Nā polokalamu Top Free no Windows 8 (8.1)

Ma kēiaʻatikala, e kāpae au i nā pilikia pili i ka hana, hoʻonohonoho i kahi kamepiula. E noʻonoʻo kākou e pili ana i nā pāʻani no Windows 8.ʻAʻole kēia i pili i kēlā mau pāʻani e hana nei i XP,ʻo ia hoʻi, nā mea i hiki ke hoʻouka 'ia no ka mea kūʻai ma ka waihona polokalamu o Windows 8.

Malia paha,ʻaʻole eʻae ke kanaka a pau i kēia aʻoi aku paha ka maikaʻi, akā, ke manaʻo nei auʻo kekahi poʻe heluhelu,ʻo ka mea paha i nānāʻole i ka waihona kūʻai Metro, hiki ke loaʻa i kahi mea hoihoi i ia mea. Heʻelemakule nā ​​pāʻani he nui, akāʻo kēia wale nō ka hiki iaʻu ke hoʻomanaʻo i ka maikaʻi.

Hoʻomaopopo: no ka hoʻoihoʻana i kekahi o kēia mau pāʻani, e komo wale i kona inoa ma ka hale kūʻai Windows 8.

ʻEwalu 8ʻelele

ʻO kahi pūnaewele holoʻokoʻa'Ālapa no nā pūnaewele pūnaewele, paha paha i kapaʻiaʻo "Need for Speed". A inā hiki i ka wā i hala koke nei, e pili ana nā pāʻani ma kēia pūʻulu e pili ana i hoʻokahi kālā (he aloha ia), i kēia manawaʻo'Apel 8 kahi i loaʻa no ka mea noa. Ma keʻano o ka papahana holoʻokoʻa, e hōʻikeʻia ke kēmu e nā kiʻikuhi kiʻekiʻe, nāʻano likeʻole o ke kēmu a, a inā e holo ka mea āu e makemake ai, a laila,ʻaʻoleʻoe e hele i kēia pāʻani.

Kehā 4 mau uku

ʻO ka hanaʻoluʻolu me ka nānāʻana i nā hiʻohiʻona, nā māmā o ka pale kiaʻi a me ka hoʻolālā hoʻokaniʻoli. Ma keʻano he alakaʻi koa, hoʻokōʻoe i nā mikiona kaua'ē aʻe, e wehe koke i nā mea hou, nā mea kaua, nā pū, a me nā mea'ē aʻe e kōkua iāʻoe e lanakila.

ʻO'Apocalypse Medieval

Hana nui RPG me nā kiʻi nui. Ke kaua nei mākou me zombies.

Kāpili

He pāʻani no ka poʻe makemake e pepehi manawa i nā pāʻani like mahjong, iʻekolu wale nō. Hoʻomaʻaʻo ia i nāʻano kēmuʻano likeʻole mai nā mea maʻalahi aʻoi aku ka paʻakikī, iʻole e pilikia.

ʻO ka pale pale

ʻO kekahi o nā pāʻani maikaʻi loa ma kaʻano o ka Puʻupuʻu Tower (Tower), hiki i ka Android, aia i ka Windows 8. Mai kaʻike pilikino -ʻaʻole i ka TD maʻalahi, akā hoʻokahi o nā mea hoihoi a me nā meleʻoluʻolu.

ʻO ka kipi kipi o ke Aliʻi

ʻO kahiʻano "pale" Tower Defense, kahi e hōʻeuʻeu ai a uhakiʻia nā pilikia o kaʻenemi. Hāʻawi iāʻoe e hoʻolimalima i kekahi mau hola o ke ola ma nāʻaoʻao a me nā kaua.

Pinball fx2

ʻO ka pinball maikaʻi loa no Windows 8 me nā kiʻi kiʻi a me nāʻike kiʻi. ʻO ka mea pōʻino, hoʻokahi wale nō papa e noa ai, hiki ke hoʻokuʻuʻia ke koena no kahi uku.

ʻO Robotek

ʻAʻole wau iʻike i keʻano o kēia kēmu e hiki ke hoʻokauʻia, a laila, e lilo i mea noʻonoʻo. I ka mua, hiki paha i ka pāʻani ke nānā aku i ka noʻonoʻo, akā, ināʻoe e komo i loko, e hoʻololiʻiaʻaʻole nā ​​mea a pau i maʻalahi a nui maoli ma ka hana a ka mea hoʻokani. Ma keʻano maʻamau, ināʻaʻoleʻoe i ho'āʻo - makemake wau e nānā, ua hoʻololi au i kahi manawa ma hope.