Wehe i ka Microsoft Outlook


ʻO ka mea pōʻino, ua hiki ke hoʻololiʻia nā waihona koʻikoʻi mai ka polokalamu kamepiula, a pēlā hoʻi e hoʻokuʻu aku. Ināʻikeʻoe iāʻoe iho i kahi i pilikiaʻole aiʻoe i nā palapala koʻikoʻi ma kāu kamepiula ma muli o ka hoʻopau waleʻana iā lākou, ponoʻoe e kōkua i nā papahana hoʻonaʻauao. ʻO kekahi o ia mau mea,ʻo R..saver.

ʻO R..saver he mea hoʻohana paʻaʻole e hoʻihoʻi i nā faila i holoiʻia i makemakeʻole i ka hoʻomohanaʻana ma luna o kahi kamepiula. Ke hoʻohālikelikeʻia ka hoʻohanaʻana i kaʻikepili uila i hiki i nā mea hoʻohana a pau ke hoʻomaka i ke kaʻina hana hou i hope koke iho o ka hoʻokuʻuʻana. Eia naʻe,ʻo nā mea like, ua loaʻa ka polokalamu ma Recuva.

Paipai mākou eʻike: Nā polokalamu'ē aʻe e hoʻihoʻi i nā faili i holoiʻia

Māheleʻia ka papa no ka hoʻopauʻana i nā mea hulina

Ma hope o ka ho'ākākaʻana i ka mahele e makemakeʻia ana a hoʻomaka ka hoʻomakaʻana, e hoʻomaka ka polokalamu i ka nānā pono, e hāʻawi iāʻoe eʻike i nā hapa nui i holoiʻia mai kāu kamepiula.

Ka mana piha piha

Hoʻomaopopoʻo R.saver iāʻoe e huli i nā kōnae i holoiʻia ma keʻano hohonu, i ka mea i manaʻoʻia, e like paha, ma hope o ka hōʻanoʻana i ka disikō.

Ke koho a hōʻoho hou i nā faila iʻikeʻia a me nā waihona

I ka pauʻana o ka'ōpili'ōpili, e hōʻike ka polokalamu i nā waihona i loaʻa no ka mālamaʻana i ka kamepiula. Ponoʻoe e koho a iʻole nā ​​kōnae a pau i ka manawa hoʻokahi, aiʻole kekahi, no ka mālamaʻana iā lākou i kāu kamepiula ma hope.

Hōʻike hoʻonaninui pūnaewele

ʻO kahi hiʻohiʻona maikaʻi loa e hiki ai iāʻoe ke ho'āʻo i ka pūnaewele pūnaewele no ka māhele koho. Aʻo ka hopena, eʻikeʻoe i kahi hōʻike piha i nā pōpilikia a me nā kikowaena i hoʻopaʻaʻia, nāʻili a me ka nuiʻikepili.

ʻO ka mea hoʻohana

Ma keʻanoʻoluʻolu a maʻalahi o ka loiloi, ma ka puka o ka polokalamu e hiki iāʻoe ke hele i kahi pūnaewele o ka mea hoʻomohala i loko o ka māhele me nā kuhikuhi kiko'ī e aʻo ai i nā kumuhana o ka hoʻohanaʻana i kēia huahana.

Nā Pōmaikaʻi o R.Saver:

1. Ka'ōlelo maʻamau me ke kākoʻo no ka'ōlelo Lūkini;

2. Ka mana e hoʻihoʻi i nā leka, nā pūnaewele pūnaewele i hoʻopauʻia a me nā māhele i holoiʻia;

3. Hoʻokaʻawale 'ia ka pono me ka ukuʻoleʻia mai ka pūnaewele official o ka mea hoʻoponopono;

4. ʻAʻole pono ke koiʻana ma kahi kamepiula.

Nā mea kūponoʻole o ka r.saver:

1. ʻAʻole iʻikeʻia.

ʻO R..saver he pono kūponoʻole ia no ka hoʻohanaʻoleʻana i kaʻoihana kūʻai, a he mea kōkua nui ia i ka manawa e hoʻihoʻi hou mai i nā faili a holoiʻia (nāʻaoʻao) i moku.

Hoʻoili iā R.saver no ka mea

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Pale pūnaewele Loaʻa i kaʻaoʻao Hōʻike i kaʻu Kōnae ʻO Ontrack EasyRecovery

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO R..saver kahi polokalamu hoʻopiʻi kamepiula kūponoʻole ma hope o ka holoiʻana a hōʻole paha mai nā pūnaewele me nā polokalamu pūnaewele e like me NTFS a me FAT.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: R.LAB
Kuhi: Free
Nui: 1 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 2.5.1