻelua ma kekahi leka uila!

Māhele 3: Wāwae Pākahi

Ināʻole i mālama ka mea hana o ka'ōnaehana i ka hoʻohuiʻana i nā kumu no ka hoʻokumuʻana i nā polokalamuʻelua i loko o ka pūnaewele i hoʻonohonohoʻia, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā mea hana kūikawā mai nā mea hoʻolālāʻekolu e loaʻa i kope o wattsAp. ʻO kahi o nā loina kaulana loa o iaʻano i kapaʻiaʻo Parallel Space.

Ke holo neiʻoe i kēia pono i ka Android, ua hoʻokumuʻia kahi māhele kaʻawale, kahi e hiki ai iāʻoe ke kope i kaʻelele i hoʻonohoʻia a ma hope aku e hoʻohana i ke kope e like me ka mea i manaʻoʻia. ʻO nā hemahema o keʻano,ʻo ia ka hoʻolaha o ka hoʻolaha i hōʻikeʻia ma ka papahana free o ka papahana, a me kaʻikeʻana i ka wā e wehe aiʻoe i kahi Wāwae Pākahi, e holoiʻia ka clone WattsAp.

E kiʻi iā Parallel Space mai ka Google Market Market

  1. E hoʻouka i ka Space Parallel mai ka hale kūʻai Google Play a holo i ka mea hana.

  2. Hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka hanaʻana i kope o kaʻelele ma hope koke iho o ka hoʻoukaʻana i ka papahana nui o kahi Space Parallel. ʻO ke kumuʻole, i ka wā e holo aiʻoe i ka mea hanahana, uaʻikeʻia nā mea hana a pau o ka mea i hanaʻia. Ke hoʻokuʻu nei i nā hōʻailona mai nā kiʻi o nā papahana iʻole e koiʻia ana ke kalaʻana, e hoʻokūlahaʻia ka hiulu o WhatsApp.

  3. E kī i ke pihi "Hoʻouku i kahi Wahi Hoʻohālike" ae hāʻawi i ka hale i kahi e komo ai i ka Nīpepa ma ke kāomiʻana "PAU" i ka puka puka noi. Ke kali nei mākou i ka paʻaʻana o ka hanaʻana i kahi kope o VatsAp.

  4. Ke hoʻokōʻia nei ka pahuhopuʻelua o VatsAp e hoʻokōʻia ma o kahi Pale Pale. No ka hanaʻana i kēia, wehe i ka pono pono'ī ma o ke kāhiliʻana i ka papa kuhikuhi i hanaʻia ma ka papapihi a e pākuʻi i ka icon messenger ma ka nānāʻana i ka nānāʻana i ka nānāʻana.

Ka Papa Hana 4: Ka Holonaehana Hoʻolaha

Uaʻoi aku kaʻoihana ma mua o kahi Pākuʻina Pākahi i ho'ākākaʻia, kahi mea hana e hāʻawi ai iāʻoe e hana i kope o kaʻelele ma kāu'ōpili,ʻo ia ka Cloner App. Ke hana nei kēia hopena ma keʻano o ka hanaʻana i kahi kapa komo me ka hoʻololi o ka inoa o ka pūʻulu, a me kona pūlima pūnaewele. No ka hopena, he kope piha nā kope i ka App Cloner, kahi i hoʻokomoʻia i ka wā e hiki mai ana, no ka hoʻomakaʻana a me ka hanaʻana.

Ma waena o nā mea'ē aʻe, ua hāʻawi akuʻo App Cloner i nā māhele he nui eʻae iāʻoe e hoʻoponopono piha a hoʻoholo i nā kaʻina o ka hoʻohanaʻana i nā noi. Ma waena o nā hemahema, hana pū me nā papahana i kaulana nui, e like me WhatsApp, kahi wale nō o ka uku Premium o App Cloner.

Hoʻokaʻaʻike i kaʻenehana Cloner mai ka Google Market Market

  1. Ma mua o kou hoʻomakaʻana e hana me ka Pelekane Cloner, ponoʻoe e hele i ka paukū "Ka maluhia" nā leka uila a hāʻawi i kaʻae pūnaewele e hoʻokomo i nā faila apk mai nā kumuʻikeʻole. Ma kēia kī, eʻike ka OS OS i ke kope o WattsAp i hanaʻia ma ka hanaʻana i nā kuhi i lalo.

  2. Hoʻouka a hoʻouka iā App Cloner mai ka Google Play Store, e holo i ka mea hana.

  3. Hoʻomanaʻo mākou i ka WhatsApp mai ka papa inoa o nā noi e hiki ai no ke kopeʻana ma ke kaomiʻana i kona inoa. Ma ka pakuhi e pili ana, ua'ōleloʻia e hoʻololi i ka hiʻohiʻona o ka paʻi kiʻi hou e hiki mai ana i mea e hōʻalo ai i ka hihia ma waena o nā kope o ka papahana ma ka wā e hiki mai ana. E koho i nā koho no kēia kumuhana. "Pākihana Kiʻi".

    ʻO ka hapa nui e hoʻoikaika i ke kī "E hoʻololi i ke kala Icon", akā, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā koho'ē aʻe no ka hoʻololiʻana i kaʻike o ka hōʻailona o kahi kope o ka papahana.

  4. E kaomi i ka'āpanaʻulaʻula polu me kahi kikopū i loko - e hoʻomaka kēia'ānana i ka papa hana o ka hanaʻana i kope o ka faila APK messenger me ka inoa i hoʻololiʻia. Hoʻopaʻa mākou i ka heluheluʻana o nā'ōlelo aʻo e pili ana i nā pilikia kūpono i ka hoʻohanaʻana i kahi clone ma ke pāʻana "OK" ma nā pale noi.

  5. Ke kali nei mākou i ka hoʻopauʻiaʻana o ka mana o ka Pelekane Kūmole no ka hanaʻana i kahi'ōnae apk-i - keʻano o ka hoʻolahaʻana "Helena WhatsApp".

  6. E pākuʻi i ka loulou "INU ANNEX" ma lalo o ka leka i luna, a laila ka pā o ka inoa like ma ka lalo o ka papa hoʻolālā pūnaewele i Android. Ke kali nei mākou no ke kauʻana o ka kopeʻelua o kaʻelele e hoʻopau.

  7. Ma muli o nā kuhi i luna, loaʻa iā mākou kahi kope piha o WhatsAp i makaukau no ka hoʻomaka a hanaʻana!

IOS

No WhatsApp no ​​nā mea hoʻohana iPhone, ke kaʻina hana o ka loaʻaʻana o ka kopeʻelua o kaʻelele ma ko lākou'ōpili e pili ana i nā lako polokalamu lakohana mai nā poʻe mea'ē aʻe. I kēia hihia, pono e hoʻokomoʻia ka kope mua o ka Vatsap ma mua o ka manipili hou i ka'ōnaehana ma o nāʻano maʻamau.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻokohu ai i WhatsApp ma iPhone

ʻO nā pono palekana i kauʻia e Apple ma ka hanaʻana o kāna mau polokalamu pono'ī a me ka pili kokoke iā iOS kekahi hana i ka loaʻaʻana o ke kope o kaʻelele ma ka iPhone, akāʻelua mauʻano hanaʻole no ka hoʻokōʻana i ka hualoaʻa i makemakeʻia, i ka manawa o ka hanaʻana o kēia mea. Ma ka manawa like e pono ai e noʻonoʻo:

Ma ka hoʻohanaʻana i nā hoʻoponopono pūnaewele i ho'āʻoʻoleʻia e Apple e hiki ke alakaʻi ponoʻia i kaʻike o nāʻikepili hoʻohana pilikino! ʻO ka mea kākau o kaʻatikala a me ka hoʻoponoponoʻana i ka lumpics.ruʻaʻole ia e kuleana i nā hopena o ka hoʻohanaʻana i nāʻano kūkulu o WhatsApp! Ke hōʻike nei nā kuhikuhi, akā,ʻaʻole lākou e kōkua i keʻano, aʻo ka hoʻoholoʻana no kā lākou hoʻokomoʻana wale nō e hanaʻia e ka mea hoʻohana wale nō a me kona pilikia!

Hanana 1: TutuApp

ʻO TutuApp kahi waihona loea'ē aʻe, i loko o kāna mau waihona modemona i hoʻololiʻia o nā mea lako polokalamu pono'ī no iOS, me kaʻelele VatsAp e noʻonoʻoʻia ana.

Hoʻoiho iā TutuApp no ​​iOS mai ka pūnaewele luna

  1. E hele i ka iPhone ma o ka loulou i luna nei, a wehe i kaʻike Safari a kākau i kahi noi ma ka pākuhi helu "tutuapp.vip", laila e wehe i ka pūnaewele eponymous site ke kāhili "E hele".

  2. Pāomi pāomi "Download Now" ma kaʻaoʻaoʻo TutuAp. A laila pā "E hoʻokomo" ma ka pahu noi e pili ana i ka hoʻomaka o ke kaʻina hana "TutuApp Regular Version (Free)".

    A laila ke kali nei mākou no ka hopena o ke kauʻana o ka mea hanahana - eʻikeʻia ka icon application ma ka iPhone Desktop.

  3. E kākoʻo i ka TutuApp icon a loaʻa i kahi leka hoʻomaopopo no ka pāpāʻana i ka weheʻana i ka mea hana ma muli o ka hilinaʻiʻoleʻia o ka mea hoʻolālā ma kahi iPhone. Pana "Hoʻokae".

    No ka loaʻaʻana o ka manawa e wehe ai i ka papahana, hahai mākou i ke ala: "Papa" - "Manamana" - "Mana Pūnaewele".

    A laila, e kāomi i ka inoa o kaʻike "NIPPON PAINT CHINA HO ..." a ma ka pakuhi e hiki mai ana e kāomi "Manaʻo ..."a laila e hoʻokau i ka noi.

  4. E wehe i ka TutuApp aʻike i kaʻokoʻa e like me ka hoʻolālā o ka Apple App Store.

    Ma ka māhele huli e hoʻokomo i ka hulina "whatsapp", Hoʻopaʻa i ka mea mua ma ka papa inoa o nā hua i hōʻikeʻia - "WhatsApp ++ kope".

  5. E kākoʻo i ka icon of Vatsap ++ a ma kaʻaoʻao i weheʻia o ka mea kūʻai i ka mea i hoʻololiʻia "Kal ho na ho". A laila e kali no ka hōkeo e hoʻokomo.

    Kāpa "E hoʻokomo" ma ka pane i kahi noi iOS e ho'āʻo e hoʻomaka i ke kauʻana i kahi kope o kaʻelele. E hele i ka papahana iPhone, e kali i kēia manawa "Whatsapp ++" hoʻonohoʻia i ka hopena.

  6. Hoʻomaka mākou i ka noi, - ua mākaukau mua ka kopeʻelua o kaʻelele e hoʻohana.

Ke hana nei mākou i ka mana a hoʻopaʻa inoa paha i kekahi moʻokāki hou a loaʻa ka loaʻa piha i nā mana o nāʻike kaulana o ka kamaʻilioʻana i hoʻololiʻia mai kēia manawa.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻopaʻa inoa ai i WhatsApp me iPhone

Hanana 2: TweakBoxApp

ʻO kekahiʻaoʻao'ē aʻe e pili ana i ka palena o "One iPhone - One WhatsApp"ʻo ia ka luna hoʻoponoponoʻole o nā polokalamu TweakBoxApp o iOS. ʻO ka mea hanahana, a me ka papahana TutuApp i hōʻikeʻia ma luna nei, eʻae iāʻoe e loaʻa i kahi leka uila i hoʻoponoponoʻia, kahi e kū kaʻawale ana a pili pono mai ka papahana i loaʻa ma nāʻaoʻao aupuni.

Hoʻololi i ka TweakBoxApp no ​​iOS mai ka papa hana

  1. Ma ka hulina Safari kaomi ma luna o ka loulou ma luna, a iʻole e komo i kahi helu "tweakboxapp.com" me ka lima ma kahi hulina a kaomi "E hele" e hele i ka punaewele punaewele.

  2. Ma kaʻaoʻao e wehe ana, e paʻi "Download App"ʻO ia e alakaʻi i ka hoʻolahaʻana i kahi ho'āʻo e wehe "Papa" IOS e hoʻouka i ka hoʻolālā hoʻokumu - click "Hāʻawi".

    Ma ka pākuʻi pūnaewele hōʻike "TweakBox" i iOS, komi "E hoʻokomo" elua. Ma hope o ka hoʻokomoʻiaʻana o ka pilina, pani "Hana".

  3. E hele i ka kelepona iPhone a loaʻa i ka noi hou i hoʻopihapihaʻia. "TweakBox". E ho'āla i kēia ma ka pāʻana i ke icon, e hele i kaʻaoʻao "APPS"a laila wehe i ka paukū "Hoʻopuka i nā polokalamu".

  4. Hoʻouka mākou i ka papa inoa o nā huahana i hoʻololiʻia i lalo aʻike i ka mea "Watusi Duplicte", wehe i kaʻaoʻao o kaʻelele ma TwickBox me ka pākuhi ma kaʻaoʻao WhatsAp ma hope o kēia inoa.

  5. Pana "E hoʻokomo" ma kaʻaoʻaoʻo Watusi Duplicte, hōʻoia mākou i ka noi pūnaewele e mākaukau e hoʻokomo i ke noi ma ke kaomiʻana i ke pihi "E hoʻokomo".

    Kū mākou a hiki i ka hoʻopau pihaʻana o ka kopeʻelua o kaʻelele. Hiki iāʻoe ke nānā i kēia kaʻina hana ma ka nānāʻana i ka icon animation ma ka iPhone Desktop, kahi e hoʻonui ai i keʻano o ka hiʻonaʻike maʻamau o kaʻelele i loaʻa i ke ala ākea.

  6. Ua makaukau nā mea a pau no ka hoʻohanaʻana i ka helu lua o WhatsApp ma iPhone!

E like me kā mākouʻikeʻana, me kaʻike pono loa o ka hiki ke hoʻouka a hoʻonui hou iʻelua kope o WattsAp ma kelepona hoʻokahi,ʻaʻole hoʻi nā mea hoʻokae a me nā mea hana o kaʻelele. No laila, i mea e hoʻohana ai iʻelua mau mea hoʻohana pilikino e kamaʻilio ai ma kahi'ōkuhi i ka nui o nā hanana, ponoʻoe e huli i ka hoʻohuiʻana i nā hāʻinaʻekolu ma kāu'ōleʻa.