Hoʻololi E hoʻi i ke kālā no ka pāʻani i kūʻaiʻia ma ka mokuahi

ʻO ka punaewele AEyrC.dll kahi waihona i hoʻokomoʻia me ka pāʻani Crysis 3. He pono nō hoʻi e hoʻomaka pololei. Uaʻikeʻia ka hewa me kahi waihona i hāʻawiʻia no nā kumu he nui: ua halaʻole ma ka pūnaewele a ua hoʻoponoponoʻia paha. I kekahi hihia, ua like nā hopena, a e ho'ākākaʻia ma kēiaʻatikala.

Hoʻopaʻi i ka AEyrC.dll Hapa

No ka hoʻoponopono i ke kuhi, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nāʻanoʻelua: e hoʻokau hou i ka pāʻani a iʻole e hoʻokomo i kahi pūnaewele iʻikeʻia i loko o ka pūnaewele. Akā, ma muli o nā kumu, hikiʻole ke hōʻano houʻia, a he mea pono e hoʻoponopono i ka polokalamu kamepiula. E kūkāʻia ma lalo nei nā mea kiko'ī e pili ana i kēia mau mea a pau.

Hanana 1: Hoʻopiha i ka Crysis 3

Uaʻike muaʻia ua hoʻokomoʻia ka waihona AEyrC.dll i loko o ka pūnaewele i ka wā o ka hoʻokomoʻana o ka pāʻani. No laila, inā hāʻawi kahi noi i kahi hewa e pili ana i ka nele o kēia waihona, e kōkua houʻia ka hoʻopauʻana. Akā, he mea pono e hoʻomanaʻo i ka holoʻana o kahi pāʻani laikini hoʻokahi haneri haneli.

Hanana 2: Hoʻopilikia i ka polokalamu Kame

ʻO ka kumu o ka hewa AEyrC.dll paha ka hana o ka polokalamu uila, eʻike i kēia puke ma keʻano he mea hoʻoweliweli a waiho i loko o ke kula. Ma kēia hihia,ʻo ka hana hou o ka pāʻaniʻaʻole ia e kōkua nui, no ka mea, hiki paha ka hana houʻana o ka antivirus. Makemakeʻia e hoʻopau i ka polokalamu anti-virus no ka lōʻihi o ka hana. Hiki iāʻoe ke heluhelu e pili ana i keʻano e hana ai i kēia ma ka mea pili.

Pāhelu hou: Pehea e ho'ōki i ka polokalamu kamepiula

Māhele 3: Hoʻokomo i AEyrC.dll i kaʻaeʻana o ka polokalamu'ē aʻe

Inā, ma hope o ka hikiʻana i ka antivirus, waiho hou ia i ka AEyrC.dll i ka haʻalina, a laila ponoʻoe e hoʻohui i kēia faila i nā mea i hoʻohuliʻia, akā pono e hana kēia inā wale nō 100%ʻoeʻaʻole i loaʻa ka maʻi. Inā loaʻa iāʻoe kahi pāʻani laikini, e hiki iāʻoe ke'ōlelo me ka maopopo. Hiki nō hoʻi iāʻoe ke heluhelu e pili ana i kahi e hoʻouka ai i kahi faila i nā hoʻokoeku'ē aʻe ma kāu pūnaewele.

Heluhelu hou: Hoʻokomo i kahi pūnaewele i kaʻike polokalamu anti-virus

Ka Papa Hana 4: Download AEyrC.dll

Ma waena o nā mea'ē aʻe, hiki hiki ke hoʻopau i ka hewa me ka huliʻoleʻana i nā mea kaulike, e like me ka hoʻoulu houʻana. Hiki iāʻoe ke hoʻoiho pololei i ka AEyrC.dll a kau i ka papa kuhikuhi pūnaewele. Hiki iā ia ke maʻalahi e hana i kēia ma ka hoʻoukaʻana i kahi faila mai kekahi papa kuhikuhi i kahi'ē aʻe, e like me ka hōʻikeʻana i lalo nei.

Eʻoluʻolu i kaʻokoʻa o ke ala i ka papa kuhikuhi pūnaewele ma nāʻano likeʻole o Windows, no laila, ponoʻoe e heluhelu mua i nā kuhikuhi no ka hoʻokomoʻana i ka DLL ma ka pūnaewele no ka hana pono i nā mea a pau. Hiki ke hikiʻole i ka pūnaewele ke kākau pono i ka waihona o kahi puke neʻe, no ka mea,ʻaʻole e hoʻoholoʻia ka pilikia. I kēia hihia, pono e hana i kēia hana ma ke kaʻawale. Hiki iāʻoe keʻike i keʻano e hana ai i kēia ma ka mea e pili ana ma kāu pūnaewele.