Ke hoʻouka nei i ke alakaʻi no ka polokalamu laulāʻo Lenovo G770


ʻOiai keʻano o ka hoʻonohonohoʻiaʻana o nā hua Apple e like me nā lako kiʻekiʻe a maikaʻi loa, e hālāwai pinepine ana nā mea hoʻohana he nui i nā hanaʻino i loko o ka hana o ka'ōpili (me ka mālama pono). I kēia mau lā, i kēia lā, e nānā kākou i keʻano o ka hopena i ka wā i ho'ōkiʻia ai ka pale paʻi ma luna o ka mea hana.

Ke kumu o ka hikiʻole o ke touchscreen ma ka iPhone

Hiki paha i ka iPhone touch touch ke hoʻomau i ka hana no nā kumu likeʻole, akā hiki iā lākou ke māheleʻia iʻelua mau pūʻulu nui: nā pilikia a me nā lako kamepiula. ʻO nā mea mua i hoʻoiliʻia e kahi kīnāʻole o ka pūnaehana hana,ʻo ka hope, e like me keʻano, e ala mai ka hopena o ke kino i ka'ōpili, e like me keʻano he hopena. Ma lalo nei mākou e noʻonoʻo ai i nā kumu nui e hiki ai ke hoʻopili i ka hikiʻole o ka pale paʻi, a me nā ala e hoʻihoʻi mai ai i ke ola.

Ke kumu 1: Ka hoʻohana

ʻO ka manawa pinepine,ʻaʻole e hana kaʻike iPhone ma ka hoʻomakaʻana o kahi noi hoʻopiʻi - pilikia kēiaʻano ma hope o ka weheʻiaʻana o kaʻaoʻao aʻe o iOS, i ka manawaʻaʻole i loaʻa i ka mea nāna i hoʻolālā ka manawa e hoʻololi ai i kāna huahana i ka pūnaewele hana hou.

I kēia hihia, loaʻa iāʻoeʻelua mau hopena: e wehe i ka hoʻopili pilikia, a iʻole e kali i kahi loli e hoʻoponopono ai i nā pilikia a pau. A i mea e wikiwiki ai ka mea hoʻoponopono i ka hoʻokuʻuʻana o ka loli, e hōʻoia e haʻi iā ia no ka pilikia o ka pilikia ma ka hana ma kaʻaoʻao noi.

E heluhelu hou: Pehea e wehe ai i ka noi mai ka iPhone

  1. No ka hanaʻana i kēia, e holo i ka App Store. Kaomi i kaʻaoʻao "Huli"a laila e huli a wehe i kaʻaoʻao'ōnaehana pilikia.
  2. E hoʻokuʻu i lalo i kahi liʻiliʻi a loaʻa i kahi poho. "Nā pane a me nā hōʻike manaʻo". E pāki i ke pihi "E kākau i kahi loiloi".
  3. Ma ka puka hou, e hoʻokahe i ka palapala noi mai 1 a 5, a waiho i kahi hōʻike piha e pili ana i ka papahana. Ke hanaʻia, e kaomi "Hoʻouna".

Leʻaleʻa 2: Ua maloʻo ka'ōnaehana

Ināʻaʻole iʻikeʻia ke kelepona i ka hopena o ke kino, pono ke kūpono e kauʻia,ʻo ia hoʻi,ʻo ke ala e hiki ke loaʻa i ka hopena o ka pilikia,ʻo ia ka hoʻoulu hou. Ma keʻano e hoʻokō ai i ka hoʻouka kauaʻana, ua hōʻike mua mākou i kā mākou pūnaewele.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻomaka ai i ka iPhone

NĀ Kuhikuhi 3: Hōʻole pūnaewele hana

Eia hou, pono ke laweʻia kekahi kumu likeʻole ināʻaʻole i hāʻule ke phone aʻaʻole i pili i kekahi. Ināʻaʻole i laweʻia ka hopena e ka hoʻomaka houʻana o ka'ōpili, aʻaʻole e pane ka pākeke i ka pāʻana, hiki iāʻoe ke noʻonoʻo ua hōʻeha nui ka hopena ma iOS, no lailaʻaʻole hiki i ka iPhone ke hoʻomau i kāna hana pololei.

  1. I kēia hihia, ponoʻoe e hana i ka'ōʻana o ka'ōnaehana me iTunes. ʻO ka mea mua, e hoʻohui i ka gaget i kāu kamepiula me ka hoʻohanaʻana i ke kelepona USB ma mua a me ka hoʻokomoʻana i nā Aytyuns.
  2. E komo i ka pūnaewele ma kahi kūlana kūikawā kūikawā DFU.

    E heluhelu hou aku: Pehea e hoʻokomo ai i ka iPhone i loko o ka mode DFU

  3. Ma keʻano maʻamau, ma hope o ka komoʻana i ka iPhone ma DFU, pono eʻikeʻo Aytyuns i ka pūnaewele pili a hōʻike i kahi wale no ka hopena i ka pilikia - e hana i ka ho'ōla. Keʻaeʻoe i kēia hana, e hoʻomaka ke kamepiula i ka'ōnaehana hou loa no kāu'ōnaehana'ōnaehana, a laila wehe i ka pūnaehana hana kahiko, a laila e hana i kahi hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe o ka mea hou.

Ka Noʻonoʻo 4: Kiʻi kiʻi a me ke aniani

Inā paʻa kekahi kiʻiʻoniʻoni a iʻole ke aniani i kāu iPhone, e ho'āʻo i kahi. ʻO ka meaʻoiaʻiʻo, hiki i nā mea hana palekana maikaʻi ke pale i ka hoʻoponopono ponoʻana o ka pākuhi paʻakikī, i piliʻole i ka hana ponoʻole o ka mea kani aʻaʻole hoʻi i pane i ka pāʻani.

Ke kumu 5: Wai

Hoʻopiliʻia nā paʻi ma ka pakuhi o ka'ōpili i hiki ke hoʻonā i nā paio ma ka pākuhi. Inā hoʻomaʻemaʻe ka iPhone, e hoʻomaʻemaʻe e holoi i kahi maloʻo, a laila e nānā i ke kūlana o ka meaʻike.

Inā hāʻule ke phone i loko o ka wai, pono ke maloʻo, a laila nānā i ka hana. No ke aʻoʻana pehea e hoʻomaʻemaʻe pono ai i ka'ōnaeho i hāʻule i loko o ka wai, e heluhelu i ka mea ma lalo nei.

E heluhelu hou aku: Pehea e hana ai inā lilo ka wai i ka iPhone

Ke Kiʻini 6: Pākuhi Pōʻino

I kēia hihia, hiki ke hana i ka'ōmahi o ka'ōpili ma nāʻaoʻaoʻelua a hoʻopau loa i ka paneʻana. ʻO ka pinepine, pilikia kēiaʻano pilikia ma muli o ka hāʻuleʻana o ke kelepona - aʻaʻole paha e uhaʻi ke aniani.

ʻO ka meaʻoiaʻiʻo,ʻo ka nānāʻana o ka iPhone heʻano "kāleʻa papa" me kahi aniani waho, kahi pāʻani a me kahi hōʻike. Ma muli o ka hopena o ke kelepona ma kahi paʻakikī paʻakikī, hiki i kaʻino ke hiki i ka waenakonu o ka maka - ka pelekikena, nona ke kuleana no ka paʻana. Ma keʻano he kūlana, hiki iāʻoe ke hōʻoia i kēia ma ka nānāʻana i ka maka o ka iPhone ma ke kihi - ināʻikeʻoe i nā paʻi a me nā māwae ma lalo o ke aniani o waho, akā e hana ana ka hōʻike pono'ī, hiki iāʻoe ke'ōlelo he meaʻino ka meaʻike. I kēia hihia, ponoʻoe e hoʻokaʻaʻike i kahi kikowaena lawelawe, kahi e hoʻopau koke ai kahi kauka i ka mea i hōʻinoʻia.

NĀ Kuhikuhi 7: Hōʻino a hōʻino paha i ka loop

I loko,ʻo ka iPhone he hanana paʻa o nā papa likeʻole a me nā kaula i hoʻohuiʻia. ʻO ka liʻiliʻi loa o ka plume e hiki ke alakaʻi i kaʻoiaʻiʻo e oki ka paneʻana i ka pāʻana, aʻaʻole pono e hāʻule ka lāpili a iʻole e hoʻokau i nā hopena kino'ē aʻe.

Hiki iāʻoe ke hoʻomaopopo i ka pilikia ma ka nānāʻana ma lalo o ka hihia. ʻOiaʻiʻo, ināʻaʻoleʻoe i nā mākau kūpono, ināʻaʻoleʻoe e hōʻano hou i ka'ōnaehi pono - hiki i ka mea liʻiliʻi loa ke alakaʻi i kahi hoʻonui ikaika o ke kumu kūʻai. Ma kēiaʻano, hiki iā mākou ke'ōlelo wale aku e hoʻokaʻaʻike aku i kahi kikowaena o ka lawelawe i kūkuluʻia, kahi e hana ai kekahi kauka i nā diagnostics diagnostics, e kuhikuhi i ke kumu o ka pilikia a hiki iā ia ke hoʻoponopono.

Ua nānā mākou i nā kumu nui e pili ana i ka hikiʻole o ka meaʻike ma ka iPhone.