Pehea e wehe ai i ka hua'ōlelo i ka wā e komo ana i Windows 10? E hoʻokomo me ka hua'ōleloʻole!

ʻO ka lā maikaʻi.

I ka hoʻoukaʻana i ka Windows, hoʻohana nā mea hoʻohana i kahi pūʻali hoʻonohonoho a waiho i kahi hua'ōlelo ma ia mea (e like me ka'ōlelo a Windows iā ia). Akā, ma ka hapanui o nā hihia, hoʻomaka ia e hoʻopilikia: ponoʻoe e komo i kēlā me kēia manawa i kou huli a hoʻomaka houʻana i ka computer, lohi ka manawa.

ʻO ka kuhiʻana i kaʻaeʻana i ka'ōlelo kuhi he mea maʻalahi a wikiwiki, e noʻonoʻo i nāʻano. Ma ke ala, uaʻikeʻia kahi hua'ōlelo aloha me ka hoʻokomoʻana i kahi hua'ōlelo i ka Windows 10 ma nā Hiku. 1.

Pane. 1. Windows 10: Kaomi punahi

Ka helu helu 1

Hiki iāʻoe ke hoʻopau wale i ka koi e komo i kahi hua'ōlelo. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka "panee hōʻike" (e pili ana i ka pihi START) a e komo i ke kauoha ma ka pahu huli (e nānā i ka Paʻa 2):

Nānā

Pane. 2. E komo i ka huahelu

Ma hope aʻe, ma ka puka e wehe ana, ponoʻoe e koho i kāu moʻokāki (i koʻuʻano he "alex"), a laila kāpae i ka pahu "Manaʻo inoa inoa a me ka hua'ōlelo". A laila e hoʻopakele i nā koho.

Pane. 3. hoʻopau i nā hua'ōlelo no kahi helu kūikawā

Ma ke ala, inā hoʻopauʻoe i ka hua'ōlelo, e noi ka pūnaewele iāʻoe e hoʻokomo i ka hua'ōlelo o kēia manawa (ke noi aku nei au e kala i ka tautology). Ma hope o ka hōʻoia - hiki iāʻoe ke hoʻomaka hou i ke kamepiula: e hoʻokōʻia ka komoʻana o Windows me kaʻole o kahi hua'ōlelo.

Pane. 4. Hōʻoia i ka loli o ka hua'ōlelo

Ka helu helu 2 - hoʻololi i ka hua'ōlelo i ka laina "nele"

No ka hoʻomaka, e wehe i ka menu START a hele i nā palena (eʻike i ka paukū 5).

Pane. 5. hele i nā koho Windows 10

A laila, ponoʻoe e wehe i ka paukū pūʻulu (aia i loko o nā pahuhopu a pau, me ka hua'ōlelo e komo ai).

Pane. 6. helu pilikino

A laila, ponoʻoe e wehe i ka paukū "nā palena o kaʻike" (see Fig 7).

Pane. 7. E koho i nā koho

A laila e huli i ka mahele "Password" a e kaomi i ke pihi "Change".

Pane. 8. E hoʻololi i ka hua'ōlelo

E noiʻo Windows 10 iāʻoe e hoʻokomo mua i ka'ōlelo kahiko, inā hoʻopau ponoʻia - e hāʻawi aku e hoʻokomo i kahi mea hou. Inā makemakeʻoe e wehe i ka hua'ōlelo a pau - a laila waiho wale i nā laina blank, e like me ka mea i hōʻikeʻia ma ka fiku. 9. A laila, e hoʻopakele i nā wae a hoʻomaha hou i ke kamepiula.

Pane. 9. E hoʻololi i ka'ōlelo kelepona i meaʻole

Ma kēiaʻano, e kāleka aunoaʻo Windows aʻikeʻiaʻoe i kāu moʻokāki me kaʻole o kahi hua'ōlelo. E kūpono a hoʻokēʻai!

Ināʻoe i hoʻopoina i ka hua'ōlelo pilikino ...

Ma kēia hihia,ʻaʻoleʻoe e hiki ke hoʻokomo a hoʻokomo i ka Windows me kaʻole o kahi pelekane lele kūikawā kūikawā paha. ʻO kahi mea halihali iʻoi aku ka maikaʻi ma mua i ka wā e hana ai nā mea a pau.

I ka hihiaʻoi loa (ināʻaʻoleʻoe he PC'ē aʻe aiʻole kekahi pona), ponoʻoe e kākau i kēia pēki me kou mau hoaaloha (mau hoalauna, mau hoaaloha, a pēlā aku), a laila e hoʻohana iā ia e hōʻano hou i ka hua'ōlelo. Ma kekahi o kaʻu mau mea kahiko, ua noʻonoʻo au i kēia nīnau ma keʻano kiko'ī,ʻo ka loulou i lalo nei.

- hōʻano hou i ka mea hoʻohana.

PS

Ua pau kēiaʻatikala. No nā hōʻuluʻulu e mahalo nui wau. ʻO nā mea maikaʻi loa.