E neʻe i kahi papa i loko o Word Word

I nā manawa pinepine, hoʻonāukiuki nā polokalamu hoʻonaʻauaoʻoihana me ko lākou kikowaena,ʻikeʻikepili, ka mea e hoʻonuiʻia no ka manawa lōʻihi. He maikaʻi ia i kekahi mau polokalamu, i loko o nāʻano he nui a me nā hiʻohiʻona hiʻohiʻona o kā lākou pūnaewele, he maʻalahi hiki ke aʻo, aʻo Sound Forge Pro kekahi o ia mau mea.

Paipai mākou e hoʻomaʻamaʻa: Nā polokalamu no ka hanaʻana i ka liʻiliʻi

ʻO Sound Forge kekahi mea hoʻoponopono punaʻo hulaō mai kahi kamaliʻi kaulanaʻo Sony, kahiʻaʻole iʻike waleʻia, akā, he poʻe PC maʻamau a hiki i nā mea hoʻomaka ke hana me ka maʻalahi. Hoʻohana like kēia i nā hana i hiki ke hoʻoholoʻia me ke kōkua o kēia polokalamu: inā paha he mele keʻakeʻa kole i nā kani leo a iʻole e kani leo, puhiʻana i nā CD aʻoi aku - hiki ke hanaʻia me kēia ma Sony Sound Forge Pro. E nānā pono kākou i nā hiʻohiʻona nui o kēia polokalamu.

Paipai mākou e hoʻomaʻamaʻa: Pūnaewele hoʻoponopono mele

Hoʻoponoponoʻana i nā leo leo

ʻO ka hana nui o kēia papahana he hoʻoponopono leo, a no kēia mau kumuhana, nā lako hana pono a pau a Sound Forge. Aia lākou a pau i loko o ka "Edit", a me ko lākou kōkua, hiki iāʻoe keʻoki, kope, pākī, a holoi i kahi'āpana makemake o ka track. ma kēiaʻano, hiki iāʻoe ke hana i ke kani leo no kāu pēpē, eʻoki wale i ka hopena mai ka leo leo, e hoʻokomo i kāu mea pono'ī a iʻole e hui pū i nā mele he hoʻokahi.

Eia kekahi, pono eʻike i kēlā mea ma Sound Forge Pro hiki iāʻoe ke hana me kēlā me kēia mehe o ka leo leo.

Nā hopena hana hana

ʻO nā hopena no ka hoʻoponoponoʻana, hoʻololi a hoʻonui i ka maikaʻi o ke kani ma kēia mea hoʻopuka audioʻo ka nui loa. Pau lākou a pau i loko o ka pahu e pili nei ("Effects").

Aia kahi hopena o ka hoʻopiʻiʻana, nā mele, ka'ōwili, ka pitch, ka uʻi a me kaʻoi aku. Me ko lākou kōkuaʻana,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻonui i ka maikaʻi o kekahi mele a iʻole ka moʻolelo, akā naʻe e hoʻomaopopo pono i ka hoʻololi a hoʻololi paha iā lākou, inā pono. Eia kekahi, e kōkua i kēia mau hopena e hoʻopau i ka leo leo mai ka leo, hoʻololi i ka leo aʻoi aku.

Nā hana

Ua like kēia me nā hopena ma nā papahana'ē aʻe a me nā meahana likeʻole. Ma ka papahana "Hoʻomanaʻo" o ka polokalamu Sound Forge, he mea hoʻohālike, he mea hoʻololi i ke ala, he mea hana no ke hoʻololi, hoʻolāʻihi, hoʻokauʻana i ke kani a iʻole ka weheʻana, keʻano o ka panning (ke loli o ka loli) aʻoi aku ka nui.

ʻO ka hopena o ka hopena kekahi manawa hou e hoʻonui ai i ka maikaʻi aʻoluʻolu e hoʻololi i ke kani o ka leo leo e hiki ai ke hopena i makemakeʻia.

Loaʻa i nāʻikepili piha e pili ana i ka leo leo

He polokalamu keʻano o Sound Forge Pro i hiki iāʻoe keʻike i kaʻikepiliʻikeʻikepili e pili ana i kahi leo leo (ʻaʻole he mau kaha) me nā peak a me nā helu kaulike no kēlā me kēia o nā kaulaʻelua. Kapaʻia ka mea i kapaʻia "Heluhelu" a aia ma kahi o ka "Tools" tab.

Ma ka'ōlelo maʻamau e pili ana i nā pākuhi, ma kēia polokalamuʻaʻole hiki iāʻoe ke nānā wale aku iā lākou, akā e hoʻololi a hōʻano i kāuʻikepili pono'ī. Aia kēia mea hana ma "Tools" - "Batch Converter" - "Metadata".

Hoʻolaha leo

He mea kupanaha ia ināʻaʻole i hoʻopukaʻia e ka mea hoʻopuka lohe leo loheʻo Sound Forge ka hiki ke hoʻopaʻa i nā leo. I kēia papahana, hiki iāʻoe ke hoʻopaʻa i kahi hōʻailona e hiki mai ana mai kahi microphone aiʻole kekahi mea i paʻa i ka hopena, a laila hiki iāʻoe ke hoʻoponopono a hoʻoponopono i ka hoʻopaʻa hope me nā hopena. ʻO ka mea pōʻino,ʻaʻole hoʻokomoʻia ka hana hoʻopaʻaʻana ma kēia papahana e like me kaʻoihanaʻoihana e like me Adobe Audition, kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻopaʻa i nā mele no nā mea kani.

Hoʻoponopono pūnaewele papa

Loaʻa i ka Sound Forge Pro ka hiki ke hoʻohana i kahi kani. ʻO kēia keʻano hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā hopena a me nā hana likeʻole i ka manawa hoʻokahi ma nā alahele iʻole e hoʻonele i ka manawa ma luna o kēlā me kēia.

ʻO ka pōʻino,ʻo ka hoʻonohonohoʻana i nā leo leo ma ka puka makani o ka papahanaʻaʻole lawa ia e like me OcenRadio, Luna Editor Sound a GoldWave paha, kahi i hoʻonohonohoʻia i kēlā me kēia ala ma kahiʻike (kahi ma luna aʻe aʻaoʻao paha, ma ka puka like hoʻokahi), a ke hoʻololi i waena o kēlā me kēia faila nāʻaoʻao i ka lalo o ka puka makani.

E puhi CD

Hiki i ka Sound Forge, hiki iāʻoe ke puhi i nā leo i hoʻoponoponoʻia i kahi CD, i mea maʻalahi i nāʻano he nui a hoʻopakele nui i ka manawa hoʻohana.

Ka hoʻoponopono houʻana i ka moʻolelo

Aia kēia hoʻoponopono i kāna mau mea hanahana no ka hoʻihoʻiʻana i nā leo leo.

Me ko lākou kōkua, hiki iāʻoe ke hoʻonui i ka maikaʻi o nā leo leo a hoʻomaʻemaʻe paha i kahi mele me ka leo (e like me ke "hopuʻia" mai kahi lipine aiʻole ka moʻolelo), e wehe i nā mea pono a me nā leo'ē aʻeʻole.

Ke kākoʻo no nā plug-ins kahi-kolu

Hoʻolakoʻo Pro Forge Pro i kaʻenehana VST,ʻo ia hoʻi, hiki ke hoʻonui a hoʻonuiʻia ka hana o kēia mea hoʻoponopono me ke kōkua o kahi pūnaeweleʻo VST me ka poʻe i hiki ke hoʻohuiʻia i ia. Ponoʻole ka'ōlelo,ʻo ka nui o nā hopena a me nā mea hana e hāʻawi i ka mea hoʻohana i ka koho o ka mea hoʻoponopono.

Nā Virus

1. ka'enehi mea hoʻohana maʻamau a maʻalahi me ka hoʻonohonoho pono a me ka mana.

2. kahi pūnaewele nui o nā mea hana, nā hopena a me nā pono kūpono no ka hanaʻana me ke kani, hiki ke hoʻonuiʻia me ke kōkua o nā plug-insʻaoʻao'ē aʻe.

3. E kākoʻo i nā hōpili leo leo pūnaewele a pau.

Nā mea kūponoʻole

1. Ua ukuʻia ka polokalamu aʻaʻole pono.

2. Loaʻa o ka Lūkini.

3.ʻAʻole pono ka hoʻohanaʻana i ka hanaʻana o nā faila.

ʻO Sony Audio Forge Audio Editor he polokalamuʻoihanaʻoihana,ʻo kahi nui o nā hana a me nā mea hana pono e pili ana i kēia kiʻina. Hoʻoponopono kēia hoʻoponopono i nā hana o kēlā me kēia lā o ka hanaʻana me ke kani, hāʻawiʻana i loko o ka hoʻohui i kekahi mau pono hana polokalamu e hele ma mua o ka hoʻohana maʻamau. He kūpono kēia papahana no ka hapanui o nā mea hoʻohana pinepine i ka hana.

No ka hoʻoukaʻana i kahi papa hoʻokolohua o ka papahana, ponoʻoe e hele i kahi hana liʻiliʻi liʻiliʻi ma kahi pūnaewele o ka mea hoʻomohala. Ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka mea hoʻoponopono ma ka PC, ponoʻoe e komo pololei i ia.

E kiʻi i ka hōʻike o ka Sound Forge Pro

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Ke kani uila o UV Free MP3 Sound Recorder Hoʻokumu pūnaewele kani Wavepad Luna Hoʻonā

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO Sound Forge Pro he mea hoʻoponopono leo leo ikaikaʻo ia me kahi papahanaʻoihanaʻoihana no ka hanaʻana me ke kani i loko o kona mele.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Nā Mea Hoʻohaue Hoʻolaha no Windows
Mea Hoʻopuka: Hoʻopuka Kumu Hoʻokena Microsoft
Kuhi: $ 400
Nui: 186 MB
'Ōlelo: English
Penei: 12.0.0.155